5 10 dk sonra gecersiz oluo test cnm bence erken gebelik var en kesini kan testi tabi
Testin arkasinda diyor ki 5_10 dk bekleyiniz ve sonucu degerlendiriniz. Testin markasi nova bu arada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 10 dk sonra gecersiz oluo test cnm bence erken gebelik var en kesini kan testi tabi
Canim benim. Cok korkuyorum ben. Cok istiyorum insaallah seninki gibi olur da netlesir dua et olur muBenim testim de bu sekilde cikmisti banada ümitlenme dediler iki gün sonra bidaha yaptim ikinci cizgi daha belirgindi ins istedigin gibi olur .
Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Canim benim. Cok korkuyorum ben. Cok istiyorum insaallah seninki gibi olur da netlesir dua et olur mu
Ins pozitiftir cnm allah isteyen herkeze versin.yani seni umutlandirmak gibi olmasinda bu testler pek yanilmiyor varsa silikte olsa cikiyo yoksa hic cikmiyo bir iki saat gecince yanlis sonuc verebiliyor yani allah gönlüne göre versin..
Evet bence de yanilmiyor. Cunku dedim ya bugune kadar 100 tane test yaptim hepsinde tek cizgi cikti hicbiri yanilmadi. Icim rahatladi allah da senin icini ferahlatsin
Insaallah hamileysem ilk yazacagim yer burasi olucakkAmin cnm ins hayorli haberlerini yaz bize:)
Kan testi yaptiricam ama ilk once idrar testi yapip gormek istedim. Az da olsa cizgi var ne bileyim bu cizgi bile hic cikmadi bugune kadar
5 dk icinde cikti. Yok yok oyle isik altinda falan degil gozum teste ilk degdigi anda goruyorum cizgiyi. Insaallah canim.ilk 4 dk cıktı ise ciddiye al 4dk sonra cıktı ise umrasama ben ısık altında tutup bakıodum birde hafif görünce seviniodum rabim s
ana bebiş verir
tez zamanda olur inş
5 dk icinde cikti. Yok yok oyle isik altinda falan degil gozum teste ilk degdigi anda goruyorum cizgiyi. Insaallah canim.
bak işte bu güzel haber inşşş kavusursun tatlım dualarım seninle
Fotoyu gorebildin mi leylacim? Insaallah vardirBence hamilelik var. Silik de olsa çıktığına göre hemen kan testi yaptır.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba, gebelik testlerinde okuduğum kadarıyla "çok silik de çıksa pozitif sayılmalı" diyordu, bunu hemen kan testi ile kesinleştirmek lazım tabii. İnşaallah istediğin gibi olur bende de pko var seni anlayabiliyorum. Haydi hayırlısı inşaallah.Hayirli aksamlar kizlar. Az once test yaptim 5 dk sonra cok silik ikinci cizgi belirdi. Goz yanilmasi diye dusundum ama degil cok silik bir sekilde ikinci cizgi var orada. Adetlerim duzensiz takip edemiyorum yani gunum gecti mi gecmedi mi bilmiyorum. Beni test yapmaya iten sey kasiklarimda ve karnimdaki kasilmalar oldu 2 haftadir durmadan kasilip geriliyor. 3 gundur de cok hafif midem bulaniyor. Testi tekrarliycam yarin ama size danismak istedim. Pkoluyum ben. Acaba hamile olabilir miyim ki?
Hayirli aksamlar kizlar. Az once test yaptim 5 dk sonra cok silik ikinci cizgi belirdi. Goz yanilmasi diye dusundum ama degil cok silik bir sekilde ikinci cizgi var orada. Adetlerim duzensiz takip edemiyorum yani gunum gecti mi gecmedi mi bilmiyorum. Beni test yapmaya iten sey kasiklarimda ve karnimdaki kasilmalar oldu 2 haftadir durmadan kasilip geriliyor. 3 gundur de cok hafif midem bulaniyor. Testi tekrarliycam yarin ama size danismak istedim. Pkoluyum ben. Acaba hamile olabilir miyim ki?