• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok silik ikinci çizgi???

O yaptigim testte bir problem oldugunu dusunuyorum. Eger gebelik olsaydi dun aksamki ve bu sabahki testte de cikardi. Bos yere neden kan testi yaptirip 2 saat stresle sonucu bekleyeyim ki. Olsaydi 2 testten en azindan birinde daha cikardi.

kimyasal gecirip gecirmedigini ögrenirsin cnm cünkü negatif olan şey pozitif cıkmaz die düsünüyorum

Bana doktorum yüzde 60 artis yeterli demisti senin de yuzde 60tan fazla iyidir canim insallah bozma moralini artmis yani onu dusun stres yapma :)

İnşallah canım sağol. Dr salı tekrar istedi. Hep iki günde bir isterse batacağım pahalı test. Tabi en önemlisi muayene etsin de kesin hamile olduğumu söylesin.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim yaptigim testin markasi nova idi. Gecmis konularda aradim genellikle bu testten herkes sikayetci. Yanlis pozitif sonuc veriyormus. Hala adet olmadim en son 10 nisanda olmustum. Klasik pkos iste illa kendini gosterecek:14: durmadan test yapiyorum ama malesef ... kasıklarimda damarlar atiyor ve gozum seyirir gibi seyiriyor. Bunu da arastirdim hamileyken oluyormus sanirim kafayi siyirdim

Back