• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geldiler bizimkiler:) tanışıldı anlaşıldı bir sorun yok. Yol uzak malum gelmisken isteme söz nişan hepsi bir olsun denildi. Alışverişe çıkıldı yüzükler alındı. Çiçek çikolata geldiler 5 nisan akşamı avukatlar günü:) ne heycan ne heycan ama.. önce isteme oldu peşine yüzükler takıldı fotograf flan ne de güzeldik yanyana.. gercek oldu iste hayaller. Tavladan nişana.. kader nasıl bir şeysin sen..
Artık nişanlıyiz gitmelerine 4 gün var doya doya gezeceğiz kimseden gizlemeden vakit geçireceğiz tabi. Bildiğin dolu dolu aşk yaşıyoruz elele gözgöze sahilde gezmeler iskeleye isim kazımalar. Eline daha önce erkek eli değmemiş bi kız için unutulmaz yaşanmışlıklar bunlar.. 2 günde bir sevgili değiştiren biri bunları okurken sıradan gelebilir. Ama onunla geçirdiğim her saniye benim için çok başkaydı. Al yazmalım da diyor ya elini tuttum sıcacıktı sanki yüreği elimdeymiş gibi ben o temiz sevdayı yaşadım istanbulluyla...
Cok mutluydum ve o tatsız konulari açıp mutluluğumu gölgelemek istemedim. Bir ara açılır gibi oldu bitecek merak etme deyince üstüne gitmedim. Inanıyodum ya da çok sevdiğim için inanmaya kendimi zorluyordum.
Gidiyorlar işte. Bende tarifi imkansız bi hüzün,sanki bi daha göremeyecekmiş gibi bi his var içimde. Nasıl da çabuk gecti günler. Gitmesen diyorum gitmesen olmaz mı. Sen geleceksin yine kavuşacağız diyor.
Bilsem bi daha görmeyecegimi daha çok bakmaz mıydım gözlerine daha sıkı tutmaz mıydım ellerini kokusunu daha derine en derine çekmez miydim...

Neden? Çünkü o günler kızlarla takılıyor ve bunu benden gizlemiyor sevgimden o kadar emin ki bunu da göz ardı edeceğimi düşünüyor. Beni sevdiğini sadece eğlence amaçlı takıldığını ve yaza kadar bitireceğini söylüyor. Söz veriyor. İçim yana yana kabul ediyorum. Kaç kişi kabul eder ki bu durumu... ama söz verdi bitirecek benden gizlemediyse sözünün arkasından da durur. Çok ağlıyorum yapma etme neden diyorum konuyu açtırmıyor bana kızıyor düşünme o gün başkalarıyla takıldığımı ben senden bir sey gizlememek için söyledim ben seni çok seviyorum diyor. Mümkün mü düşünmemek bugün arama dediği gün nasıl kahroluyorum kimseye bir şey belli etmemeye çalışıyorum gizli gizli ağlıyorum Ve akşam aradığında hiç bir şey olmamış gibi davranmamı istiyor. Neden çektiriyor ki bu acıyı bana insan sevdiğine böyle yapar mı... Ben o hasta olduğu zaman telefonda sesi kötü geldiği zaman ona kıyamayacak ağlayacak kadar severken o bana bunu nasıl yapıyor nasıl kıyıyor..
Elimden geldiği kadar üstüne gitmemeye çalışıyorum geçecek bitecek diye kendimi teselli ediyorum. O, bu konu ve kıskançlık dışında çok iyi. Çok iyi anlaşıyoruz.
Böyle geçti 2 ay nisanda gelmeye karar verdiler...
:kusmuk:

Geldiler bizimkiler:) tanışıldı anlaşıldı bir sorun yok. Yol uzak malum gelmisken isteme söz nişan hepsi bir olsun denildi. Alışverişe çıkıldı yüzükler alındı. Çiçek çikolata geldiler 5 nisan akşamı avukatlar günü:) ne heycan ne heycan ama.. önce isteme oldu peşine yüzükler takıldı fotograf flan ne de güzeldik yanyana.. gercek oldu iste hayaller. Tavladan nişana.. kader nasıl bir şeysin sen..
Artık nişanlıyiz gitmelerine 4 gün var doya doya gezeceğiz kimseden gizlemeden vakit geçireceğiz tabi. Bildiğin dolu dolu aşk yaşıyoruz elele gözgöze sahilde gezmeler iskeleye isim kazımalar. Eline daha önce erkek eli değmemiş bi kız için unutulmaz yaşanmışlıklar bunlar.. 2 günde bir sevgili değiştiren biri bunları okurken sıradan gelebilir. Ama onunla geçirdiğim her saniye benim için çok başkaydı. Al yazmalım da diyor ya elini tuttum sıcacıktı sanki yüreği elimdeymiş gibi ben o temiz sevdayı yaşadım istanbulluyla...
Cok mutluydum ve o tatsız konulari açıp mutluluğumu gölgelemek istemedim. Bir ara açılır gibi oldu bitecek merak etme deyince üstüne gitmedim. Inanıyodum ya da çok sevdiğim için inanmaya kendimi zorluyordum.
Gidiyorlar işte. Bende tarifi imkansız bi hüzün,sanki bi daha göremeyecekmiş gibi bi his var içimde. Nasıl da çabuk gecti günler. Gitmesen diyorum gitmesen olmaz mı. Sen geleceksin yine kavuşacağız diyor.
Bilsem bi daha görmeyecegimi daha çok bakmaz mıydım gözlerine daha sıkı tutmaz mıydım ellerini kokusunu daha derine en derine çekmez miydim...
ay bi kaza mı geçirdi yoksa . yok mu artık bu dünyada. yoksa bırakmazdı seni.

