• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hakkında hayırlısı buymuş. yaşanmış geçmiş ama zor olmuş . üstesinden gelmişsin şükür olsun .
umarım çok mutlu ol bundan sonraki yaşantında.
aldatmanın sebebi olmaz
bi insan 7 sinde ne ise 70 inde odur canım benim.

okudum tabi. ama konu sahibi ise bunları göz ardı ediyor ve deli gibi seviyormuş .

Konu sahibi kusura bakmasın, ama ben böyle sevgi olacağına inanmıyorum. Biri daha yazmış, seven erkek bunu yapmaz ve seven kadın da bunu kabul etmez...

Ben bunun aşk ya da sevgi değil, psikolojik bir bağımlılık olduğunu düşünüyorum. Karşı taraf için de, aklıma mantığıma yatan bir kız buldum, beğendim de ama yiyeceğim haltları da yerim diye bir kafa yapısı mevcut demek ki... Evlenene kadar bilgisi dahilinde, evlendikten sonra gizli gizli yapacaktı. Belki evlendikten sonra da erkeğe çok eşlilik helal diyecekti...

Ki namazında niyazında dini bütün biriydi diye anlatılmış, öyle biri, hayatında kimse olmasa dahi başka kızlarla o şekilde takılmanın günah olduğunu, onlara şehvetle bakmanın da göz zinası olduğunu bilir... millet nişanlısının elini tutmuyor nikah olmadı diye, bu kadarı da bana ağır gelir ama dini bütün demek bunu gerektirir...

Bu şahsın (adam diyemiyorum) dini bütün değil, yarım da değil, olsa olsa çeyrek ya da kırıntıdır:işsiz:

Böyle kafa yapılarının da adalet teşkilatında olmasına üzüldüm, fetöden dolayı ihraç edilmiştir inşallah :duduk:

Saf birisin belli sen sevmişsin hatta bağımlılık derecesine gelmiş yanlış şekilde ama o şahıs tarafından sevildiğine inanmıyorum. Bunun dışında, yazış şeklin çok akıcı gerçekten kolay okunuyor. Kendi kendine ufak hikayeler yazıyor musun? Bu konuda kendini geliştirebilirsin bence.

Saf birisin belli sen sevmişsin hatta bağımlılık derecesine gelmiş yanlış şekilde ama o şahıs tarafından sevildiğine inanmıyorum. Bunun dışında, yazış şeklin çok akıcı gerçekten kolay okunuyor. Kendi kendine ufak hikayeler yazıyor musun? Bu konuda kendini geliştirebilirsin bence.
Temiz duygularla sevdim evet.
Samimiyetle yazdığım icin akıcı olsa gerek, beceremem yasamadıgım olayları yazmayı.

Adamın kafa yapısı belli.Ben gexeyim tozayım kızlarla ama hiç sevgilisi olmamış bir kızla mantık evliliği yapayım.Onu kendim gibi sanıp kıskanayım.Ucuz bir herif.Sevmene değmezmiş.Sen de saf duygularla sevmişsin.Buyüzden helak olmuşsun..Ama şimdi mutluluğu bulmuşsun .Çok güzel

Hep mutlu ol bir daha böyle acılar yaşama dilerim.Ama herkes birkez aşk acısı yaşamalı sonra da mutlu olmalı derim.
Ama ben hep acısını yaşayıp durdum.Mutluluk tarafı denk gelmedi.Hayırlısı.

Ben onun yaşına, olgunlaşmamış olmasına veriyorum yaptıklarını. Hala geriye dönüp baktığımda sizler kadar ağır eleştiremiyorum, belki de güzel günlerin hatrına.
Aşktan vazgeçmeni tavsiye edebilirim. Bence aşk bir keredir ve sillesini yediysen bir daha bulaşmayacaksın:) teşekkür ederim güzel dileklerin icin. Insallah sen de daha fazla hırpalanmadan, mantığını kullanarak mutluluğu bulursun. Mutluluk diyorum, bu biraz dışarıdan mutlu görünen bi mutluluk ama yaşamak için yeter;) tulipa tulipa

Duygulandim...bende safca sevmistim ama ask bir hastalikmis bende anladim.
mantik evliligi derken demek istedigin nedir, neler tavsiye edersin tecrubelerine dayanarak?

Ben onun yaşına, olgunlaşmamış olmasına veriyorum yaptıklarını. Hala geriye dönüp baktığımda sizler kadar ağır eleştiremiyorum, belki de güzel günlerin hatrına.
Aşktan vazgeçmeni tavsiye edebilirim. Bence aşk bir keredir ve sillesini yediysen bir daha bulaşmayacaksın:) teşekkür ederim güzel dileklerin icin. Insallah sen de daha fazla hırpalanmadan, mantığını kullanarak mutluluğu bulursun. Mutluluk diyorum, bu biraz dışarıdan mutlu görünen bi mutluluk ama yaşamak için yeter:KK66: tulipa tulipa
Sevgin fazla yok mu yoksa eşine?Yaşamak için yeterse iyi bari.Ne güzel ifade etmişsin bu arada.

