• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duygulanarak okudum gerçekten. Allah sana sabır versin bacım. Aşkın acısını çekmek çok zordur. Allah’a yönelmek sadece içini rahatlatır.
İnşAllah ailenle mutlu bir hayat sürersin bundan sonra. Herşey geride kalmış. Baksana o da evlenmiş artık...
Zamanla alışılır herşeye. Tabi yara hiç bir zaman kapanmaz, sadece kabuk tutar.

Peki merak ettiğim birşey var.
Ayrıldığınız günden beri hiç konuştunuz mu daha? Veya size ulaşmaya çalıştı mı? Veya hala ulaşmaya çalışıyor mu?

Peki merak ettiğim birşey var.
Ayrıldığınız günden beri hiç konuştunuz mu daha? Veya size ulaşmaya çalıştı mı? Veya hala ulaşmaya çalışıyor mu?
Evet baya sitemle mutluluklar dilegini yazmisti evlendigimde. Daha once de yazışmalarımız olmustu uzun zaman araliklariyla. İlk dönem cok ofkeliydi bana,aileme. Genel olarak aileme hep ofkeliydi zaten onun gibi mukemmel bi insana zorluk cikartan insanlar olarak goruyordu ailemi.Onu yönetmeye calistigimizi ve ailemin baskısını,benim sessiz kaldıgimi iddia etti hep. Daha sonra unutamadigini,cok ozledigini, kimseyi yerime koyamadigini ama artık yaşananlardan sonra geri dönüş olmadigini soylemisti. Evlenerek de zaten diger kızlardan farkım olmadığını koca meraklısı oldugumu gostererek nefretini kazanmış oldum. Cunku beklemeliydim gelmeyecegini bile bile beklemeliydim.

Hikayen beni çok etkiledi. Aslında bu sitedeki çok uzun yazıları okumam ama bunu merakla okudum. Rabbim belki de eşinin kıymetini bil diye yaşattı bunları sana bilemezsin ki? Aşk acısı korkunçtur her insan yaşamıştır illaki ama seninki daha korkunçmuş be bacım Neyse ki toparlanıp yeni bir hayat kurmayı başarmışsın... Rabbim yardımcın,evliliğine de uzun ömür versin...

Evet baya sitemle mutluluklar dilegini yazmisti evlendigimde. Daha once de yazışmalarımız olmustu uzun zaman araliklariyla. İlk dönem cok ofkeliydi bana,aileme. Genel olarak aileme hep ofkeliydi zaten onun gibi mukemmel bi insana zorluk cikartan insanlar olarak goruyordu ailemi.Onu yönetmeye calistigimizi ve ailemin baskısını,benim sessiz kaldıgimi iddia etti hep. Daha sonra unutamadigini,cok ozledigini, kimseyi yerime koyamadigini ama artık yaşananlardan sonra geri dönüş olmadigini soylemisti. Evlenerek de zaten diger kızlardan farkım olmadığını koca meraklısı oldugumu gostererek nefretini kazanmış oldum. Cunku beklemeliydim gelmeyecegini bile bile beklemeliydim.

Halbuki bilmiyorki senin neler çektiğini..
Her zaman Allah’tan hayırlısını dilemek gerek.
Belki de bu senin için en hayırlısıydı. Belki de onunla evlenseydin mutlu bir hayatın olmayacaktı. Tabi bunları artık bilemeyiz.
Allah yardımcın olsun bacım.

Back