Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
14
Eki Görüntüle 964496 Eki Görüntüle 964494 38 numara 25 tl
Eki Görüntüle 964503 36 numara ama 37 de olur bana oldu 2 defa giydim. 15 tl
http://i.hizliresim.com/xBy0WV.jpg
14
Eki Görüntüle 964496 Eki Görüntüle 964494 38 numara 25 tl
Eki Görüntüle 964503 36 numara ama 37 de olur bana oldu 2 defa giydim. 15 tl
cnm sandalet ayakkabı olan kaç no?
38 numara canım
Eki Görüntüle 967362 Eki Görüntüle 967366 Eki Görüntüle 967364 Eki Görüntüle 967365
gri simli polaris ayakkabı 30 tl 1 defa kullandım sıfır gibi
gladyatör tarzı sandalet 7 tl
pembe polaris ayakkabı 25 tl
38 numara canım
alıyorum canım başka urunlere<de bakıcam varsa ekleyecegn
38 numara cok giymedim ama topuk kısmını en alt kısmında çok az aşınma var birde ayakkabının uç ksımında parmaklarımın izi çıkmış o kadar onun dışında temizdir.söylediklerim fotolardada belli oluyor yakınlaşarak bakarsanızgladyatör tarzı kaç numara ve ne kadar giyildi
38 numara cok giymedim ama topuk kısmını en alt kısmında çok az aşınma var birde ayakkabının uç ksımında parmaklarımın izi çıkmış o kadar onun dışında temizdir.söylediklerim fotolardada belli oluyor yakınlaşarak bakarsanız
alıyorum canım başka urunlere<de bakıcam varsa ekleyecegn
tamam canım fotolarına çok dikkatlice bakarsan eğer az önce yazdığım durumlar var ama çok abartılıcak durumda deil.bilerek alman daha doğru olur
38 numara cok giymedim ama topuk kısmını en alt kısmında çok az aşınma var birde ayakkabının uç ksımında parmaklarımın izi çıkmış o kadar onun dışında temizdir.söylediklerim fotolardada belli oluyor yakınlaşarak bakarsanız
tamam canım fotolarına çok dikkatlice bakarsan eğer az önce yazdığım durumlar var ama çok abartılıcak durumda deil.bilerek alman daha doğru olur
okudum cnm sorun değil cok begendim tarzı guzelmş digerlerini bekliyorum yanına ekleme yapacagım :)
cnm aldım ben onu yazmıştm yukarıda ablamada bakıyoruz 37 varmı elinde
tamam vcanım ilk sen yazdın senindir.37 yok ama beyaz olan ayakkabı 37 lere oluyor
var canım bi kaçtane daha ekliycem birazdano tarzın pembesi ablamda var cnm ondan sor bakalım dedi 39 38 varmı başka peki?
Eki Görüntüle 967429 Eki Görüntüle 967435 Eki Görüntüle 967437 Eki Görüntüle 967440 Eki Görüntüle 967439 Eki Görüntüle 967441
siyah yüksek topuklular 17 tl
botti ler 15 tl
topuklu sandaletler 12 tl
arkadaşlar sadece topukların en uç ksımlarında aşınma var o da halledilebilecek bir durum
üçü de 38 numara
canım bunlarıda alıcam
tamam canım ayırdım 4 ayakkabıyı
tamam canım ayırdım 4 ayakkabıyı
cnm ben bazen bucuklu ya ayagım 38.5 oluyor olur değilmi giyilmiş açılmıştır azcık zaten sence? hepsi ne kadar olur birde