Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
cok sevmistim..
- Konu Sahibi eslemazra
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Şubatta babasıyla buraya gelecekler. Ben de babasıyla ara sıra konusuyorum çok iyi insalar beni de çok sevip benimsediler.
Biz yine bi küs bi barış devam ediyoruz. Bazen çok çok iyiyiz bazen tanıyamıyorum onu sanki başka birine dönüşüyor. Sevmiyor mu artık diye düşünmüyo degilim ama sevmese bu kadar zorluklara katlanır mı ögrenci haliyle.. Güvenmek istiyorum herkesi karşıma alarak girdim ben bu işe kötü şeyler düşünmemeye çalışıyorum..
Buraya geldikleri gün enistemle görüşüyor bizimki eniştemin de onayından beğenisinden geçiyor şüphesiz. Sıra babama konuyu açmakta. O aksam bizimkiyle yemek yedikten sonra bize gelip babamla görüşüyor enistem ben icerdeyim kalbim duracak gibi haber bekliyorum. Babam bu şekilde de itiraz ederse hic bir yol kalmıyor. Eniştem babama 'bu akşam uzaktan tanıdığım bizim cemaatten istanbulda yasayan, buraya babasiyla akraba ziyaretine gelmis gelmisken benimle de görüşmek isteyen efendi bi delikanliyla yemekteydim, konu evlilikten açıldı. Bana bildiğin güvendiğin aracı olabileceğin biri var mı diye sordu benim de aklıma baldız geldi ne dersin baba' diyor:) yalanlar yalanlar herkesi bir sevda yüzünden bir sürü yalana sürüklüyorum. Enistemin bildiği de yalan babama söylediği de. Bu kadar yalan uzerine nasıl sağlam bir evlilik olurdu ki... yalanlar hic mi ortaya çıkmayacaktı.. çıkarsa da evlendikten sonra çıksındı kim ne diyebilirdi o zaman:)
Biz yine bi küs bi barış devam ediyoruz. Bazen çok çok iyiyiz bazen tanıyamıyorum onu sanki başka birine dönüşüyor. Sevmiyor mu artık diye düşünmüyo degilim ama sevmese bu kadar zorluklara katlanır mı ögrenci haliyle.. Güvenmek istiyorum herkesi karşıma alarak girdim ben bu işe kötü şeyler düşünmemeye çalışıyorum..
Buraya geldikleri gün enistemle görüşüyor bizimki eniştemin de onayından beğenisinden geçiyor şüphesiz. Sıra babama konuyu açmakta. O aksam bizimkiyle yemek yedikten sonra bize gelip babamla görüşüyor enistem ben icerdeyim kalbim duracak gibi haber bekliyorum. Babam bu şekilde de itiraz ederse hic bir yol kalmıyor. Eniştem babama 'bu akşam uzaktan tanıdığım bizim cemaatten istanbulda yasayan, buraya babasiyla akraba ziyaretine gelmis gelmisken benimle de görüşmek isteyen efendi bi delikanliyla yemekteydim, konu evlilikten açıldı. Bana bildiğin güvendiğin aracı olabileceğin biri var mı diye sordu benim de aklıma baldız geldi ne dersin baba' diyor:) yalanlar yalanlar herkesi bir sevda yüzünden bir sürü yalana sürüklüyorum. Enistemin bildiği de yalan babama söylediği de. Bu kadar yalan uzerine nasıl sağlam bir evlilik olurdu ki... yalanlar hic mi ortaya çıkmayacaktı.. çıkarsa da evlendikten sonra çıksındı kim ne diyebilirdi o zaman:)
Son düzenleme:
Ertesi akşam yemeğe çıkıyorlar babam babası enistem ve o
Babam güya bi seyden haberi olmayan damat adayını inceliyor babasını ölçüp tartıyor sohbet muhabbet ediyorlar. Babam eve geldiğinde annemle konuşuyor babamın onayından da geçiyor:) 2.sınıfta olmasıni biraz sorun ediyor babam ama çok fazla uzerinde durmuyor. Allahım mutluluktan ölücem:) hemen ona da haber veriyorum o da sevinçten uçuyor hatta şükür namazı kılıyor. Bu kadar emek boşa çıkmıyordu hersey yoluna giriyordu işte...
O zaman geriye bizim görüşmemiz kalıyor bakalm kızla oğlan birbirini beğenecek mi:))
Babam güya bi seyden haberi olmayan damat adayını inceliyor babasını ölçüp tartıyor sohbet muhabbet ediyorlar. Babam eve geldiğinde annemle konuşuyor babamın onayından da geçiyor:) 2.sınıfta olmasıni biraz sorun ediyor babam ama çok fazla uzerinde durmuyor. Allahım mutluluktan ölücem:) hemen ona da haber veriyorum o da sevinçten uçuyor hatta şükür namazı kılıyor. Bu kadar emek boşa çıkmıyordu hersey yoluna giriyordu işte...