Kıskançlık krizleri... artık iyice abartmaya başlamıstı dolmuşta şoför dikiz aynasından baktı mı diye soruyordu. Annemle bi yere gideceğiz izin vermiyor bir iki sefer anneme başım ağrıyor karnım ağrıyor gibi bahaneler uydursam da artık onlar da anlamaya başlıyor. Annem onunla konuşuyor bak böyle yapma kıskançlığın da bi dozu olmalı burda bizimle merak etme diye ama anneme de aklım kalıyor uzaktayım gibi şeyler söyleyip geçiştiriyor. Babam erkektir kıskanır tabi insan sevdiğini kıskanır diyor durumun ileri derecede olduğunu bilmiyor tabi. Nişanlandıgımızı da gizliyor akrabaları yakın arkadaşlari bikiyor fakat facebookta ne iliskisi var yazıyor ne nişanlı. Benim zaten facebookta kimseyle gorusmemi istemiyor sadece o ekli. Bi müddet daha bekar takılıyor yaza kadar sonra facebook şifresini verceğine söz veriyor. Ölüyorum sinirimden ama sabret diyorum sabret. Seviyorum o da seviyor sevmese bugünlere gelemezdik sabret. Bu kadar zor durumlar arasında yüzüme yansıyor tabi gece ağlamaktan gözlerim şişiyor bizimkiler bir şeyler olduğunun farkında.
Onunla tanıştığımız yaz büyük ablamlarla tatile gitmiştim. O zaman da bunu sorun etmişti ama daha tam olarak bi ilişkiye başlamadığımız icin gönlünü almıştım bir şekilde. Allahım nerden gittim o tatile. Şu an burda yazamayacağım senaryolar üretiyor aklında. Tatilde çekindiğimiz bütün fotoğrafları istiyor. Hepsi de ablamların bilgisayarında. O kadar büyütüyor ki bu konuyu annem artık enişteme yolla da içi rahatlasın diyor ama herkes çok sinirli. Eniştem de fotoğraflarda benim dışımdakileri buğulandırıyor o bize güvenmiyorsa ben ona hiç güvenmiyorum çocuklarımın karımın fotoğrafını yollayamam diyerek. O şekilde yolluyor fotoğrafları. fotoğrafları görünce iyice sinir krizi geçiriyor senin yanında kim vardı da buğulandırdı! Yeğenlerim ablam diyorum
nasıl güveneyim ben sana neden öyle bir şey yaptı!
Eniştemi arıyor onunla tartışıyor ben artık iyice yorulmuşum yıpranmışım zaten evde ağlama krizlerine giriyorum...

Bu kadar karaktersiz bir adamı gözünde fazla büyütmüşsün.
Niye ilk hatasında kapıyı göstermedin ki?

ay bi kaza mı geçirdi yoksa . yok mu artık bu dünyada. yoksa bırakmazdı seni.

Bırakmazdı seni mi? Tam okumadınız sanırım?

