Çok severken gittim..

usuyenprenses

Her insan, yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur.
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
5.333
3.990
Kızlar lütfen eleştirmeyin sadece içimi dökmek için yazıyorum onu hala seviyorum diye kızmayın bana lütfen.
Eski konularımı bilenler bilir, özet geçeyim.
Bugün nişanımı atalı 21 gün oldu, nişanlım işten çıkmamı istedi burada çalışan birisinden rahatsız oluyor diye ben de kamu gibi şartları olan işimden rahat diye çıkmadım. Başım önümde yürüyen kimseye bakmayan bana erkek için çalıştığımı söyledi.
İş buldum sana dedi ben de şartlar aynı ise olur dedim hafta sonu tatili servisi falan filan o dedi o kadar erkeği bir arada bulamam erkek şartı aradığımı ima etti sinirlendim sonra konu uzadı bana gerizekalı dedi akşam bize gel dedim hayvansın sen falan dedi bitti dedim istemiyor musun dedi istemiyorum dedim ertesi gün hayvansın insan ol diye uğraştım ama olamadın dedi. Tamamen bitirdim ben de daha önce çok ayrılıp barıştık çok ağladım sinir krizleri geçirdim ama bu 21 günde hiç ağlamadım.
Çünkü bana saygısı olmayan birisi için ağlamayacağıma söz verdim.
Ama onu hala çok seviyorum. Evlendikten sonra da bana küfür eder diye bıraktım onu belki de döverdi de evet öyle birisi değildi ama garantisini kim verebilir ki..
İlk defa evlenmeye ikna olmuştum, ikna etmişti beni çok sevdim onu çook.
Face'e sever dedim gelir dedim gelmedi tarzı şeyler yazmış.
Ama bu 21 günde bir kere bile aramadı aramaz da biliyorum, ya insan özür dilemez mi seviyor hala biliyorum.Gerçi özür dilemesin barışmaktan korkuyorum.
Babam eşyaları vermemişti bayramı bekledi sanırım gelip barışırlar diye, ailen ailemdir ayrılsakta arar sorarım diyen adam bayramda ne annemi ne babamı aramadı ailesi ve arkadaşlarıyla tatile gitmiş.
Bayramdan 2 gün önce babası babamın yanına gitmiş işten çıkarsa barışırlar diye özür dilemek bile yok hala hem suçlular bir de şart koşuyorlar.
Kendisi gelmiyor ya bu ne gurur.
Babam aradı bugün istemiyor kız dedi eşyaları getirin akşam eşyaları verecek babam.
Tamamen her şey bitti.Eminim hayırlısı bu. Hep dua ettim çünkü.Hayırlısı değilse uzak tut rabbim dedim.
Velhasıl kelam
''Piraye öldü aşkından, yine de dönmedi Nazım'a...''

çok iyi bi karar vermişsin
sana erkek için çalışıyosun diyen adamdan koca olmaz
bak sana bişey söyliyim
ben nişanlımdan değil eşimden ayrıldım
o da bana markete erkek kasiyer var diyemi gidiyosun diyen hastalıklı bi insandı
sen de bunları yaşardın eğer evlenseydin
bi insan nişanlısına/eşine güvenmeyecekte kime güvenecek
sana madem güvenmiyodu erkek için çalıştığını ima ediyodu o zaman direk nişanı atardı
atmadığına göre güveniyo ama dilinin zemberiği yok
söylencek laf var söylenmicek laf var
iyi yapmışsın
bundan sonraki hayatında mutluluklar

Umarım eski nişanlınız özür dilemez ve siz de affetmeye kalkmazsınız. Olması gereken olmuş. Aylardır süreci uzatıp kendinize eziyet ettiniz. Yeri geldi nişanlınızın dolduruşlarıyla aileniz dahi işten çıkmanızı istedi.

