O
ojos
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ojos
-
canım yaa.. :teselli: gerçekten zor bi durum..dile kolay tam 4 yıl.bana sorsalar bende affetmem ,ama böyle bi durum karşısında düşünebilirim. dediğin gibi kendini kanıtlaması , beni ikna etmesi gerek..yoksa ister 10 yıl olsun, bitmiştir.. hakkında hayırlısı olsun
4 yıllık bir beraberlikte bir kavga anında nasıl hemen gözü başkasına kayıyor ve hem seni hem onu kandırabiliyor
akannehir
İnsanda hiç denge bırakmıyorlar değil mi? :bbo: Kimselerde şu mantığı anlayamıyorum .. ''boşluktaydım'' .. sen sevgilinle, eşinle tartışabiliyorsun, kavga edebiliyorsun, o anlık sinirle öfkeyle.. ne bileyim arayı yumuşatma çabası olsun, karşı tarafın tutumunu gözlemlemek yada alttan alarak davranmak varken .. bunların yanı sıra nasıl başkalarıyla ilgilenebiliyorsun. Eşinle,sevgilinle o durum içindeyken onun o ruh halini,tavrını umursamadan nasıl başkalarına o gözle bakabiliyorsun.. Sadece erkeklerle sınırlayamayacağım ama bu düşünce gerçekten kişilik bozukluğu başka bir sıfata sokamam ben. Çok kırıcı, evet insan affediyor ama yeri ve zamanı geldiğinde bi yerlerde patlıyor.. unutmuyor.Umarım hep mutlu olursun canım...
keske cıkmasadı boyle bır problem ama cıktı ınsallah cnm ınsallah yasamam kimse de yasamasınemekler bir anda gözden çıkariılmıyor ve ne yazıkki çoğu uzun süreli ilişkilerde bu tarz problemler ortaya çıkabiliyor... benim de 5 yıllık bir ilişkim var yeni nişanlandım ama emek verilmeden hiçbir şeyin sahibin olunmadığı gibi aşkta da emek verilmeden sağlam bir sevgnin temelleri atılmıyor... malesef erkekler hemen buna sığınıyorlar boşluktaydım öylesine vs.. umarım bir daha bu tarz bir olay yaşamazsın canım...
kımıne gore yanlıs bana gorede oyleydı ama sevıyorum onsuz nefes alamıyorum pekı neden gururum ıcın 4 yılımızı bır kerede sılım atıyım belkıde bır omur keskelerle yasayım....YanlıŞ yapmıŞsın
ınsallah cnmm ne guzel y azmıssın..amin.belkı hayırlısı boyledır , işten sımdı cıkıp askere gıdıcek hayatınız br yazılmıs olabılır belkı de.
evet zten tamamıyle onu affetmedım bnmde ona yasatıcaklarım olcaktır ama asla aldatma degil tabi ki4 sene emek vermıssınız..
asla sıze bırakın dıyemem
bı şans daha vermelısınız ama ıyı bıde ders verınkı bıdahakıne yeltenmesın..
aldatmanın bedelı ıkı gozyası ıle affedıldım demesın ve yeltenmesın yenıden...
ıplerı sıkı tutunuz gozunuz ustunde olsun...
ya canım çok üzüldüm inan:gitme:
kısa süreli bi ilişki de değil ki hadi eyvallah deyip çekip gidesin:gitme:
yanlışı doğrusu seni ilgilendirir bu işin
ama ben de affederdim heralde:gitme:
dilerim çok mutlu olursun bir daha yaşamazsın böyle bişey:Saruboceqpuyorumnanaktan
bence hemen affetmemeliydin tamam seviiyorsun ama bunu ileride nede olsa affetti diye tekrarlayabilir. seni kaybettigini düşünmesini saglayıp 4 yılın hatırına burnunu sürttürüp sonra barışablirdin...
inşallah tekrarlamaz :hulya:
saol cnmmm ınsallah hepımız mutlu oluruz evet bu kdr zamanduır olan bır ılıskı bır kerede ınan bırakılıp atılmıyor bunu yasamıs oldum cok acı cekıyorum benı aldattıgını dusununce ama zaman herseyın ılacı ..
walla dediklerinde haklisin cnm ya ne diyim..4 yıl kolay değil..büyük konuşmamak lazım..inşallah senin için hayırlısı olur ve bir daha böyle bir şey yasamazsın..
evet canım zaman herşeyin ilacıopuyorumnanaktan
hakkında herşeyin hayırlısı olsun.
güzel şeyler düşünmeye çalışopuyorumnanaktan
ah canım benim ya bende dayanamaz affederdim:gitme:4 yıl bu ya umarım daha iyi olur hersey
çektir tab i canım acaba sen böyle birşey yapmış olsan o sana böyle tepki verirmiydi affedermmiydi yoköyle 3 kuruşa 5 köfte kolay lokma olmamak lazımm...kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?