savcılığa suç duyurusunda bulun.
daha önce madem çalışma hayatınız oldu işe geri dönün,ayrı bir ev tutun bir bakıcı ve boşanın,ben eşinizin düzeleceğini sanmıyorum,eşine çocuğuna silah dayayacak kadar gözü dönmüş bir insanla aynı evde yaşayarak ne kadar sağlıklı bir birey yetiştirebilirsiniz,yada sizin ruh sağlığınız nekadar yerinde olur..
insanlar size birşey dediğinde açıklama yapmak zorunda değilsiniz,yasa sorumsuzdu can güvenliğmiz yoktu dersiniz.ama dimdik durun cesur olun...umarım herşey güzel olur...
Eşinin kesinlikle ciddi psikolojik sorunları var ama anlattığın karakterde bir insansa tedavi olmayı da kabul etmeyecektir. Sen kararını verip seçimini yapmalısın, ömrünün geri kalanında bu insanı çekip mutsuz olmak mı yoksa ben onu adam ederim deyip sabretmek mi? Eğer sabredemeyeceğini ya da eşinin düzelmeyeceğini hissediyorsan zaten 6 yıl sabretmişsin bence arkana bakmadan yeni hayat kur. Ama seçim senin, hangisi daha kolay, hangisi seni daha çok mutlu edecek? Kendin için en doğru kararı yine sen verirsin.
Bence kesinlikle pes etmemelisin,eşinden ve yuvandan vazgeçme,belki söylemek kolay diye düşünebilirsin ama inan boşuna konuşmuyorum,ben de evliliğimde çok zor günler geçirdim,bence senin düşünmen ve çaba harcaman gereken tek şey eşini tedavi olmaya nasıl ikna edeceğin.Ben eminim ki o gerçekten doğru söylüyor,yani gerçekten kendini kaybediyor öfke nöbetleri geçirirken,onun hasta olduğunu hem kendin kabul etmelisin,hem de ona kabul ettirmenin yolunu bulmalısın,gerekirse aile büyüklerinden yardım al.Eğer yuvanı dağıtırsan,sonra çok pişman olabilirsin,keşke daha çok çaba harcasaydım diye.Eğer eşin tedavi olursa,emin ol herşey düzelebilir.
yanılmıyorsam eşiniz rütbeli bir asker?
eğer öyle ise,askeriye de bu tarz durumlarda yapıcı tavırlar ve tutumlar sergilerler ve destek çıkarlar buna şahit olmuştum,bende asker eşiyim..
eşinizin bir amiri ile bu durumu paylaşıp,yardım talep etseniz?
canım ben bir zamanlar evliliğimdeki sıkıntılar yüzünden,bırak boşanmayı ölmek için dua ediyordum,hergün yalvarıyordum Allaha canımı al diye,bizde de psikolojik sorunlar yüzünden dayanılmaz sıkıntılar vardı ama çok çabaladık,gitmediğimiz doktor kalmadı,bir sürü ilaçlar.Evet antidepresan ilaçlar maalesef cinsel disfonksiyona sebep oluyor ama ben bu konuda sabırlı olmanı ve duysgusal ilişkinizin düzelmesini ön planda tutmanı tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?