O zaman geriye bizim görüşmemiz kalıyor bakalm kızla oğlan birbirini beğenecek mi:))
- 14 Mayıs 2009
- 22.264
- 12.553
- 298
yok o kafa karisma deil merak ediyior yanlis mi seçtimki smileyi ))Niye kafan karıştı MaRaL_ cım:)
- 6 Aralık 2015
- 928
- 6.490
- 138
- 14 Mayıs 2009
- 22.264
- 12.553
- 298
ahanda bunda kafam karisir isteeeKonu sahibi başkasıyla evlenmiş ama unutamamış yazının başından çıkardığım sonuç
- 6 Aralık 2015
- 928
- 6.490
- 138
ahanda bunda kafam karisir isteee
Küçük bir spoiler izninizle... Birbirimize sarışıp ağlayacağız gibime geliyor
- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
Sonraki gün de biz görüştük ablamın evine geldi ailevi prosedürümüze uygun olarak annem de vardi yanımızda odada görüşürken biz ilk defa karşılaşmış gibi yapıyoruz gülüyoruz flan:) güzeldi ya herşey rüya gibiydi. Ona baktıkça içim ısınıyordu,bir ismimi söyleyişi vardı ki..bir de gülüşü..
herşeye bedeldi..
Gencler de birbirini beğendiyse oğlumuzun sınavlarının olmadığı bi zamanda gelinsin aileler tanışsın:)
Yine ayrılık vakti. Gitmeden önce dısarda ufak bi buluşma. Bu buluşmada herşeyin yoluna girmesinin rahatlığı var. Artık zoru başardık. Bunun şerefine içten bir sarılma..sarılmak nasıl bu kadar güzel ve bu kadar anlamlı olabilir..hissettiğim huzur mutluluk hic biri tarif edilmez..
Ayrı düştük yine... şımarıklık yapma imkansız bi aşktan bu günlere geldin tadını çıkar. Tadını çıkar da gidince yine tuhaflaştı bizimki. Haftanın bazı günleri o beni arayana kadar onu arayıp sormamamı istiyordu!..
herşeye bedeldi..
Gencler de birbirini beğendiyse oğlumuzun sınavlarının olmadığı bi zamanda gelinsin aileler tanışsın:)
Yine ayrılık vakti. Gitmeden önce dısarda ufak bi buluşma. Bu buluşmada herşeyin yoluna girmesinin rahatlığı var. Artık zoru başardık. Bunun şerefine içten bir sarılma..sarılmak nasıl bu kadar güzel ve bu kadar anlamlı olabilir..hissettiğim huzur mutluluk hic biri tarif edilmez..
Ayrı düştük yine... şımarıklık yapma imkansız bi aşktan bu günlere geldin tadını çıkar. Tadını çıkar da gidince yine tuhaflaştı bizimki. Haftanın bazı günleri o beni arayana kadar onu arayıp sormamamı istiyordu!..
Neden? Çünkü o günler kızlarla takılıyor ve bunu benden gizlemiyor sevgimden o kadar emin ki bunu da göz ardı edeceğimi düşünüyor. Beni sevdiğini sadece eğlence amaçlı takıldığını ve yaza kadar bitireceğini söylüyor. Söz veriyor. İçim yana yana kabul ediyorum. Kaç kişi kabul eder ki bu durumu... ama söz verdi bitirecek benden gizlemediyse sözünün arkasından da durur. Çok ağlıyorum yapma etme neden diyorum konuyu açtırmıyor bana kızıyor düşünme o gün başkalarıyla takıldığımı ben senden bir sey gizlememek için söyledim ben seni çok seviyorum diyor. Mümkün mü düşünmemek bugün arama dediği gün nasıl kahroluyorum kimseye bir şey belli etmemeye çalışıyorum gizli gizli ağlıyorum Ve akşam aradığında hiç bir şey olmamış gibi davranmamı istiyor. Neden çektiriyor ki bu acıyı bana insan sevdiğine böyle yapar mı... Ben o hasta olduğu zaman telefonda sesi kötü geldiği zaman ona kıyamayacak ağlayacak kadar severken o bana bunu nasıl yapıyor nasıl kıyıyor..
Elimden geldiği kadar üstüne gitmemeye çalışıyorum geçecek bitecek diye kendimi teselli ediyorum. O, bu konu ve kıskançlık dışında çok iyi. Çok iyi anlaşıyoruz.
Böyle geçti 2 ay nisanda gelmeye karar verdiler...
Elimden geldiği kadar üstüne gitmemeye çalışıyorum geçecek bitecek diye kendimi teselli ediyorum. O, bu konu ve kıskançlık dışında çok iyi. Çok iyi anlaşıyoruz.
Böyle geçti 2 ay nisanda gelmeye karar verdiler...