Çok sert olun hak ediyorum

Evet kötü biri yapıyor bu seni. Bir yuva yıkılıyor Bi çocuğun anne babası ayrılıyor. Anlattıklarınız sudan sebepler için bu kadar kinlenecek oh olsun diyecek bir şey yok. Kötü niyetlisiniz. Dikkat edin o karma sizi de bulmasın.

Sen kötü değilsin cicim, yaşadığın şeyler seni kötü düşünmeye itmiş hepsi bu kadar. Nasıl rahat edeceksen öyle yap. Oh olsun de say söv dibine kadar. Madem yardımcı olacak diye evine kabul ediyosunda bebeğe mama hazırlarken niye bi yardım etmiyorsun derler adama. Içi başka dışı başka korkunç kaynanalardan Allah korusun. Hiç guvenilicek bi tip değil. Mustehakını bulsun

kızını devamlı bırakıp dışarı çıkmaya başladı. Ki boşanacağım diyen bir kadın. Günde abartmıyorum en az üç kez çıkıyor dışarı kızını bırakarak.
Size ne ya? Ne varmış boşanacak kadın dışarı çıkınca, kendini satmaya mi gidiyor?
Siz evden çıkınca sanki kötü yola düşmüşsünüz gibi huzursuzlanan kaynananizdan ne farkınız var bu cümleyi kurunca?

Yalnız bir şey daha söylemek istiyorum ki ben kadın boşanıyor diye oh olsun demiyorum zaten kadın bu yaz burada kalacaktı boşanmasa bile. Benim oh olsun dediğim kısım bende kızdığı laf söylediği ne varsa kızının yapması. Lütfen gözlerinizle okuyup beyninizle algilayin.

Aaa neden çok sert eleştirin diye ricada bulunmuşsunuz oysa.
Anne kız arasındaki şeyler sizi ilgilendirmez dedim. Oh moh denedecek bir şey de yok.
İzlenim edinmesi çok kolay. Bana onu dedi ama kızı bunu yapıyor. Anlaması zor değil.
Saçma sapan olan sizin tepkiniz hanımefendi benim yazdıklarım değil.
Öyle bir taş atın ki ürküttüğünüz kurbağaya değsin.

Değmiş belli. Neyse kıza da kayınvalideye de sinirim geçti şükür size olan sinirim sayesinde teşekkür ederim.

Değmiş belli. Neyse kıza da kayınvalideye de sinirim geçti şükür size olan sinirim sayesinde teşekkür ederim.

Siz kendinize nefret edecek, sinirlenecek birini arıyorsunuz sanırım. Bu gibi durumlarda aynaya bakmanızı tavsiye ederim.
Söylediğinizle yaptığınız birbirini tutmuyor çok garip.
Lütfen mesaj alıntılamayın zira benim "beni eleştirin" diyen ama eleştirilince de hönküren insanlara vaktim yok.
Allah eşinize, görümcenize ve kayınvalidenize sabırlar versin.

Çok sert olun hakediyorum diye bir istekte kabullenişte bulunan sizsiniz lütfen elinizle yazıp beyninizle algılayın zorunuza gidecekse hazmedemeyecekseniz kendi kendinize takılın bize niye soruyorsunuz
Siz kaynanaya kinlenip hırsınızı kızından çıkarıyorsunuz. Neye oh olsun? Kötü kalpli bir kadına karşı kendinizi korumayı beceremeyip hırslanıyorsunuz suçu günahı olmayan kızı zor duruma düşünce oh olsun o kadının kızına bu layık diyorsunuz
Bunlar insani ahlaki yaklaşımlar değil

iyide o kızı siz oğlunun eşi.
aynı merhameti cidden kv den bekliyorsanız hangi pembe dünyada yaşadınız bunca sene?
siz dışarı çıkınca laf olur kızı çıkınca olmaz.
sizin hatanız 10 dk lık mesafede kv evinde kalmanız.

Kocana sesin çıksın. Kv sesin çıksın. O zaman böyle hırsından çıldırmazsın. Ohh kocaya kv kuzu gibi, görümceye arkadan oh olsun de, bize çemkir.

Keşke yazmasaydiniz o zaman kimse size de silah zoruyla yazdirmadi. İnanın ben de sizin çevreniz için aynı şeyi düşünüyorum umarım empati yeteneği olmayan honk honk çemkiren bir insanın cekenlerine Allah sabır veriyordur. Lütfen yazmayın.

Kocana sesin çıksın. Kv sesin çıksın. O zaman böyle hırsından çıldırmazsın. Ohh kocaya kv kuzu gibi, görümceye arkadan oh olsun de, bize çemkir.
İnanın hata bende. Silebilsem silerdim burda görüyorum zaten yapılan sert eleştirileri şaşırıyorum ne kadar nefret dolusunuz ben beynimde bu düşünce var diye kendimden nefret edecek duruma gelmisken siz elinizde kılıç herkese saplamak için fırsat kolluyorsunuz. Ne kadar yazsam da kimsenin yanlışını anlayacağını ya da beni anlayacağını düşünmüyorum zaten. Kadın platformu ama kadın kadının kurdudur düsturunu unutmuşum özür dilerim

Yav hee hee. Evet kadın kadının kurdu mesela senin görümcene yaptığın gibi. Sormuşsun söylüyoruz cevap beğenmiyorsun.

Siz heralde aa iyi düşünüyosn ohh olsn denilmesini mi bekledinz ? vcdanınız düşüncelerinizden dolayı rahatsz ama siz rahatsz olmak istemiyorsunuz.. yani kalbiniz okdr da kötü değil ama kötü..
Yok ben onu istemedim şunu istedim sana haksızlık yapıldığını düşündüğün icin bu durumu bu şekilde görüyorsun aslında bu bile seni rahatsız ediyor denilmesini bekledim. Sen kötü bir insan değilsin izin verme seni kötü bir insan yapmalarına denilmesini istedim. Ama yine diyorum yanlış yerde rahatlama aradım. Sert olun dedim ama anlayarak demeyi unutmuşum

Tamam burası yanlış yer bizde kötü kadınlarız siz kocanıza anlatın bunları, aynı bize yazdıklarınızı ona söyleyin, oh diyorum ben kötü bir insan mıyım kocacım deyin o sizi fazlasıyla rahatlatır, hem kötü Kadın da değil objektif olur

Sen Bi daha konu açınca altına vereceğimiz cevabı da iliştir yanlış yapmayalım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…