- 19 Aralık 2013
- 698
- 666
- 323
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
testimi yaptım ve malesef hamile değilim kızlar. demek ki neymiş idrar testi yanlış pozitif sonuçlar verebilirmiş. iyi ki o kadar fazla ümitlenmedim yoksa kahrolurdum.
Bu işler çok zor. Allah yardım etsin hepimize.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
amin canım. doktorumun dediği doğru sanırım. tedavisiz olmayacak demişti.
Vakit kaybetme tedavi için. Onun da aşamaları var. Ben bir yıldır aşama aşama tedavi oldum. Progesteron verdi olmadı klomen verdi vücut cevap vermedi iğne verdi çok yumurta büyüdü falan. Uzun süreç.
hiç ama hiç istemiyorum tedavi görmeyi. eğer göreceksem de eşim askere gidip geldikten sonra başlarız sanırım. zaten maddi imkanlar şimdilik tedavi için yetersiz.
canım her şeyin hayırlısı, eşin de askere gidecekse şimdi olmaması daha hayırlı belki, insan eşi her an yanında olsun istiyor hele de hassas zamanlarında bu duygu durumu daha çok etkiliyor bayanları. kilo sorunu var mı ne bileyim çeşit çeşit ya, kiminde kilo problemi oluyor kiminde yok. bizim bir topik daha var istersen oraya da gel. http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=620172hiç ama hiç istemiyorum tedavi görmeyi. eğer göreceksem de eşim askere gidip geldikten sonra başlarız sanırım. zaten maddi imkanlar şimdilik tedavi için yetersiz.
testimi yaptım ve malesef hamile değilim kızlar. demek ki neymiş idrar testi yanlış pozitif sonuçlar verebilirmiş. iyi ki o kadar fazla ümitlenmedim yoksa kahrolurdum.
Vakit kaybetme tedavi için. Onun da aşamaları var. Ben bir yıldır aşama aşama tedavi oldum. Progesteron verdi olmadı klomen verdi vücut cevap vermedi iğne verdi çok yumurta büyüdü falan. Uzun süreç.
hiç ama hiç istemiyorum tedavi görmeyi. eğer göreceksem de eşim askere gidip geldikten sonra başlarız sanırım. zaten maddi imkanlar şimdilik tedavi için yetersiz.
LadyLeyla ayni seyleri yasadim ben de gecen yaz klomene cevap vermedi igneler asiri büyüttü yumurtalari sonra kendim hamile kaldim iki kez fakat biri bos digeri kimyasal gebelik oldu. Bekliykrjm hala sen naptin sonradan nasil bi tedavi oldun ya da var mi bebegin?
En son 2 Mayıs'ta çatlatma iğnesi oldum. Dün test yaptırdım 129 çıktı hcg. Yarın da test yaptırıcam. Inşallah sayı yükselir. Karnım da ağrıyor. Adet olmam inşallah.
Ayy ne guzel bi haber cok ama cok sevindim canim ya hayirlisiyla saglik haberlerini al insallah bebeginin.yarin sonucunu nereye yazacaksan varsa belli bi topic bakayim merak ederim yoksa yaz buraya:)
Bi kaç topiğe yazdım öğrenince her topiğe yazarım. Burada paylaşmak çok güzel. Aynı durumları yaşayan bi topluluğuz. Buraya da yazarım. Umarım iyi çıkar:)
Insallah canim, yukselmistir Allah'in izniyle olumsuz dusunme:) sabah bakarim insallah
sen gene de kan testi yaptır bence yaaaa cünkü cizgi vardı yada kimyasal gebelik gecirmiş olabilirsin:S
Cuma 129 çıkmıştı bugün iki gün sonrası 223 olmuş. Az artmış sanki. Erken saat diye Dr U aramadım daha.