Bundan sonraki hayatınızda aklı , fikri , görüşü , duruşu , gönlü size denk olan insanlarla karşılaşmanız dileğiyle.

Neyse ki mantıklı olanı yapmışsınız. Şuan çektiğiniz acı, birlikte olsaydınız çektireceği acıların yanında hiçbir şey, bunu düşünürseniz, atlatmanız daha kolay olur. Adam sizi kuklası sanıyordu sanırım, iplerin elinde olmadığını görünce delirmiş. İnşallah bundan sonra da aynı istikrarla devam edersiniz de, gelip özür dilerse affetmezsiniz. Böyleleri değişmez çünkü.

Seven adam sevdiği kadına bırak erkek için orada çalışıyorsun demeyi o fikri konduramaz bile. İşin belli ki senin için bir güvence. O güvenceyi evlenmeden önce elinden almak istemiş. 21 gün dayanmışsın. Ömrünün sonuna kadar da dayanırsın. Geçmiş olsun. Sakın arkana bakma.

Neden rahatsız oldu işyerinizdeki insandan?
Bir vukuat mı oldu yoksa kendi kendine mi gıcık oldu?
Gerçi olan olmuş herşey bitmiş hakkınızda hayırlısı olsun.

şuan çok üzülüyorsun ama ileride olabilme ihtimali yüksek acıları ,üzüntüleri ... vs önüne geçiyorsun .böyle ağızla konuşan ,insanın onurunu, gururunu kırcı konuşmalar ,ilerdeki yaşayacakların göstergesi ...bunlarında geceçegini unutmaa

bazen cok sevsekte yetmiyor.
canan tan´in kitabinda ki gibi "yüregim seni cok sevdi" - yüregin cok sevsede olmuyor iste.
canin yaniyor biliyorum - bu da gececek insallah

yani maşallah size hayvan falan demesine takılmıyosunuzda evlenince küfreder döver diye korkuyosunuz. bir erkek gerçekten severse böyle hakaretler etmez işten çık falanda demez. bu kadar güçsüz olmayın. size bunca hakareti eden bir erkeği ne diye hala seversiniz anlamış değilim. bu aşk değil.

ruh hastalıklarında salgın var sanırım. toplatılmalı bunlar ve diri diri yakılmalılar. mikropları bulaşmasın diye yani. espri de. keşke olsa:)

kendine sahip ol ve asla geri bakmadan kaç.

Bence de dogru bir karar vermissin. Seversin tabi hisler oyle bir gunde bitmez. Kendinle, kararinla gurur duy. Pacavra muamelesine izin vermemissin. Zaten birbirinize hayvan, gerizekali falan demeniz bile sayginin kalmadiginin gostergesi.Ben sakaciktan bile demem
Her ask dogru olacak diye bir sey yok. Bazen abuk subuk insanlara asik oluyoruz. Ben de oldum yargilayamam ama saplanip kalma. Birgun oyle bir insanla tanisirsin ki eski nisanlinla olan en guzel anilarin bile hayatindaki insanla gecirdigin siradan bir gunun yaninda sonuk kalir

Aslında bana çok güvenir zaten onunla sevgiliyken girdim bu işe 1 yılı geçti bazı şeyler duyunca istemedi çalışmamı kızdan çok erkek de var tabi sevgiliyken ona sen benim kocam değilsin bana babam karışır dedim çıkmadım nişanlıyken de sözünü dinlemeyince kızdı tabi ne olursa olsun bana hakaret etmesini gerektirmezdi kendine hakim olması gerekiyordu.

Amin inşallah her şey birden tepe taklak oldu vardır bir hayır

Kimse kimsenin askindan ölmez
Birak gitsin senin nerede calisacagina bile onun karar vermesi zaten ne tarz bir evliliginizin olacagina dair fikir veriyor
Haklısın ben de ona çok karıştım şuraya gitme şunu yapma diye birbirimizin hayatına bu kadar müdahale etmemeliydik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…