- 25 Nisan 2009
- 34.325
- 39.775
- 1.123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
okudum tabi. ama konu sahibi ise bunları göz ardı ediyor ve deli gibi seviyormuş .
Temiz duygularla sevdim evet.Saf birisin belli sen sevmişsin hatta bağımlılık derecesine gelmiş yanlış şekilde ama o şahıs tarafından sevildiğine inanmıyorum. Bunun dışında, yazış şeklin çok akıcı gerçekten kolay okunuyor. Kendi kendine ufak hikayeler yazıyor musun? Bu konuda kendini geliştirebilirsin bence.
Sevgin fazla yok mu yoksa eşine?Yaşamak için yeterse iyi bari.Ne güzel ifade etmişsin bu arada.Ben onun yaşına, olgunlaşmamış olmasına veriyorum yaptıklarını. Hala geriye dönüp baktığımda sizler kadar ağır eleştiremiyorum, belki de güzel günlerin hatrına.
Aşktan vazgeçmeni tavsiye edebilirim. Bence aşk bir keredir ve sillesini yediysen bir daha bulaşmayacaksın:) teşekkür ederim güzel dileklerin icin. Insallah sen de daha fazla hırpalanmadan, mantığını kullanarak mutluluğu bulursun. Mutluluk diyorum, bu biraz dışarıdan mutlu görünen bi mutluluk ama yaşamak için yeter tulipa
İlk ask olduğu için unutmak zor ama bu kadar karaktersiz bir adamın gönlünde hala işi ne , üstelik evli ve bir de çocuk sahibiyKen .. o saf duygulara yakışmıyor bu adam ..Evlenmis... Tahmin ediyodum ama kesinleşmesi çok ağır geldi. Yıllar gecse de senden geçemiyorum işte silip atamıyorum yaşanmamış sayamıyorum Allah kahretsin!
Ve ben yine darmadağınık.
Bu da başlı başına hikaye ama ustten geceyim. Ben görücü usulü sanarken meğer senelerdir beni takipteymis. Okulu devam ettiği icin ortaya çıkamamış.Nişanlandığımı duyunca üzülmüs olmasın diye dua etmiş. Sonra ortak tanıdıklarımızı aracı yaparak niyetini ciddiyetini söyledi. Ailemin ısrarıyla görüştüm ama oylesine. Çok kez olmaz dedim dinletemedim. Evin önünde beklemeler cicekler flan. Bunca yıl beklemissin ben senden kurtulamıcam benim nasibim sensin tamam dedim.Esinizle nasil evlendiniz onuda anlatirmsiniz
Kabuğun altında kanayan yaranın benden başka kimseye zararı yok ne esime ne cocuguma.İlk ask olduğu için unutmak zor ama bu kadar karaktersiz bir adamın gönlünde hala işi ne , üstelik evli ve bir de çocuk sahibiyKen .. o saf duygulara yakışmıyor bu adam ..
Evli ve cocuk sahibi olmak muhakak ki aşık olmaya engeldir. Ama vâr olan aşkı unutmaya yaşamındaki hiç bi gelişmenin gücü yetmez, yorumundaki ona karşı tabir ettiğin sıfatın bile. Yaşamına devam etmek zorundasindir edersin ettim. Burada paylaştıklarım benim iç dünyam kimsenin bilmedikleri kimseye yansıtmadiklarim.İlk ask olduğu için unutmak zor ama bu kadar karaktersiz bir adamın gönlünde hala işi ne , üstelik evli ve bir de çocuk sahibiyKen .. o saf duygulara yakışmıyor bu adam ..
O kimseye yansitmadiklarin ve içinde hala devam eden aşkın Seni hasta edecek ..Kabuğun altında kanayan yaranın benden başka kimseye zararı yok ne esime ne cocuguma.
Evli ve cocuk sahibi olmak muhakak ki aşık olmaya engeldir. Ama vâr olan aşkı unutmaya yaşamındaki hiç bi gelişmenin gücü yetmez, yorumundaki ona karşı tabir ettiğin sıfatın bile. Yaşamına devam etmek zorundasindir edersin ettim. Burada paylaştıklarım benim iç dünyam kimsenin bilmedikleri kimseye yansıtmadiklarim.
Kader, belki de...O kimseye yansitmadiklarin ve içinde hala devam eden aşkın Seni hasta edecek ..