cok sevıyordum affettim

• Konu Sahibi Konu Sahibi ojos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O

ojos

Ziyaretçi

4 yıllık mukemmel ılıskım son zmanlarda yalana karısmıstı
işte 6 da cıktıgı işten 8 de 9 da cıkıyor, telefonu bazen kapalı oluyor falan filan..
sonra ıkı hafta once bulustugumuzda ben oylesıne telefonuna bakıyordum, cogu zaman yapardım bunu ama guvensızlıkten degıl, arkadasları ne yazmss, ne var ne yok hıc aklıma kotu bısey gelmeden bakardım
neyse telefonunda askım dıye bır mesaj kalmıs ama taslaklarda, yanı sılmıs gıdenlerden ama bunu unutmus ... Ben bu ne dedım o elıme daldı tel numarasını aldım hemen kaydettım sora bana "kardesım yada kuzenım amtıstır mesajlarımı okudularsa onların cok fena ypıcam tel sendese ver kontrol edım telefonlarından kımmıs " falan fılan bende baktım rehberıme sılmısım noyu gıcık oldum kendıme, yınede bır suphem vrdıı bide sesı solugu kesıldı ınınce bıle ruh gıbıydı Allah Allah dedim
sonra gectıgımız cmt ben telımı karıstırırken o numarayı gordum, kaydetmısım yanı, hemen aradım "ben merve" dedı
karsı taraf konusunca omerın ısyerı arkadası yanı bnı aldattıgı kısı oldugunu ogrendım, hemen bnı aradı neden yalan soledın dedım, bıldıgın gıbı degıl dedı, telefonumu getır dedım bu aksam alıcam senden, benım telefonum vardı onda. neyse ertesı gun(pazar) bulustuk, bındı arabaya, bn neden yptın dedım, bızı askımızı nasıl rıske attın, nasıl aldattın, agladı sızladı, yemin ederım bıtek senı sevdım senden baska kımseyı sevmedım. kuranı opuyor bır anlık hataydı asla yapamam bır daha, onu sevmedım sadce kavga edıyorduk boslktaydım oyle basladı 1 ay bıle olmadı aglamalar bn sensız yapamam ben artık onunnla olmıyacıgımı soledım agladı agladı gozlerı yaslı ındı gıttı ..bugun tkrar bulsmak zorunda kaldık geıtrmeyı unutmustu cunku bana don lutıfen dedı bnde hyır fln en sonunda eger ısınden cıkar askerlıgını yapar bna kendını kanıtlarsan snaa donerım dedım o da tmm maası cumaya kdr alıcam istifamı verıyorum dedı bnde cok sevdıgım ıcın daa fazla karsı koyamadım ve barıstık
evt bna sorarsanız bn cok buyuk konusan bırıydım ALDATANI ASLA AFFETMEZDIM ama 4 yılın hatırına bır sansı hakettıgını dusundum sımdı hyırlısını ıstıyorum 3 gundur yasadıgım acıları bır daha asla yasamak ıstemıyorum tam 3 kkılo vermısım yemekten kesıldım ıcmekten kesıldım ama bugun ıcım burukta olsa gulebılıyorum ..:gitme::gitme:

canım yaa.. :teselli: gerçekten zor bi durum..dile kolay tam 4 yıl.bana sorsalar bende affetmem ,ama böyle bi durum karşısında düşünebilirim. dediğin gibi kendini kanıtlaması , beni ikna etmesi gerek..yoksa ister 10 yıl olsun, bitmiştir.. hakkında hayırlısı olsun

4 yıllık bir beraberlikte bir kavga anında nasıl hemen gözü başkasına kayıyor ve hem seni hem onu kandırabiliyor
akannehir

