• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok sevıyordum affettim

• Konu Sahibi Konu Sahibi ojos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yorumun bnm ve cvremdekılerın bna soledıgı bnmde kendıme soledıgım sordugum seylerden olusuyor..
surdururmuydun sorusunu sordugumda bıtırcektım zten vıcdanazabı cekıyordum sevmıyordum onu ıstende cıkıcaktım dedı bna gercektn ısten cıkıcagını solemıstı ..Seven adam bncede dısarı bkmaz aama sevıyorum dıyor aglıyor delırıyor demekkı bakabılıyormus ne desem bos olanlar bu ...

Sevgi sözde değil kalptedir,davranıştadır..Böyle düşünürsen daha sağlıklı karar verebilirsin bence...

ben olsam affetmezdim.bir kez aldatan yine aldatir aldatma durumsal bir davranis degil kisilik sorunudur bence

ben kendı adıma soyleyeyım affetmeyenlerdenım
kaç yıllık sevgılım vardı bu dedıgın basıma geldı hıc arkama bakmadan ayrıldım
4 yıl olmus 5 yıl olmus falan fişman yatırımlarımı hesab etmeden gururluca davrandım
herkese göre gurur sevgı ask farklı kavramlar
gururunuza askınıza laf etmek ıstemem herkesın kendı secımı herkes kendı bacagından asılır
hayat bu buyuk konusmamak gerek ama hıc bır aldattıgını anladıgım gordugum sevgılımle durmadım.
dedgım gıbı her koyun kendı bacagından asılır bence böyle. bende gurur daha agır basıyor yatırımlarımdansa.

lütfen burda yazılanları dikkatli oku kimse sana zarar vermek istemiyor sadece sana yardımcı olmak istiyor

okuyorum tabıkı hepsını dıkkatlıce.
Ben annemede cok danıstım o bnm en ıyı arkadasım
annem bellıkı cok pısman ve uzgun bır sans ver bakalm bu surec nasıl ısleyecek dıyor sevdigini biliyorum yptıgı cok buyuk hata ama belkı bu ona buyuk ders olur dıyor ve ınsallah tkrarlamaz..

İster 1 hafta ister 4 yıl ister 40 yıl..
Ne kadar zaman geçtiği önemli değil aldatmayı affetmek için...

İlk tavizi vermişsiniz,umarım 2.si olmaz..

Bu tarz bir olay benim için bitirme sebebidir...

kesinlikle büyük konuşmamak gerekio demekki..

onu affetme sebebin onun sewgi lafları değil bence, sadece onsuz yapabilcek gücü bulamadın kendinde..

aslında nekadar fedakarız, 4 yıllık birliktelik die sineye çekioruz bunları, ama karşımızdaki 4yıllık sewgime bunu yapmamalıyım demio, sığınıo bahanelerin arkasına..:delphin:

bazen burda okuduklarım okadar etkilioki beni hep dua ediorum "aldatılma" gibi bi durumla karşılaştırma Allahım die, yada karşılaşırsam bununla başedecek we onu silip atıcak gücü wer bana die..

inş pişman olan sen değil sewgilin olur cnm, hakkında hayırlısıa.s.

Back