• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok sevildiğini hissettirecek bi hediye???

elagam

Beraber büyüyoruz kızım; )
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2010
3.490
125
113
merhaba kızlar...
başlıktanda anlaşılacağı üzere sözlüme hediye almak istiyorum.
fakat ne alacağım konusunda kararsızım.
o bana geçen gelmesinde gümüş bi keepçe almış :69:
öyle hoşuma gittiki beni düşünmesi :69:
istiyorumki bende onun için bişeyler yapayım ve o da benim hissettiğim duyguları tatsın :98:
bu ilk hediyem olacak ona...
sizce ne olmalı bu özel hediye?
saat düşündüm ama saati var ve nişanda da takılacak zaten.
kol düğmesi düşündüm,bi konuşmada işyerinde rahat olduğunu gömleğini sıvazladığını falan sölemişti,yani kol düğmeside olmaz...
fenerbahçeli.forma alayım dedim ama orjinal bi formaya sahipmiş zaten :59:
ne alacağımı şaşırdım doğrusu :5:
bi arkadaşım sevgilisi için bi kutu hazırlamış.içine traş losyonu,diş macunu,krem,diş fırçası,tırnak makası,tuttuğu takımın kupasını falan koymuş.güzel sözlerde yazacakmış.
byle bişey yapsam çok basit kaçar mı?heleki ilk hediye için?
hem böyle bi kutu hazırlasam bile kendisi şehir dışında 2 hafta sonra beni görmek için gelecek 2 günlüğüne,taşıması,götürmesi ayağına bağ olabilir :26:
sonra aklımdan kravat gömlek almak geçti ama o da çok sıradan olacak gibi düşünüyorum.hani ilk hediye ya :69: biraz özel olsun,bi farklılığı olsun aldığım hediyenin istiyorum :78:
sizin fikriniz nedir?
sizler eş/sözlü/nişanlı/sevgililerinize ilk hediye olarak ne aldınız?
veya aldığınız hangi hediye onu çok mutlu etti?
NOT: ayrıca aldığım hediyenin içinde ona sevgimi anlatan güzel bi şiir veya yazıda yazacağım.
cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim :16:

merhaba kızlar...
başlıktanda anlaşılacağı üzere sözlüme hediye almak istiyorum.
fakat ne alacağım konusunda kararsızım.
o bana geçen gelmesinde gümüş bi keepçe almış :69:
öyle hoşuma gittiki beni düşünmesi :69:
istiyorumki bende onun için bişeyler yapayım ve o da benim hissettiğim duyguları tatsın :98:
bu ilk hediyem olacak ona...
sizce ne olmalı bu özel hediye?
saat düşündüm ama saati var ve nişanda da takılacak zaten.
kol düğmesi düşündüm,bi konuşmada işyerinde rahat olduğunu gömleğini sıvazladığını falan sölemişti,yani kol düğmeside olmaz...
fenerbahçeli.forma alayım dedim ama orjinal bi formaya sahipmiş zaten :59:
ne alacağımı şaşırdım doğrusu :5:
bi arkadaşım sevgilisi için bi kutu hazırlamış.içine traş losyonu,diş macunu,krem,diş fırçası,tırnak makası,tuttuğu takımın kupasını falan koymuş.güzel sözlerde yazacakmış.
byle bişey yapsam çok basit kaçar mı?heleki ilk hediye için?
hem böyle bi kutu hazırlasam bile kendisi şehir dışında 2 hafta sonra beni görmek için gelecek 2 günlüğüne,taşıması,götürmesi ayağına bağ olabilir :26:
sonra aklımdan kravat gömlek almak geçti ama o da çok sıradan olacak gibi düşünüyorum.hani ilk hediye ya :69: biraz özel olsun,bi farklılığı olsun aldığım hediyenin istiyorum :78:
sizin fikriniz nedir?
sizler eş/sözlü/nişanlı/sevgililerinize ilk hediye olarak ne aldınız?
veya aldığınız hangi hediye onu çok mutlu etti?
NOT: ayrıca aldığım hediyenin içinde ona sevgimi anlatan güzel bi şiir veya yazıda yazacağım.
cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim :16:

