cok sevıyordum affettim

• Konu Sahibi Konu Sahibi ojos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sahsen ben affetmezdım kendı adıma soyleyeyım
amaa sız yapmısınız artık hayat kendı hayatın

yasamadan once bende hep affetmezdım dıyorum ama sevıyorum bundan otesı yok eger ki gercekten asık olsaydı zaten hAyatından cıkıp gıderdım ama bunun olmadıgını kendı bas bas soyluyor oda sevmese pesıme neden dussun bunların hepsını dusundum ve gerı dondum sonuc bu..

daha sevgılıyken aldatan adam affetmekakannehir
bosluktaymıs
bı sferlıkmıs
mıs te mıs
gecmıs ola

geçmiş oldu mu olmadımıı bnde daha cozemedım olayın etkısı hala ustumde ama ustte yazdıklarım aynen gecerli.

yanlis anlamazsan bı şey sorucam..
bı daha dokunabilcekmisin?
bende aldatıldım zamanında ama benim 8 aylikti iliskim ayrıldım..aldatti diye ayrılmadım yani aldatildigimi öğrendiğimde denemeye çalıştım ama dokunduğumda midem bulandı..sanki pismis gibi hissettim dokunamadigim için ayrıldım..merak ettim sende böyle hissediyormusun?

hic bi zaman ben asla affetmem diye buyuk konusmamak lazım hayatımda tum asla dediklerim gelip beni buldu yada birini ayıplarsam aynısı beni bulur.

kafani karıştırmak veya seni üzmek yaptığını eleştirmek değil amacım yanlış anlama lütfen..çünkü dediğim gibi sana ztn hak veriyorum..

tensel bır temas olmamıs ama elımı tuttugunda falan mıdem bulanmadı gene aynıydım

hic bi zaman ben asla affetmem diye buyuk konusmamak lazım hayatımda tum asla dediklerim gelip beni buldu yada birini ayıplarsam aynısı beni bulur.
aynen buyuk konusmamak lazım ben en taze ornegıyım hatta

4 sene değil 40 sene olsa affetme

affetmıs gorunuyorum suan ınsallah yanılmam hayırlısı neyse o olsun su saatten sonra

kafani karıştırmak veya seni üzmek yaptığını eleştirmek değil amacım yanlış anlama lütfen..çünkü dediğim gibi sana ztn hak veriyorum..

hiç yanlıs anlamadım bnde bunun ıcın kenıdmı yokladım sogumusmuyum falan dıye ama yok hıc bır degısıklık kızgınlıktan baska bısey yok.

asla dememek lazım kimin başına ne gelicek ne kararlar veririz o an hiçç belli olmuyor..bu erkekleri anlamak mümkün degil ya kendi aldatınca oluyorda sen yapınca niye boşluk şu an seni boşluga iten o degilmi ne zor işler bunlar çektir bence inatla diyorum hatta bence biraz uzaklaşşş düşünmem lazım diye korksun iyice kaydirigubbakcemile5

evt cok zor ısler korkutucam korkutucam bnm cektıklerımın az bucugunu oda ceksın kaydirigubbakcemile5

bende geçmişte aldatılmış biri olarak derim ki affetmenin bir şans vermenin pek faydası yok.. güven kırılıyor birkere.. ne yaparsa yapsın eskisi gibi olmuyor hiç birşey.. umarım siz istisna olursunuz.. bende vakti zamanında büyük büyük laflar etmiştim.. sonra o lafları teker teker yuttum.. dolayısıyla sizi anlıyorum.. sebep ne olursa olsun severken ayrılmak zordur her zaman.. akıl durumu kavrarda kalbe birşeyleri anlatmak zordur.. aldatan aldanır derler ama öyle değil.. insan kendini aptal gibi hissediyor.. ben bir kere gözü dışarı kayan adamın bir daha iflah olmayacağını düşünüyorum.. belki bana katılmazsınız ama benim fikrim bu.. hakkında hayırlısı olsun canım..

bu hayatta hiç bişey için büyük konuşmamak lazım bence.
çünkü bende bi kaç şeyi yapmam,asla dediysem yaptım
yani böyle olaylar insanın başına gelince anlaşılır
hee bana gelince affedermiydim acaba
bilemiyorum ama sanırım bende affederdm bi şekilde...
benimde 4 yılı geçkin bi ilişkim var hatta nişanlandık.
sevgiliyken affetmek daha kolay ama nişanlanınca insana daha çok koyar gibime geliyor.

