aZeLYa55 .çok beğendim sonu çok şaşırttı beni gerçekten
4 yıl oldu ben bırakalı o kadar rahatımki anlatamam herşey beyinde bitiyo. İçmiycem dedim ve de içmedim birdaha. Uzun yıllar kullandım. Tam bırakacam dediğim anda dahada çok içmeye başlıyordum. hep bana verdiği zararları düşünüyordum. Sarı bir cilt kokan ten saç vs.. İnsanın sigarayı tuttugu parmakları tırnakları bile sararıyor.Çok şükür kurtuldum darısı bütün bırakmak isteyen yada istemeyen herkezin başına.
bu videoyu izleyince sigarayı hayatıma hiç sokmadığım için çok mutlu oldumdelikafadulden.önceden zararının bu denli büyük olduğunu bilmezken özenirdim ama hiç denemdim iyiki denememişim.allah'tan eşimde içmiyor buda bi şans.sigaranın kökten tamamen yasaklanmasını istiyorum ama binlerce kişin bu kriz ortamında işsiz kalacağını düşününüp nasıl olacağını bilemiyorum ve kördüğüm oldum:uhm: neyse bu konu beni aşarfisfisfis.umarım içenlerin hepsi bir an önce kurtulur bu illetten zehirden en başta da abilerim,yengem,ve tüm sevdiklerim:Saruboceq::çok üzgünüm:.(şöyle bi çevreme bakınca bu kadar sigara içen insan içinde sigara içmediğim için kendimi çok şanslı olduğumu farkettim):smiley-cool:
şaka gibi beş ay olmuş hiç aramıyorum valla artık, insanlara söyleniyorum hatta kokuyosunuz falan diye kaydirigubbakcemile3 bikaçgün sıkıntı çekiyosunuz arkadaşlar ama valla deyer bugün yarın şundan sonra demeyin bırakın gitsin vereliniortak
tebrikler canım...darısı bizim başımıza..
benim korkum alışkanlık ..uzun süredir içtiğim için sigara olmayınca boşluğa düşeceğimi düşünüyorum...sigarasız hayat sanki anlamsız gelir içenlere...
çayın yanında,yemekten sonra ve her işe başlayınca bitirince arasında vs ..
yani her daim bizimledir...
hiç sigara içmeyen biri olarak buaralar canımın nikotin çekmesiii ne şaşırıyorummm..vücüdumdaa demekki bir şeyler eksik ama bu sigara olmamalı..fakat ne onuda merak ediyorummmkendimle resmen inatlaşıyorum..içmemek içinnn cebelleşiyorum yavvv
kontrol panelimde geçmişe bakarken farkettim 4 sene olmuşve gerçekten istediğim gibi tiksinmeler vs herşey var şuan. yazık yıllarca verdiğim paraya o strese sıkıntıya dilerim isteyen, istemeyen herkes bir an önce bırakır. dilerim gün gelir satışı yasaklanır ekimi durdurulur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?