Şubatta babasıyla buraya gelecekler. Ben de babasıyla ara sıra konusuyorum çok iyi insalar beni de çok sevip benimsediler.
Biz yine bi küs bi barış devam ediyoruz. Bazen çok çok iyiyiz bazen tanıyamıyorum onu sanki başka birine dönüşüyor. Sevmiyor mu artık diye düşünmüyo degilim ama sevmese bu kadar zorluklara katlanır mı ögrenci haliyle.. Güvenmek istiyorum herkesi karşıma alarak girdim ben bu işe kötü şeyler düşünmemeye çalışıyorum..
Buraya geldikleri gün enistemle görüşüyor bizimki eniştemin de onayından beğenisinden geçiyor şüphesiz. Sıra babama konuyu açmakta. O aksam bizimkiyle yemek yedikten sonra bize gelip babamla görüşüyor enistem ben icerdeyim kalbim duracak gibi haber bekliyorum. Babam bu şekilde de itiraz ederse hic bir yol kalmıyor. Eniştem babama 'bu akşam uzaktan tanıdığım bizim cemaatten istanbulda yasayan, buraya babasiyla akraba ziyaretine gelmis gelmisken benimle de görüşmek isteyen efendi bi delikanliyla yemekteydim, konu evlilikten açıldı. Bana bildiğin güvendiğin aracı olabileceğin biri var mı diye sordu benim de aklıma baldız geldi ne dersin baba' diyor:) yalanlar yalanlar herkesi bir sevda yüzünden bir sürü yalana sürüklüyorum. Enistemin bildiği de yalan babama söylediği de. Bu kadar yalan uzerine nasıl sağlam bir evlilik olurdu ki... yalanlar hic mi ortaya çıkmayacaktı.. çıkarsa da evlendikten sonra çıksındı kim ne diyebilirdi o zaman:)