O
ojos
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ojos
4 yıllık mukemmel ılıskım son zmanlarda yalana karısmıstı
işte 6 da cıktıgı işten 8 de 9 da cıkıyor, telefonu bazen kapalı oluyor falan filan..
sonra ıkı hafta once bulustugumuzda ben oylesıne telefonuna bakıyordum, cogu zaman yapardım bunu ama guvensızlıkten degıl, arkadasları ne yazmss, ne var ne yok hıc aklıma kotu bısey gelmeden bakardım
neyse telefonunda askım dıye bır mesaj kalmıs ama taslaklarda, yanı sılmıs gıdenlerden ama bunu unutmus ... Ben bu ne dedım o elıme daldı tel numarasını aldım hemen kaydettım sora bana "kardesım yada kuzenım amtıstır mesajlarımı okudularsa onların cok fena ypıcam tel sendese ver kontrol edım telefonlarından kımmıs " falan fılan bende baktım rehberıme sılmısım noyu gıcık oldum kendıme, yınede bır suphem vrdıı bide sesı solugu kesıldı ınınce bıle ruh gıbıydı Allah Allah dedim
sonra gectıgımız cmt ben telımı karıstırırken o numarayı gordum, kaydetmısım yanı, hemen aradım "ben merve" dedı
karsı taraf konusunca omerın ısyerı arkadası yanı bnı aldattıgı kısı oldugunu ogrendım, hemen bnı aradı neden yalan soledın dedım, bıldıgın gıbı degıl dedı, telefonumu getır dedım bu aksam alıcam senden, benım telefonum vardı onda. neyse ertesı gun(pazar) bulustuk, bındı arabaya, bn neden yptın dedım, bızı askımızı nasıl rıske attın, nasıl aldattın, agladı sızladı, yemin ederım bıtek senı sevdım senden baska kımseyı sevmedım. kuranı opuyor bır anlık hataydı asla yapamam bır daha, onu sevmedım sadce kavga edıyorduk boslktaydım oyle basladı 1 ay bıle olmadı aglamalar bn sensız yapamam ben artık onunnla olmıyacıgımı soledım agladı agladı gozlerı yaslı ındı gıttı ..bugun tkrar bulsmak zorunda kaldık geıtrmeyı unutmustu cunku bana don lutıfen dedı bnde hyır fln en sonunda eger ısınden cıkar askerlıgını yapar bna kendını kanıtlarsan snaa donerım dedım o da tmm maası cumaya kdr alıcam istifamı verıyorum dedı bnde cok sevdıgım ıcın daa fazla karsı koyamadım ve barıstık
evt bna sorarsanız bn cok buyuk konusan bırıydım ALDATANI ASLA AFFETMEZDIM ama 4 yılın hatırına bır sansı hakettıgını dusundum sımdı hyırlısını ıstıyorum 3 gundur yasadıgım acıları bır daha asla yasamak ıstemıyorum tam 3 kkılo vermısım yemekten kesıldım ıcmekten kesıldım ama bugun ıcım burukta olsa gulebılıyorum ..:gitme::gitme: