Çok sıkılıyorum

Eşimi.şikayet edemez kimse çünkü kanun anlamında işi gereği güçlü kimse cesaret edemez ancak dediklerinde haklısınız sanırım ben ayrılmaktan korkuyorum maddi anlamda güçlüyüm tek başıma iki kızımada bakacak gücüm var ancak süreç gözümü korkutuyor yada ne kadar şiddetde görse kızım ilerde beni suçlayacak diye korkuyorum

borçlar sizi bunalmış..eşin hepmi böyleydi

Siz benim annem olsaydınız ve bu olaya rağmen boşanmamış olsaydınız sizden de babamdan da ölümüne nefret ederdim. Kim bilir daha neler yaşayacak o çocuk o evde... O, kardeşi ve siz... Bile bile lades bu.

Kuücücük cocugu dövüyor o pislik,
Ya siz, siz niye Engel olmuyosunuz.
Ne bicim insanlarsiniz, yazik degilmi.

Hepiniz Yorumlarınızda haklısınız hamile iken karar vermek çok zor olabiliyor belki düzelir umuduyla geçiyor her günüm her gün bir umut ışığı arıyor ancak bulamayınca bende artık içime kapanıyorum sabırla doğumu bekliyorum artık eşimle mesafeliyim ve Kızımı onunla çok muhattap etmemeye çalışıyorum. Yemek yiyeceksek önce kızıma yediriyorım aynı sofraya oturmuyorum ayrı odalarda tv izletiyorum tabi bende yoruluyorum ama böylesi daha iyi bende eskisi gibi değilim artık evde sürekli konuşup şaka yapan onu eğlendirmeye çalışan hareketli enerjik o kadın yok sabır çeken ve önlemler alan bir kadın var eşine uzak ve hayatı pişmanlıklarla dolu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…