ahsenecem BENDE ANNE OLSAM Kayıtlı Üye 30 Aralık 2008 483 1 3 Nisan 2009 Konu Sahibi ahsenecem #1 çok şık son model patikler yapıyor arkadaşım isteyenlere ......çok yakında resimleri koyarım.....................
çok şık son model patikler yapıyor arkadaşım isteyenlere ......çok yakında resimleri koyarım.....................
ahsenecem BENDE ANNE OLSAM Kayıtlı Üye 30 Aralık 2008 483 1 3 Nisan 2009 Konu Sahibi ahsenecem #2 kızlar şal,havlu kenarı,bohça da yapabilir........................isteyenlere her çeşit dantel uygun fiyata yapılabilir..................
kızlar şal,havlu kenarı,bohça da yapabilir........................isteyenlere her çeşit dantel uygun fiyata yapılabilir..................
ahsenecem BENDE ANNE OLSAM Kayıtlı Üye 30 Aralık 2008 483 1 26 Temmuz 2009 Konu Sahibi ahsenecem #3 arkadaşlar özür diliyorum arkadaş yapıp satmaktan vazgeçti ama topiği nasıl kapatacağımı bilmiyorum yardımcı olabilen varsa sevinirim................
arkadaşlar özür diliyorum arkadaş yapıp satmaktan vazgeçti ama topiği nasıl kapatacağımı bilmiyorum yardımcı olabilen varsa sevinirim................