Örgü Çok şık ayakkabı patik. Eminim bayılacaksınız...

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

pamuk58

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2010
8.587
48
Merhaba kızlar çok çok gözüküyo değilmi ben şuan bununla uğraşıyorum nasıl yapıldığına dair becerikli hanımlar siz anlarsınız hemen ipleri elimize alalım hediye olarakta çok hoş gitmez mi sizce...

Eklentiler

• $69052_1601185266239_1134287067_1638057_5094452_n[1].jpg
    26,7 KB · Görüntüleme: 106
aaaa cidden çok tatlıymış..çok şirin görünüyor..
Ben pek anlamam örgü işinden ama ablama bir göstereyim..
Yılbaşıu için harika bir hediye olur
teşekkürler paylaştığın için

canım bunu rgü deil tıg işide yapabilirsin oşekilde çokta kolay olur mesela uç kısmındn başlayabilirsin şöyle anlatayım öncelikle 10 zincir çek yuvarlak oluştur ve 26 tane dolgu yap 4 sıra bu şekilde ör 4 sıradan sonra her iki taraftanda 1 er artırarak 12 sıra daha ör ve 15 sık igne yap sonrasında örerek ayagına göre sırasını ayarla ve bitir sonrada ayagının üşt kısmına gelen yeri ör çiçeklerini yaparak tamamla umarım anlatabilmişimdir

Gerçekten bayıldım, ellerinize sağlık. Bir de yapılışını anlatsanız...

canımmmm ne güzel anlatmışsın ben bir deneyeyim denediğimi ekleyeceğim birdaha sonra daha aydınlatıcı anlatırım sağol

aaaa cidden çok tatlıymış..çok şirin görünüyor..
Ben pek anlamam örgü işinden ama ablama bir göstereyim..
Yılbaşıu için harika bir hediye olur
teşekkürler paylaştığın için

evet çok şirin ben örgü işinden anlarım ama yapmayalı yılllar oldu ama zevkli bir iş bunu yapıcam ama hediye gerçekten güzel olur sevdiğin insanlara kendi emeğinle bişeyler yapmak güzel olsa gerek :))

daha öncede görmüştüm nette ama nasıl yapıldığı yazmıyordu biz yapamadık nasıl yaptınız anlatırmısınız

daha öncede görmüştüm nette ama nasıl yapıldığı yazmıyordu biz yapamadık nasıl yaptınız anlatırmısınız

bende bunu yapmaya karar verdim ama nasıl yapıldığına dair bir bilgim yok canım buraya ekledim hani becerikliler olurda şöyle yap böyle yap derler diye bir umut ekledim ama herkes de benim gibi :)

arkadaşlar bu patiğin yapılışı sandıgınız kadar zor degil.şişle yapılıyor.ayagınıza göre yeterli sayıda ilmek atıp,bir düz bir ters bir karış kadar örüyorsunuz.sonra ikiye katlayıp yanlardan dikiyorsunuz.sonrada bantını ve çiçeklerini yapıp süslüyorsunuz bu kadar..umarım anlatabilmişimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…