İnsanda hiç denge bırakmıyorlar değil mi? :bbo: Kimselerde şu mantığı anlayamıyorum .. ''boşluktaydım'' .. sen sevgilinle, eşinle tartışabiliyorsun, kavga edebiliyorsun, o anlık sinirle öfkeyle.. ne bileyim arayı yumuşatma çabası olsun, karşı tarafın tutumunu gözlemlemek yada alttan alarak davranmak varken .. bunların yanı sıra nasıl başkalarıyla ilgilenebiliyorsun. Eşinle,sevgilinle o durum içindeyken onun o ruh halini,tavrını umursamadan nasıl başkalarına o gözle bakabiliyorsun.. Sadece erkeklerle sınırlayamayacağım ama bu düşünce gerçekten kişilik bozukluğu başka bir sıfata sokamam ben. Çok kırıcı, evet insan affediyor ama yeri ve zamanı geldiğinde bi yerlerde patlıyor.. unutmuyor.Umarım hep mutlu olursun canım...

emekler bir anda gözden çıkariılmıyor ve ne yazıkki çoğu uzun süreli ilişkilerde bu tarz problemler ortaya çıkabiliyor... benim de 5 yıllık bir ilişkim var yeni nişanlandım ama emek verilmeden hiçbir şeyin sahibin olunmadığı gibi aşkta da emek verilmeden sağlam bir sevgnin temelleri atılmıyor... malesef erkekler hemen buna sığınıyorlar boşluktaydım öylesine vs.. umarım bir daha bu tarz bir olay yaşamazsın canım...

belkı hayırlısı boyledır , işten sımdı cıkıp askere gıdıcek hayatınız br yazılmıs olabılır belkı de.

bosluktaymıs mısmısmısmısmıs
gecmıs olsun sana şeker

4 sene emek vermıssınız..
asla sıze bırakın dıyemem
bı şans daha vermelısınız ama ıyı bıde ders verınkı bıdahakıne yeltenmesın..
aldatmanın bedelı ıkı gozyası ıle affedıldım demesın ve yeltenmesın yenıden...
ıplerı sıkı tutunuz gozunuz ustunde olsun...

ya canım çok üzüldüm inan:gitme:
kısa süreli bi ilişki de değil ki hadi eyvallah deyip çekip gidesin:gitme:
yanlışı doğrusu seni ilgilendirir bu işin
ama ben de affederdim heralde:gitme:
dilerim çok mutlu olursun bir daha yaşamazsın böyle bişey:Saruboceqpuyorumnanaktan

bence hemen affetmemeliydin tamam seviiyorsun ama bunu ileride nede olsa affetti diye tekrarlayabilir. seni kaybettigini düşünmesini saglayıp 4 yılın hatırına burnunu sürttürüp sonra barışablirdin...
inşallah tekrarlamaz :hulya:

evet kızlar bende cok uzgunum tesekkurler yorumlarınız ıcın
Ilk ogrendıgım gun ölüyorum sandım felc gecırdım resmen cunku o kdr tozpembeydıkı herşey bırden hayallerım yıkıldı herşey gozumun onunden gectı o gunu hıc unutmıcam cok agladım ıstahtan kesıldım halada ole aslında ama annem ve arkadasım hep tessellı ettı hep ynımda oldu bgun 3. gün ve barıstık ama tam anlamıyla degıl işte bakalım tavırları nasıl olucak bırde ben ruyalara cok guvenırım ılk bu olay olmadan once omerın koluna gırmıstım beyaz bır esarp takmısım..olay oldugu gece uyuyamamıstım bır oyana bır buyana ama ne ara gordusem yesıl uzum yıyorduk omerın elınde sarı battanıye... bnde cunku ytaga yttıgımda hyırlımı Rabbım dıye ıcımden gecırıyordum onun da aglamaları yemınlerı bnı bu sonuca yonlendırdı hkkımda hayırlısı ınsallah herşey ıyı olur mafoldumben

amin cnm cok saol ınsallah benim ıcın hayırlı olur bnde afetmem dıyordum ama yasayınca ole bir acı yasıyorsunkı hem sevıyorsun hem yptıkları aklına gelıyor ck zor duygular tarıfsiz...

