Çok sıkıldım artık bu durumdan

maviisever

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
778
203
Öncelikle tamamiyle içime dökmek sıkıntımı beni tanımayan birilerine paylaşmak için buraya yazıyorum...

Konu eşimle ilgili... bir yıllık evliyiz artık ayın 7sinde bir yıllık olmuştuk, o gün bir sürpriz yapar diye bekledim onuda geçtim birlikle vakit geçiririz diye düşündüm ama düşüncelerim suya düştü. Arkadaşlarıyla toplantısı varmış bu yüzden oraya gitti gece 12:45’de geldi... onun bu hareketine çok kırıldığımı vs söyledim ama pek oralı olmadı ertesi gün öyle bi dışarı çıktık ama demem gibi hiçbir anlamı kalmadı benim için daha sonra yat şirketiyle konuşup anlaşacakmış güzel boğaz turu yaparız dedi hem telafi olur gibisinden konuştu bende istemedim çünkü bir kere hayal kırıklığını yaşadım bu yüzdende önemi yoktu... en azından o gün bi çiçek alıp durumu bana izah edip söz telafi edeceğim deseydi kırılmazdım ama hiçbir şey demedi... ve sürekli dışarda arkadaşlarıyla. Haftanın bir gününü bana ayırıyor diğer günler neredeyse hep arkadaşlarıyla. Dün bunu dile getirdim çok kırılıyorum sürekli arkadaşlarınlasın vs dedim neymişte dengeyi kuruyormuş arkadaşlarıyla benim aramda bende öyle bir şey yok dedim dengeyi kurman çok saçma ben senin eşinim daha üstte olmam daha çok benle vakit geçirmelisin dedim tavır yapıp evden çıktı. Şimdi yine aynı şekilde dışarıya çıktı yarında sabah kahvaltısına arkadaşlarıyla toplanıcaklar... aslında çok iyi biri ama böyle kötü yönü var ve ben artık dayanamıyorum. Ben yalnız kalmak için evlenmedim. Artık boşanma haddine geliyorum sonra annemin kanser olduğu aklıma geliyor daha ameliyat olmadığı benim yüzümden kötü olabilir düşüncesiyle geri itiyorum kendimi ama gerçekten artık çok yoruldum ne yapacağımı bilmiyorum. Kaç kere söylüyorum ama anlamıyor veya neymişte evde duramıyormuş bunalıyormuş artık bende sıkıldım bir şey dememe kararı aldım. Benim çıkıp gezmemede laf etmez bende çok rahatımdır karışmaz ama yani insan istiyor arada banada vakit ayırsın gönlümü okşasın kadınız sonuçta ilgiyi seviyoruz ama yok...

Ve sizden ricam yorum yaparsanız şayet karşınızdakini kırmadan yapın şu an zaten minik bir cümleye alına bilirim ve yahut depresyona sokabilir bundan ötürü düzgün yaparsanız sevinirim.

Sevgiliyken de böylemiydi ? Yoksa Sevgiliyken vaktinin tümünü size ayırıyordu da sonradan mı bu arkadaş buluşmaları başladı ?

Ya bizim kuzenimizin nişanında, adam en yakın arkadaşına doğum günü pastası üfletti. Bu arkadaş düşkünlüğü olan adamları evlenme sürecinde farketmiyor musunuz??
Valla hiç fark etmedim o zaman kendi dükkanı vardı kimseye emanet edemediği için sabahtan akşama kadar orada duruyordu dolayısıyla çok gitmiyordu arkadaşları ara ara onun yanına geliyorlardı

Çok şey beklemeyin üzülürsünüz. Bizimde eşimiz bize 7/24 ilgi göstermiyor. Tabiki sizin daha önde olmanız gerekiyor. Evliliğin ilk zamanlarında erkeklerin genelinde bu durum oluyor ne yazık ki

Evde duramıyormuş bunalıyormuş ne demek ya, sizi de çıkarsın o zaman beraber gezin tozun. Bu şekilde ev arkadaşından bir farkınız yok.

Bu erkekleri hiçbir zaman çözemeyeceğim sanırım, kk’da her gün onlarca konu açılıyor her biri farklı triplerde.

Kardeşim evlenmeyin o zaman ya!? Elin kızını ailesinin evinden alıp getiriyorsan değerini kıymetini bil bir zahmet!

Bunlar olgunlaşacak adam olacakta bizde göreceğiz, peh.

Annenize acil şifalar dilerim. Eşini Bi güzel silkelemen lazım ne arkadaşı bu kadar bekar hayatına devam ediyor resmen Bi de küsmüş ayy...

Sevgiliyken de böylemiydi ? Yoksa Sevgiliyken vaktinin tümünü size ayırıyordu da sonradan mı bu arkadaş buluşmaları başladı ?
Sevgiliyken öyle her gün birlikte olmazdık zaten kendi dükkanı vardı kimseye bırakamadığı için ben onu yanına giderdim veya hafta sonu dışarda buluşurduk

Valla en yakın arkadaşı olmaya çalışırdım heralde başka türlü tavlanmaz ki bu adam.
Aynen ama nasıl yapacağımı bilmiyorum benleyken fazla konuşmuyor telefonuyla takılıyor ara ara konuşur bazen bakıyorum bendemi sorun var diye ama yok bulamıyorum yani

Sevgiliyken öyle her gün birlikte olmazdık zaten kendi dükkanı vardı kimseye bırakamadığı için ben onu yanına giderdim veya hafta sonu dışarda buluşurduk
Ciddi şekilde konuşun.Bekar hayatına devam edemeyeceğini anlatın.Arkadaşlarıyla buluşup kahvaltı etmek falan ne demek siz evde yanlız yerken.Daha bir yıllık evlilikte bunlar olursa 10.senenin sonunda ne olur kimbilir ? Haftanın 1 ya da 2 gününü arkadaşlarınıza ayırmayı teklif edin.Geri kalan günler beraber vakit geçirirsiniz.Yanlız kalmak için evlenmediğinizi ona da söyleyin hatta böyle giderse soğukluk oluşacağını ve boşanmak isteyebileceğinizide anlatın.

Annenize acil şifalar dilerim. Eşini Bi güzel silkelemen lazım ne arkadaşı bu kadar bekar hayatına devam ediyor resmen Bi de küsmüş ayy...
Çok teşekkür ederim😞 silkelemesine silkelicem ama nasıl yapacağımı inan artık bilmiyorum hatasını söylemeye gelmiyor ama artık çok sıkıldım. Ben hep benle ilgilensin demiyorum ama evli olduğunu bi evi olduğunu fark etsin istiyorum benden çok onlarla takılıyor artık gururumda kırılıyor

Aynen ama nasıl yapacağımı bilmiyorum benleyken fazla konuşmuyor telefonuyla takılıyor ara ara konuşur bazen bakıyorum bendemi sorun var diye ama yok bulamıyorum yani

Şimdi şu yıldönümü kutlama olayında bana biraz kaprisli geldiniz. Gönlünüzü almaya çalışmış ama bi memnuniyetsiz tavrınızı hissettirmişsiniz gibi anladım ben, genelde böyle alıngan bi tavır sergiliyorsanız acaba kaprislerinizden bunaldığı için mi kaçıyor.

Eşimin uğraştığı bi iş daha var, termosa çay koyup onunla gidiyorum bazen. O çalışırken vakit geçirip muhabbet ediyoruz. Mesela çıkın dolaşın alışveriş yapın sonra da yanına uğrayın pozitif bi şekilde, bi bakın gözlemleyin napıyor bu adam.

X