• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok silik ikinci çizgi???

bu da daha net hali. $20140529_121953-1.jpg $20140529_121953-1.jpg

Biz daha çok merak ettik valla:) edizim sende durumlar ne hamilesin sanırım? Beta hcg kaç kaçıncı hafta?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet cnm 5 ayı bitiriorum ben:D yeni diil yani 2.5 aylıkken ögrendim ben hamile oldugumu:D:D süreki adet gecikmem oldugundan test bile yapmamıstım 40 gün gecikti adetim düsün ve üzerine mide bulantıları baslayınca dedim bi test ypaayım:D anında kopkoyu oldu ve doktora kostum bebegim 9 haftalıktı:D kalp atısı hareketleri bile vardı:D öyle yani

evet cnm 5 ayı bitiriorum ben:D yeni diil yani 2.5 aylıkken ögrendim ben hamile oldugumu:D:D süreki adet gecikmem oldugundan test bile yapmamıstım 40 gün gecikti adetim düsün ve üzerine mide bulantıları baslayınca dedim bi test ypaayım:D anında kopkoyu oldu ve doktora kostum bebegim 9 haftalıktı:D kalp atısı hareketleri bile vardı:D öyle yani

Ben hayranım valla böyle geç öğrenenlere. Kafaya bile takmadan ilk dönem geçmiş. Allah kucağına almayı nasip etsin:)

Ben hayranım valla böyle geç öğrenenlere. Kafaya bile takmadan ilk dönem geçmiş. Allah kucağına almayı nasip etsin:)

valla öyle oldu daha öncede kimyasal düsük olmustu en sıkıntılı dönemi bilmeden gecirmişim böylece:D amin cnm inşallah darısı sizlerin basına bebegim tekme attıkca yaşadıgımı hissediyorum süper bir duygu

valla öyle oldu daha öncede kimyasal düsük olmustu en sıkıntılı dönemi bilmeden gecirmişim böylece:D amin cnm inşallah darısı sizlerin basına bebegim tekme attıkca yaşadıgımı hissediyorum süper bir duygu

Masallah size Allah daha da saglik versin insallah, bende de adet duzensizligi var ama hic o kadar gec ogrenemedim cok isterdim gittigimde direkt bebek olsun;))

Cizgi gorunuyor bence de var gibi ama kesinlesinceye kadar diger ihtimali gozardi etme lutfen insan sonra cok uzuluyor insallah Allah gonlunun muradini versin hayirla saglikla...

allah razı olsun canım.her ihtimali düşünüyorum ama inşaallah hayırlısıyla vardır.

Masallah size Allah daha da saglik versin insallah, bende de adet duzensizligi var ama hic o kadar gec ogrenemedim cok isterdim gittigimde direkt bebek olsun;))

allah nasip etsin 8 yıl bekledim bende bebegimi cok zor günlerdi allah kimseye yaşatmasın ama bu da bir imtihan dedim bve sabırla bekledim pco cok kötü bir hastalık malesef:S

eşim 5 gibi evde olucakmış test istedim eşimden. sizce sabah mı yapayım yoksa gelince yapayım mı? zaten kaç saat oldu wcye girmeyeli iyice birikti yani :1:

eşim 5 gibi evde olucakmış test istedim eşimden. sizce sabah mı yapayım yoksa gelince yapayım mı? zaten kaç saat oldu wcye girmeyeli iyice birikti yani :1:
bence bir tane almasın, en az iki tane alsa, birini şimdi yaparsın birini sabah :) şimdi silik çıkarsa sabah yaptığınla karşılaştırma imkanın da olur hem :)

Son düzenleme:
Back