Adam konu sahibiyle birlikteyken, hayatında başka kızlar varmış. Ve idare et, onlarla takılıyorum ama seni seviyorum, zamanı gelince hepsini bırakacağım diyormuş...

adi batasica erkek milleti nolacak
ben boyle konularda butun kabahati kizda bulurum butun b unlaar izin verdiig için
ama sen çok temiz saf sin sana kiyamiyorum

Bu arada biz 24 mayısa istanbula gitmeye bilet almıstık ve bu tartışma 23 mayısta yaşanıyor. 24 mayısı iple çekerken herşeyin bittiği gün olduğunu bilmiyordum.
Ben uyuyakalmıştım o akşam. Telefon sesiyle uyanıyorum bana eniştemle yaşadığı tartışmayı anlatıyor ben uyku sersemi pek bir şey anlamıyorum. Ben seni çok seviyorum ve artık çok güveniyorum birbirimizden başka kimsemiz yok, kız olaylarını da bitiriyorum. Ben mutlu oluyorum ama anlam da veremiyorum pek. Annem eniştemle cok saygısız konuştugunu söylüyor. Bu olaydan sonra bizim gitme isimiz tabi o aksam iptal oluyor. Ona soyleyince inanmak istemiyor ertesi sabah aradığında geldiniz di mi bana şaka yapıyorsun istanbuldasınız di mi diyor degiliz diyorum ağlayarak istanbulda değiliz. Enistem babamla konusuyor olani biteni anlatıyor babam köpürüyor tabi hemen kesip atıyor herseyi. Eniştem bu kadar kıskançlığının altında başka şeyler olduğunu anlıyor ve facebook şifresini kırıyor
Kızla yazışmaları çıkıyor ortaya ablam beni çağırıyor evlerine gidiyorum oku işte kimi savunduğunu gör diyor. Bildiğimi bilmiyolardı tabi. Bilmek farklı yazısmalari okumak cok farklı... okuduktan sonra bana hemen sakinleştirici igne yapıyorlar ama fayda eder mi...
Bildiģimi ögrenince burdaki herkes gibi onlar da çok şaşırıyorlar tabi.
Ve bitiyor hersey. Cok canım yanıyor sanki bi tarafımı koparıp alıyorlar benden ama mecburum ayrılmaya bu kadar şeyden sonra. Zaten sözü bana bırakmıyorlar bu saatten sonra hersey ortaya çıkmış. Telefonu alıyorlar elimden surekli son kez konuşmak istyorum deyip duruyorum konusuyorum neden yaptn bak bitti işte hersey diyorum bitti.. intihara teşebbüs etmiş.
Sonra mı sonra igneler serumlar hastaneler çok çok zor günler. Uyuşturuyorlar beni acıyı daha kolay atlatmam icin ama mümkün mü. Bende ona ait olan herseyi zorla alıyorlar evet biliyorum iyiliğim için yapıyorlar ama elimde değil çok acı cekiyorumm.... Bir gün beni ormana götürün boğuluyorum burda diye tutturuyorum, ilaclardan dolayı kendimde değilim zaten tamam diyorlar götürüyorlar toprakları avuçlayıp avazım çıktığı kadar bağrıyorum...(bu süreden daha fazla bahsetmek istemiyorum)sonra psikiyatri gorusmeleri ilaç tedavisi uzun bi süre sonra kendime geliyorum.
Bunlar 5-6 sene önceydi tabi şimdi evliyim dunyalar tatlısı bebeğim var:) cok iyi giden evliligim var
Eşimin bana aşık olmasıyla mantık evliliği yaptm Bu da ayrı bir hikaye konusu olur tabi . hic kolay olmadı ama zamanla alıştım. Ben aşk defterini 6 sene önce çok acı bir şekilde kapattım. Belki yanlış insandı belki onunla yanlış zamanda karşılaşmıştık, daha olgunlaşması gerekiyordu ciddi bir ilişki için. Bana ne yaşatırsa yaşatsın hakkında hiç bir zaman kötü konuşmadım konuşmam.
O da evlenmiş sanırım ve yaşadığım yere yakın sayılcak bir yerde hakimlik yapıyormuş.
Fazla uzatmadan bitirmek istedim ancak bu kadar kısaltabildim hikayemi:) zaman ayırdığınız için teşekkur ederim . Tabii aranızda beni anlayan ya da anlam veremeyen olacaktır hepinize sonsuz saygım var tek ricam sevgimin gerçekligini sorgulamayın.

Ve ve ve mutlu oldugum gunlerde esinin işi sebebiyle yanimda yoktu ama en zor gunlerimde her ağladığımda kriz gecirdigimde yanımda olan benimle birlikte ağlayan beni en iyi anlayan bıkmadan usanmadan beni dinleyen canm dostumu da öpüyorum:) bir tek o biliyo buraya hikayemi yazdığımı ve herseyi bildiği halde takip ediyor:) seni seviyorum can dostum kardeşim..

Bırakmazdı seni mi? Tam okumadınız sanırım?

Adam konu sahibiyle birlikteyken, hayatında başka kızlar varmış. Ve idare et, onlarla takılıyorum ama seni seviyorum, zamanı gelince hepsini bırakacağım diyormuş...
okudum tabi. ama konu sahibi ise bunları göz ardı ediyor ve deli gibi seviyormuş .

Back