• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok sıkılıyorum

Burada ha diyince bitirilen kaç yıllık evlilikler gördük... Çocuğu dövdüğünü bir yakınınız duysa, ihbar etse(umarım eder çünkü sizden hayır yok gibi) devlet çocuğu elinizden alır. Siz acaba durumun ciddiyetinin farkında mısınız?
Zaten ayrılıklar da normal zamanlar için değildir.
Eşimi.şikayet edemez kimse çünkü kanun anlamında işi gereği güçlü kimse cesaret edemez ancak dediklerinde haklısınız sanırım ben ayrılmaktan korkuyorum maddi anlamda güçlüyüm tek başıma iki kızımada bakacak gücüm var ancak süreç gözümü korkutuyor yada ne kadar şiddetde görse kızım ilerde beni suçlayacak diye korkuyorum

Beni yargılayın sorun değil ama neden çocuk yaptım evet güzel soru. Eşim ve ben korunduğumuzdan o kadar emindim ki 2 ay adet görmeyip dr.a gittiğimde dr
Un hamile olma ihtimalin varmı sorusuna hemen hayır dedim sonra ultrasonda kese görülünce şok oldum aldırmakta kararlıydım ancak lanet olası dr. Kalbi gösterip bide dinletince ağlamaya başladım zaten o zaman 8 haftalıktı 2 hafta hep düşündüm etrafımda ki insanlar hep ikna etmeye çalıştı manevi olarak vicdan Azabı duymamak adına devam ettirdim peki nedeniyle herşey kadının sırtına bu denli biner bu işi tek başıma yapmıyorum ama aldırmaya karar verirken Suçlu ben oluyorum veya aldırmadıysam neden erkekler de bizim kadar sorumlu değil bu işlerden İstemediğiniz bir çocuğu birde eşiniz bu haldeyken taşımak nedir bilemezsiniz doğduktan sonrada hiç birşey iyi olamayacak çünkü eşimi iyi tanıyorum artık düzeltmeyecek olan yine bana olacak nerde hata yaptım eşime güvenmek erken yaşta bişeyler almak mal sahibi olup geleceğimizi düşünmekmi hataydı evine çocuğuna eşine düşkün olmak mı geçen ay iş gereği 1 ay şehir dışında kurs gördüm herkesin eşi geldi benimki yoktu bir tek ve ben hamileyim yanlış anlamayın bu halde bile dikkat çekiyor ve insanlara çekici geliyorum benim diğer kadınlardan ne eksiğim var ki eşim bana bu kadar ilgisiz
borçlar sizi bunalmış..eşin hepmi böyleydi

Eşimi.şikayet edemez kimse çünkü kanun anlamında işi gereği güçlü kimse cesaret edemez ancak dediklerinde haklısınız sanırım ben ayrılmaktan korkuyorum maddi anlamda güçlüyüm tek başıma iki kızımada bakacak gücüm var ancak süreç gözümü korkutuyor yada ne kadar şiddetde görse kızım ilerde beni suçlayacak diye korkuyorum
Siz benim annem olsaydınız ve bu olaya rağmen boşanmamış olsaydınız sizden de babamdan da ölümüne nefret ederdim. Kim bilir daha neler yaşayacak o çocuk o evde... O, kardeşi ve siz... Bile bile lades bu.

Hepiniz Yorumlarınızda haklısınız hamile iken karar vermek çok zor olabiliyor belki düzelir umuduyla geçiyor her günüm her gün bir umut ışığı arıyor ancak bulamayınca bende artık içime kapanıyorum sabırla doğumu bekliyorum artık eşimle mesafeliyim ve Kızımı onunla çok muhattap etmemeye çalışıyorum. Yemek yiyeceksek önce kızıma yediriyorım aynı sofraya oturmuyorum ayrı odalarda tv izletiyorum tabi bende yoruluyorum ama böylesi daha iyi bende eskisi gibi değilim artık evde sürekli konuşup şaka yapan onu eğlendirmeye çalışan hareketli enerjik o kadın yok sabır çeken ve önlemler alan bir kadın var eşine uzak ve hayatı pişmanlıklarla dolu..

Back
X