Geldiler bizimkiler:) tanışıldı anlaşıldı bir sorun yok. Yol uzak malum gelmisken isteme söz nişan hepsi bir olsun denildi. Alışverişe çıkıldı yüzükler alındı. Çiçek çikolata geldiler 5 nisan akşamı avukatlar günü:) ne heycan ne heycan ama.. önce isteme oldu peşine yüzükler takıldı fotograf flan ne de güzeldik yanyana.. gercek oldu iste hayaller. Tavladan nişana.. kader nasıl bir şeysin sen..
Artık nişanlıyiz gitmelerine 4 gün var doya doya gezeceğiz kimseden gizlemeden vakit geçireceğiz tabi. Bildiğin dolu dolu aşk yaşıyoruz elele gözgöze sahilde gezmeler iskeleye isim kazımalar. Eline daha önce erkek eli değmemiş bi kız için unutulmaz yaşanmışlıklar bunlar.. 2 günde bir sevgili değiştiren biri bunları okurken sıradan gelebilir. Ama onunla geçirdiğim her saniye benim için çok başkaydı. Al yazmalım da diyor ya elini tuttum sıcacıktı sanki yüreği elimdeymiş gibi ben o temiz sevdayı yaşadım istanbulluyla...
Cok mutluydum ve o tatsız konulari açıp mutluluğumu gölgelemek istemedim. Bir ara açılır gibi oldu bitecek merak etme deyince üstüne gitmedim. Inanıyodum ya da çok sevdiğim için inanmaya kendimi zorluyordum.
Gidiyorlar işte. Bende tarifi imkansız bi hüzün,sanki bi daha göremeyecekmiş gibi bi his var içimde. Nasıl da çabuk gecti günler. Gitmesen diyorum gitmesen olmaz mı. Sen geleceksin yine kavuşacağız diyor.
Bilsem bi daha görmeyecegimi daha çok bakmaz mıydım gözlerine daha sıkı tutmaz mıydım ellerini kokusunu daha derine en derine çekmez miydim...