-
- Konu Sahibi usuyenprenses
hayır lütfen başka bir kızla konuşan erkek için kendini yıpratma tamam düşünüyor özlüyorsun biliyorum ama onun için üzülme ne olur o şimdi annesiyle sen istedin ayağına başka bir kızla konuşuyorsenin konunun içinede böyle daldım çok özür diliyorum. birine anlatmak istedim anlayabilecek kimse yol etrafımda dots görünen çok...
onu çok yorduk çok arada kaldı ben konuş demeseydim konuşmazdı biliyorum şimdi ne halde ne durumda bilmiyorum çok özledim içim acıyo onsuz nefes alamıyorum
Ben sevdiğine eminim ama hayırlısı..sevse güvense öyle diyemezdi.hayırlısı olsun
Öldürmüyor, süründürüyor...Bir sevmek bin defa
Ölmek demekmiş
Bin defa ölüp de
Hiç ölmemekmiş
Bin defa ölüp de
Ölememekmiş....
bana çalışma demiyordu işten çık başka işe gir ben sana çalışma demiyorum sadece o işte çalışmanı istemiyorum sana işte bulurum bulduğum işte ömrünün sonuna kadar çalış istersen derdi.sana daha öncede örnek vermiştim.akıllı kızssın doğru karar vermişssin sakın duygularına yenik düşme sakın.memurluk garanti iş biliyorya adam bunu ona hiç bi zaman muhtaç olmayacaksın.ama seni çıkarırsa işten ömür boyu elindesin eziyette etse dövsede sözsede teminatını elinden aldığı için kafası rahat yapacaktı bunu defolsun gitsin bırak yaa.benim eşimde zamanında çık işten dedi istemiyorum dedi çalıştığım halde ağzıma etti çalışmasam demekki ezik ezik ezecekti.zaten bir erkek çık işten diyorsa bilki adam egolu ve hasta
bana çalışma demiyordu işten çık başka işe gir ben sana çalışma demiyorum sadece o işte çalışmanı istemiyorum sana işte bulurum bulduğum işte ömrünün sonuna kadar çalış istersen derdi.
Ama evlendikten sonra çalıştırmayabilirdi çünkü sevgiliyken çalışma evlendikten sonra diyordu ben de cahil cahil konuşma dedim eniştesine falan söyleyince çalışırsın ama o işte değil dedi.
haklısın kadın kimseye muhtaç olmamalı mağdur değil başı dik olmalı ayrıca kadın kadını savunmalıkadın çalışacak arkadaşlar ben onu bunu bilmem.kız çocukları okuyacak .yoksa bu erkekler varya çiğ çiğ yiyorlar bu kadınları.çoğunluğun durumu bu azınlık hala azınlıkta.
canım aklımdan geçiyordun bende merak ediyordum seniBen sevdiğine eminim ama hayırlısı..
eşyaları almaya gelmemişler elemanım kaza geçirdi gelemedim demiş gelir mi acaba ne zaman alacak, yada almak istemiyor mu kendisi diyordu eşyaları alıp verelim artık bitsin bu iş diyecanım aklımdan geçiyordun bende merak ediyordum seni
hayırlısı olsun hakkında.. alışkanlık var ama herşey düzelecek
sevse idi yeterince sana güvenirdi sonuna kadar
unutma!!!
umarım doğru karardır.valla ne sen pirayesin nede o nazım..
sizin için en olması gereken ayrılmaktı ve öyle oldu.
1,5 yılda hiç böyle bir şey ima etmedi ama 10 aydır çıkartmaya çalıştığı işimden çıkmayınca delirdi sanırım.Sen erkek için çalışıyorsun ne demek aç mısın abaza mısın?!? Terbiyesiz hasta herif.