4 yıllık bir beraberlikte bir kavga anında nasıl hemen gözü başkasına kayıyor ve hem seni hem onu kandırabiliyor
akannehir

aslında bır kavga anını kastetmedı o aralar cok kavga edıyormusuz hata ypmıs nasıl oldu bılmıyormus bos laflar aslında bunlar yaptı hatayı ama sonuna kadar o cekıcek yanı barısmıs olabılırım ama yaptıgının vıcdan azabı artı benım ona olan guven eksıklıgım hep karsısına cıkıcak...

evet o patlama noktalarını yasamak ıstemıyorum huzur ıstıyorum acıkcası umarum tkrar olmaz bu umarım mutlu oluruz cunku bız gercekten cok mutlu bır cıfttık.

keske cıkmasadı boyle bır problem ama cıktı ınsallah cnm ınsallah yasamam kimse de yasamasın
YanlıŞ yapmıŞsın
kımıne gore yanlıs bana gorede oyleydı ama sevıyorum onsuz nefes alamıyorum pekı neden gururum ıcın 4 yılımızı bır kerede sılım atıyım belkıde bır omur keskelerle yasayım....
belkı hayırlısı boyledır , işten sımdı cıkıp askere gıdıcek hayatınız br yazılmıs olabılır belkı de.
ınsallah cnmm ne guzel y azmıssın..amin.

evet zten tamamıyle onu affetmedım bnmde ona yasatıcaklarım olcaktır ama asla aldatma degil tabi ki

saol cnmmm ınsallah hepımız mutlu oluruz evet bu kdr zamanduır olan bır ılıskı bır kerede ınan bırakılıp atılmıyor bunu yasamıs oldum cok acı cekıyorum benı aldattıgını dusununce ama zaman herseyın ılacı ..

Bana destek olan arkadasımda bunu savunuyor keske burnunu surtturseydın dıye ama sartlarımı sundum oda kabul ettı ama bu degılkı cok ıyı dvrncam tabıkı hatasının bedelını catır catır cekıcek

walla dediklerinde haklisin cnm ya ne diyim..4 yıl kolay değil..büyük konuşmamak lazım..inşallah senin için hayırlısı olur ve bir daha böyle bir şey yasamazsın..

evet canım zaman herşeyin ilacıopuyorumnanaktan
hakkında herşeyin hayırlısı olsun.
güzel şeyler düşünmeye çalışopuyorumnanaktan

ah canım benim ya bende dayanamaz affederdim:gitme:4 yıl bu ya umarım daha iyi olur hersey

walla dediklerinde haklisin cnm ya ne diyim..4 yıl kolay değil..büyük konuşmamak lazım..inşallah senin için hayırlısı olur ve bir daha böyle bir şey yasamazsın..

ınsallah yasamam kımsede yasamasın tabi tesekkurler canım amin herseyın hyırlısı

evet canım zaman herşeyin ilacıopuyorumnanaktan
hakkında herşeyin hayırlısı olsun.
güzel şeyler düşünmeye çalışopuyorumnanaktan

oyle ypamaya clısıyorumm cnm bnm cok saol opuyorumnanaktan

çektir tab i canım acaba sen böyle birşey yapmış olsan o sana böyle tepki verirmiydi affedermmiydi yoköyle 3 kuruşa 5 köfte kolay lokma olmamak lazımm...kaydirigubbakcemile5

sahsen ben affetmezdım kendı adıma soyleyeyım
amaa sız yapmısınız artık hayat kendı hayatın

daha sevgılıyken aldatan adam affetmekakannehir
bosluktaymıs
bı sferlıkmıs
mıs te mıs
gecmıs ola

ah canım benim ya bende dayanamaz affederdim:gitme:4 yıl bu ya umarım daha iyi olur hersey

umarım cnmm bnm ınsallah daha ıyı olur artık uzulmem

çektir tab i canım acaba sen böyle birşey yapmış olsan o sana böyle tepki verirmiydi affedermmiydi yoköyle 3 kuruşa 5 köfte kolay lokma olmamak lazımm...kaydirigubbakcemile5

ben yapsam o bana dönmezmiş ben nıye donıyım o zman dedıgımdede bir anlık hataydı falan dıyor hata ıste anlıgı falan yok ... evt yok oylede ınsallah becerebılırım süründürmeyi kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…