Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç dakika içinde çıktıReglime 1 hafta var. Pkosdan dolayi çok duzenli olamiyorum zaten. Cokerken daha ama öylesine yapayım dedım. Çok silik de olsa bi çizgi çıktı . Olabilir mi sizce
10 dk falanKaç dakika içinde çıktı
Canım 10 dk sonrası dikkate almayın diyorlar ama bende regle bir hafta kala silik çizgiyle öğrendim şuan reglim iki gün gecikti. Bence iki gün sonra kaset test ile tekrarla inşallah vardır bebişReglime 1 hafta var. Pkosdan dolayi çok duzenli olamiyorum zaten. Cokerken daha ama öylesine yapayım dedım. Çok silik de olsa bi çizgi çıktı . Olabilir mi sizce
Hiç olmayacak bi vakitte yaptım zaten farkındayım ama işte heves. İnşallah hayırlısı olur . Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimizeCanım 10 dk sonrası dikkate almayın diyorlar ama bende regle bir hafta kala silik çizgiyle öğrendim şuan reglim iki gün gecikti. Bence iki gün sonra kaset test ile tekrarla inşallah vardır bebiş
Bence sabah ilk idrarla yeniden yapınReglime 1 hafta var. Pkosdan dolayi çok duzenli olamiyorum zaten. Cokerken daha ama öylesine yapayım dedım. Çok silik de olsa bi çizgi çıktı . Olabilir mi sizce
Ay bence var gibi maşallah diyelim umarım vardır bu ay bı tedavi vs uyguladiniz miHiç olmayacak bi vakitte yaptım zaten farkındayım ama işte heves. İnşallah hayırlısı olur . Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize
Canım benim de aynı şekilde çıkmıştı ama maalesef hamile değildim hakkında hayırlısı olsunReglime 1 hafta var. Pkosdan dolayi çok duzenli olamiyorum zaten. Cokerken daha ama öylesine yapayım dedım. Çok silik de olsa bi çizgi çıktı . Olabilir mi sizce
Canım hamile misinReglime 1 hafta var. Pkosdan dolayi çok duzenli olamiyorum zaten. Cokerken daha ama öylesine yapayım dedım. Çok silik de olsa bi çizgi çıktı . Olabilir mi sizce
Hayır malesef değildim. Bu ay klomen başladıkCanım hamile misin
Merhaba, devlet hastanesinde mi tedavi görüyorsunuzHayır malesef değildim. Bu ay klomen başladık
Hayır istanbul saygı hastanesinde, rahim filmi çekildi geçen ay çok şükür iyi çıktı. Bu ay da klomen başladım yanında da art med diye bi ilaç alıyoruz eşimle birlikteMerhaba, devlet hastanesinde mi tedavi görüyorsunuz
Merhabalar bugn doktor bana da art med diye bir takviye verdi hamile kalabildiniz mi acaba faydası oldu muHayır istanbul saygı hastanesinde, rahim filmi çekildi geçen ay çok şükür iyi çıktı. Bu ay da klomen başladım yanında da art med diye bi ilaç alıyoruz eşimle birlikte
Malesef biz de ise yaramadı hatta 1 ay sonra eşimin sperm değerlerinin düşük olduğunu gördük ve bu ay aşılama yaptırdım 1 hafta olduMerhabalar bugn doktor bana da art med diye bir takviye verdi hamile kalabildiniz mi acaba faydası oldu mu
Malesef biz de ise yaramadı hatta 1 ay sonra eşimin sperm değerlerinin düşük olduğunu gördük ve bu ay aşılama yaptırdım 1 hafta oldu