- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
Kader ! Kaderse de değiştirmek senin elinde ..Kader, belki de...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kader ! Kaderse de değiştirmek senin elinde ..Kader, belki de...
Evet baya sitemle mutluluklar dilegini yazmisti evlendigimde. Daha once de yazışmalarımız olmustu uzun zaman araliklariyla. İlk dönem cok ofkeliydi bana,aileme. Genel olarak aileme hep ofkeliydi zaten onun gibi mukemmel bi insana zorluk cikartan insanlar olarak goruyordu ailemi.Onu yönetmeye calistigimizi ve ailemin baskısını,benim sessiz kaldıgimi iddia etti hep. Daha sonra unutamadigini,cok ozledigini, kimseyi yerime koyamadigini ama artık yaşananlardan sonra geri dönüş olmadigini soylemisti. Evlenerek de zaten diger kızlardan farkım olmadığını koca meraklısı oldugumu gostererek nefretini kazanmış oldum. Cunku beklemeliydim gelmeyecegini bile bile beklemeliydim.Peki merak ettiğim birşey var.
Ayrıldığınız günden beri hiç konuştunuz mu daha? Veya size ulaşmaya çalıştı mı? Veya hala ulaşmaya çalışıyor mu?
Evet baya sitemle mutluluklar dilegini yazmisti evlendigimde. Daha once de yazışmalarımız olmustu uzun zaman araliklariyla. İlk dönem cok ofkeliydi bana,aileme. Genel olarak aileme hep ofkeliydi zaten onun gibi mukemmel bi insana zorluk cikartan insanlar olarak goruyordu ailemi.Onu yönetmeye calistigimizi ve ailemin baskısını,benim sessiz kaldıgimi iddia etti hep. Daha sonra unutamadigini,cok ozledigini, kimseyi yerime koyamadigini ama artık yaşananlardan sonra geri dönüş olmadigini soylemisti. Evlenerek de zaten diger kızlardan farkım olmadığını koca meraklısı oldugumu gostererek nefretini kazanmış oldum. Cunku beklemeliydim gelmeyecegini bile bile beklemeliydim.