- 4 Nisan 2014
- 970
- 1.412
- 128
kan testi yaptırmadım canım. ben önce evde görmek istiyorum. yarınki testte de pozitif çıkarsa kan testi yaptırıcam
Ne kadar sabırlısın:)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kan testi yaptırmadım canım. ben önce evde görmek istiyorum. yarınki testte de pozitif çıkarsa kan testi yaptırıcam
Ne kadar sabırlısın:)
2 saat su icme simdi yap yaaa merak ediorummm
2 saat su icme simdi yap yaaa merak ediorummm
Biz daha çok merak ettik valla:) edizim sende durumlar ne hamilesin sanırım? Beta hcg kaç kaçıncı hafta?
bu da daha net hali. Eki Görüntüle 1117559 Eki Görüntüle 1117559
gebelik var bence daha da belirgin evet
evet cnm 5 ayı bitiriorum ben yeni diil yani 2.5 aylıkken ögrendim ben hamile oldugumu süreki adet gecikmem oldugundan test bile yapmamıstım 40 gün gecikti adetim düsün ve üzerine mide bulantıları baslayınca dedim bi test ypaayım anında kopkoyu oldu ve doktora kostum bebegim 9 haftalıktı kalp atısı hareketleri bile vardı öyle yani
Ben hayranım valla böyle geç öğrenenlere. Kafaya bile takmadan ilk dönem geçmiş. Allah kucağına almayı nasip etsin:)
bu da daha net hali. Eki Görüntüle 1117559 Eki Görüntüle 1117559
valla öyle oldu daha öncede kimyasal düsük olmustu en sıkıntılı dönemi bilmeden gecirmişim böylece amin cnm inşallah darısı sizlerin basına bebegim tekme attıkca yaşadıgımı hissediyorum süper bir duygu
Cizgi gorunuyor bence de var gibi ama kesinlesinceye kadar diger ihtimali gozardi etme lutfen insan sonra cok uzuluyor insallah Allah gonlunun muradini versin hayirla saglikla...
Masallah size Allah daha da saglik versin insallah, bende de adet duzensizligi var ama hic o kadar gec ogrenemedim cok isterdim gittigimde direkt bebek olsun)
bence bir tane almasın, en az iki tane alsa, birini şimdi yaparsın birini sabah :) şimdi silik çıkarsa sabah yaptığınla karşılaştırma imkanın da olur hem :)eşim 5 gibi evde olucakmış test istedim eşimden. sizce sabah mı yapayım yoksa gelince yapayım mı? zaten kaç saat oldu wcye girmeyeli iyice birikti yani
bence bir tane aldırma, birini şimdi yap birini sabah :) şimdi silik çıkarsa sabah yaptığınla karşılaştırma imkanın da olur hem :)
bence de ya bu kez garantiye alayım işi.
merakla bekliyoruz efendim