kesinlikle var,Allah'tan hiç umudunu kesme,Mevlam o kadar büyük ki,ben o zor günlerde sabredemediğim ve isyanlar ettiğim halde,beni merhametinden mahrum etmedi ve bu günlere getirdi,şimdi hamdolsun,yuvamda mutluyum,ben kesinlikle inanıyorum senin de birgün bütün bunları geride bırakacağına,sadece güçlü ol,çok dua et,çaba göstermekten hiç vazgeçme,önce Mevla'dan sonra da evladından güç al.
Amin canım ,Allah hepimizden razı olsun,inan sana yazarken kendi yaşadıklarımı hatırladım gözlerim doldu,ben şunu çok geçirdim içimden" Allahım sana şükürler olsun ki,bana dayanacak gücü verdin de o sıkıntıları atlatıp bugünlere geldik"Ben hamileyken avukatla bile görüşmüştüm boşanmak için ama olmadı Mevlam vesileler yarattı ve bugünlere geldik.Eğer boşanmış olsaydım,şimdi o kadar pişman olurdum ki,evladımın gözlerindeki mutluluk için bile yaşadığım herşeye değer.Senin için dua edeceğim canım,inşaallah evladının yüzü suyu hürmetine merhamet göreceksin,inanıyorum.
NAZ";19094419][B][I]imporatogrly canım benim samimiyetin için öncelikle teşekkür ederim şunu bil ki çok şanslısın artık sende düzeldiğine göre eşinin kıymetini biliyorsundur umarım ve inşallah bizim de sonumuz sizinki gibi hayra çıkar .!.:yok canım artık üzmüyorum herşeyi çok çok iyi anlıyorum artık birazda allaha yakın olmak ona dua etmek sığınmak bana çok iyi geldi sende eşin için bol bol dua et canım inan ben yaşadım ya bu olayları huzursuzluk felan hep dua ederim rabbime hiç bi yuva yıkılmasın kimsenin huzuru bozulmasın diye ... bu dünyada mutlu evlilik cennet demek ama mutsuz evlilik cehennem demekmiş anladım... eşime derdimki bırak artık olmuyo işte mutlu olamıyoruz derdim ama eşim hep derdiki senden vazgeçince ben mutlu mu olucam senden sonrası 2. bi evlilik yapsam seni unutucammı derdi herkesin ilk eşi ilk gözağrıdır unutulmaz ikincisi yamadır derdi.... çünkü ilkleri hatırlamaya hep mahkum olursun iyi yada kötü derdi... canım şimdi sende böyle düşün allah hakkında hayırlısını versin ben sen için bol bol dua edicem hiç bir yuvanın yıkılması istemem ne olur iyi düşün sizin problemlerde hallolur gibi geliyo bana...
[/COLOR]
inşallah düzelir canım hakkında ne hayırlıysa o olsun senden güzel haberler bekliyoruz inşallahh...:[/COLOR]71:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?