bnm verdiğim ilk hediye kendi ellerimle ördüğüm atkıydı.. kıştı ve okulu bayağı uzaktı gittiği yerde burdakinden kat kat soğuktu. fazla buluşamazdık okullarımız yüzünden, bende her zaman yanında olamadığım için ona atkı örmüştüm.. içinede güzel güzel bi mektup yazmıştım parfümümü sıkmıştım kokumu çk beğenirdi:61: alır almaz gözleri dolmştu zaten.. ah ah ekim gelio doğum günü yaklaştı şimdide ps almayı düşünüyorum oyun delisi sevgülüşüme:16:

canım arkadaşının dediği kutu fikri çok güzel bişey. bende sevgilime yapmştm. onun doğum gnü olduğu gün biz kavgalıydk sdece hedysni vericektm ve eve gidicektm. başta da öyle oldu zaten dershane çıkısıma geldi hediyesini verdim ve arkama baktm metroya dğru yürüdüm. mat metroya binicektm ki 5-6 kre aradı beni bnde meşkule attm en sonunda açtm nerdesn dedi nerde olduğmu söledm koştura koştura yanıma gelmş. geldğinde bi baktm gözleri yaşlı ve kıpkırmızıydı. çok şaşırmş böyle bi hediye yaptğm için. o kutunun içine bna aldğı ve kurttuğm güllerdn bii tanesni koydm kendi ellermle çerçeve yaptm resmlrmzden onuda koydm. bizim aramzda tobleron çikolatanın bi hikayesi vrdı ondan da koydm bi tane ve bide ayrılık mektubu yazmştm içinde bunlar vrdı işte :))
hayatnda aldğı en güzel hediyenin bu olduğunu söledi bnce sende yaparsn güzel olur. resm koymayı bilsem sna göstrmk isterdm nasl oldğnu.

bnm verdiğim ilk hediye kendi ellerimle ördüğüm atkıydı.. kıştı ve okulu bayağı uzaktı gittiği yerde burdakinden kat kat soğuktu. fazla buluşamazdık okullarımız yüzünden, bende her zaman yanında olamadığım için ona atkı örmüştüm.. içinede güzel güzel bi mektup yazmıştım parfümümü sıkmıştım kokumu çk beğenirdi:61: alır almaz gözleri dolmştu zaten.. ah ah ekim gelio doğum günü yaklaştı şimdide ps almayı düşünüyorum oyun delisi sevgülüşüme:16:

aslında bu atkı işini konuştuk ve çok istemişti,çok hoşuna gidermiş ama malesef ben örgü örmeyi bilmiyorum :14:
öğrensemde örmem aylarımı alır :5:
sözlüm ise 2 hafta sonra gelecek :59:
başka ne yapabilirim canım? :2:

canım arkadaşının dediği kutu fikri çok güzel bişey. bende sevgilime yapmştm. onun doğum gnü olduğu gün biz kavgalıydk sdece hedysni vericektm ve eve gidicektm. başta da öyle oldu zaten dershane çıkısıma geldi hediyesini verdim ve arkama baktm metroya dğru yürüdüm. mat metroya binicektm ki 5-6 kre aradı beni bnde meşkule attm en sonunda açtm nerdesn dedi nerde olduğmu söledm koştura koştura yanıma gelmş. geldğinde bi baktm gözleri yaşlı ve kıpkırmızıydı. çok şaşırmş böyle bi hediye yaptğm için. o kutunun içine bna aldğı ve kurttuğm güllerdn bii tanesni koydm kendi ellermle çerçeve yaptm resmlrmzden onuda koydm. bizim aramzda tobleron çikolatanın bi hikayesi vrdı ondan da koydm bi tane ve bide ayrılık mektubu yazmştm içinde bunlar vrdı işte :))
hayatnda aldğı en güzel hediyenin bu olduğunu söledi bnce sende yaparsn güzel olur. resm koymayı bilsem sna göstrmk isterdm nasl oldğnu.

canım aslında bende bi kutuya sevdiği çikolatalardan,bana aldığı ve kuruttuğum güllerden,bi kaç güzel yazı ve ufak tefek hediyelerle süslemek istiyorum ama kutuya başka ne koyabilirimki? :59:
aslında foto eklesen benim için çok iyi olur.eklemesi basit.cevap yazmak için ekranı açtığında smile lerin altına doğru in orda eklenti ekle butonu var.oraya tıklayıp dosya seçiyorsun,ekleniyor

Back