Çok seviyordum affettim demişsiniz ama sevgiliniz sizi çok sevseydi eğer yapmazdı bunu.
Kavga ediyorduk,boşluktaydım,bir anlık hataydı...bıraksınlar artık hep aynı hikaye..
Kararınızı vermişsiniz buna söyleyecek lafım yok tabikide..
Ben,benimle beraberken başkasına aşkım diyen adama zerre kadar güvenemezdim artık.
O potansiyele sahip demek ki,bir kere yapmış olması pişman olması birşey değiştirmez benim için.
Benimde bir ilişkim var,ve bunu çok net söylüyorum ki affetmem,kendimi biliyorum.
Affetsemde yapamam eskisi gibi olamayacağı için,netim bu konuda.
Umarım verdiğiniz ikinci şans işe yarar da sevgiliniz anlık hatalar yapmaz bundan sonra.

kesınlıkle katılıyorum benmde korkularım var ama senınde dedıgın gıbı kalbe anlatmak zor
normalde cekıp gıtmem lazım bır kere yapan ıkıncıyı neden yapmasın kı dıye ama sevıyorum sevdigini bas bas bgıran bır adam vr karsımda nasıl gıdıyım sımdı ben ?

Ben böyle bir olaydan sonra onu affedemezdim
Yüreğimdeki soğukluğu geçiremezdim daha doğrusu.
Boşluktaydım,hataydı,bunlar zaten klasik erkek bahaneleri
Siz mesajları görmeseydiniz,kızı aramasaydınız,ruhunuz duyacak mıydı bu olanları
Sevgiliniz o zaman da çok seviyordum,hataydı diyecek miydi,yoksa pişkince hiçbir şey anlatmadan ilişkinize devam mı edecekti ?
Seeven adamın gözü kavga da olsa,asla dışarıya kaymaz,buna inanıyorum ben..
Burnunu sürttürseniz ne fark edecek ki,ne kadar süre boyunca burnu sürtülse yetecek adam olmasına,3 ay 5 ay ?
Hakkında hayırlısını dilerim..

Son düzenleme:
diğer kıza askım demesi..bana biraz ağır geldi açıkcası..cinsellik yasasaydı daha iyiydi bence..ya çok fazla yorum yapmak istemiyorum kararını vermissin sonuçta artık tartisilcak bı şey yok..sen kabul ettiysen bizim ne haddimize..

ınsallah sız boyle seyler yasamazsınız mutluluklar cnm sıze

aynen mantıgım bunları uc gundur soluyor ama duygularım onune gecıyor baska bır cerceveden bakmamı saglıyor ve agırda basıyor sonucta eskısı gıbı olurmu bılmem ama döndüm ona..4yıl kolay kolay sılınıp atılmıyor ben de buyuk kkonusuyordum asla omer bana boyle yapsa ben affetmem dıyordum ama noldu affettım

saol cnm sende tekrar bi şans vermişsin.
umarım bu şansını iyi kullanır sevgilin
tekrar ona güvenmeni sağlar.

bence bu dediklerini yaparsa ona güvenmeni sağlayabilir.
işi bırakıp askere gitmek yani

evli olsan bir daha düşün derim ama çıkarken seni aldatıyorsa ve bir aylık bir süreç ya sen farketmeseydin ne olacaktı iki kişilik haremi olacaktı 4 yıl da olsa önündeki yıllara bak bence bir daha düşün yine olacak bence yine ağlarr affedersin yazık etme kendine

yorumun bnm ve cvremdekılerın bna soledıgı bnmde kendıme soledıgım sordugum seylerden olusuyor..
surdururmuydun sorusunu sordugumda bıtırcektım zten vıcdanazabı cekıyordum sevmıyordum onu ıstende cıkıcaktım dedı bna gercektn ısten cıkıcagını solemıstı ..Seven adam bncede dısarı bkmaz aama sevıyorum dıyor aglıyor delırıyor demekkı bakabılıyormus ne desem bos olanlar bu ...

bnde ona oyle dedım keske sadcee tek gecelık bır ılıskı olsaydı dıye ama oyle ıste...

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne demek dört yılın hatrına nasıl affettiniz aklım almıyorrr akannehir
Siz aynısını yapsanız sizi affedecek miydi beyfendi????????lmaz:
İhanet bu herşey affedilirde ihanet asla!!!!!
Çok büyük yanlış yapmışsınızz

Nede olsa affettiniz adam da istediği kadar aldatır artıkkk :hulya:

İhanet demek başkasını sizin gibi görmesi demek sevmese bile sizden başka birine sizinle birlikteyken aşkım diyebiliyorsa o insanın karakterinde sorun vardır kesinlikle...

Beyfendi sizinle tartıştı diye hemen başka kadında huzur aramaya çalışıyorsaa bunun sonu gelmez sölemiş olayım... akannehir

Herşey affedilir ama bi saniyelik bile olsa ihanet affedilmemeli bence.
Büyük konuşuyorum evet ama benim için doğru budur.Asla değiştirmem....

Şahsen yaptığınızı çok yanlış buluyorum....... :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…