Bence iki tarafı da yakından tanıyıp bilen insanların birbirini tanıştırması daha az riskli evlilik modeli:)
Ben mantığımı kullanarak evlendim. Eşime karşı bir şey hissetmedim fakat o çok istedi. Kac kere hayır dediysem de peşimi bırakmadı ve bizi tanıştıran insanlar da her yönden yuzde yuz kefildi. Benim psikolojimi bile bile beni sevdi ağlamalarımı dinledi sağolsun ondan başkası da katlanamazdı. Bunların dışında mesleği de cazip geldi. Evlilik için yeterli sebeplerdi bunlar artık benim için. Ve kabul ettim. Çok zorlandım alışana kadar. Artık çok iyiyiz çok sükür tulipa tulipa E escuer

Evlenmis... Tahmin ediyodum ama kesinleşmesi çok ağır geldi. Yıllar gecse de senden geçemiyorum işte silip atamıyorum yaşanmamış sayamıyorum Allah kahretsin!
Ve ben yine darmadağınık.

Evlenmis... Tahmin ediyodum ama kesinleşmesi çok ağır geldi. Yıllar gecse de senden geçemiyorum işte silip atamıyorum yaşanmamış sayamıyorum Allah kahretsin!
Ve ben yine darmadağınık.
İlk ask olduğu için unutmak zor ama bu kadar karaktersiz bir adamın gönlünde hala işi ne , üstelik evli ve bir de çocuk sahibiyKen .. o saf duygulara yakışmıyor bu adam ..

Esinizle nasil evlendiniz onuda anlatirmsiniz
Bu da başlı başına hikaye ama ustten geceyim. Ben görücü usulü sanarken meğer senelerdir beni takipteymis. Okulu devam ettiği icin ortaya çıkamamış.Nişanlandığımı duyunca üzülmüs olmasın diye dua etmiş. Sonra ortak tanıdıklarımızı aracı yaparak niyetini ciddiyetini söyledi. Ailemin ısrarıyla görüştüm ama oylesine. Çok kez olmaz dedim dinletemedim. Evin önünde beklemeler cicekler flan. Bunca yıl beklemissin ben senden kurtulamıcam benim nasibim sensin tamam dedim.
Alnımıza ne yazıldıysa onu yaşıyoruz ne kadar çırpınsak da bazı seyleri degistiremiyoruz. Herseyden önce hayrlısı derdim demek hakkımda hayırlı olanı böyleymiş.
Bi tarafım belki onunla da mutlu olabilirdin dese de çalan her ayrılık sarkisi hala tuz biber gibi yaksa da yüzü gözümün önüne geldiğinde önce tebessüm sonra burnumun direginde sızlatma etkisi yapsa da sorun yok hersey yolunda çok şükür...
Kimlerin icinde ne fırtınalar kopuyor bilemeyiz di mi ben sadece onlardan bi tanesiyim:)

İlk ask olduğu için unutmak zor ama bu kadar karaktersiz bir adamın gönlünde hala işi ne , üstelik evli ve bir de çocuk sahibiyKen .. o saf duygulara yakışmıyor bu adam ..
Kabuğun altında kanayan yaranın benden başka kimseye zararı yok ne esime ne cocuguma.
Evli ve cocuk sahibi olmak muhakak ki aşık olmaya engeldir. Ama vâr olan aşkı unutmaya yaşamındaki hiç bi gelişmenin gücü yetmez, yorumundaki ona karşı tabir ettiğin sıfatın bile. Yaşamına devam etmek zorundasindir edersin ettim. Burada paylaştıklarım benim iç dünyam kimsenin bilmedikleri kimseye yansıtmadiklarim.

Son düzenleme:
Kabuğun altında kanayan yaranın benden başka kimseye zararı yok ne esime ne cocuguma.

Evli ve cocuk sahibi olmak muhakak ki aşık olmaya engeldir. Ama vâr olan aşkı unutmaya yaşamındaki hiç bi gelişmenin gücü yetmez, yorumundaki ona karşı tabir ettiğin sıfatın bile. Yaşamına devam etmek zorundasindir edersin ettim. Burada paylaştıklarım benim iç dünyam kimsenin bilmedikleri kimseye yansıtmadiklarim.
O kimseye yansitmadiklarin ve içinde hala devam eden aşkın Seni hasta edecek ..

Back