Çok şaşırdım

aZeLYa55 .çok beğendim sonu çok şaşırttı beni gerçekten

Bırakma aşamasındayken bende şaşırmıştım canım böylemi olucam böylemi olacak Ama olmadı isteyince olmuyomuş yukarıdaki hikaye bi espriden ibaret sadece bence tabi zirayarın sigarayı bırakalı tam bir ay oluyor. Hani o gün saymalarım akşam olsa yatıp uyusam unutsamlarım geçti çoktan unuttumhihoyyyt evde son günden kalan sigaraları (hani lazım olur diye sakladıklarım )arkadaşa verdim; lazım olmadı olmıycakta inşallah. Zaten vücut kendi işini biliyo arkadaşlar bikaçgün sonra sanki hiç içmemiş gibi devam ediyosunuz hayatınıza. Elbette hala arada canımistiyo ama gece üçte canım ne sıklıkla çiğköfte istiyosa o sıklıkla yani.:jeyyar:

İnşallah sizlerde bırakırsınız arkadaşlar:1hug:

4 yıl oldu ben bırakalı o kadar rahatımki anlatamam herşey beyinde bitiyo. ıçmiycem dedim ve de içmedim birdaha. Uzun yıllar kullandım. Tam bırakacam dediğim anda dahada çok içmeye başlıyordum. hep bana verdiği zararları düşünüyordum. Sarı bir cilt kokan ten saç vs.. ınsanın sigarayı tuttugu parmakları tırnakları bile sararıyor.Çok şükür kurtuldum darısı bütün bırakmak isteyen yada istemeyen herkezin başına.

Teşekkürler arkadaşım umarım herkes kurtulur bi an önce duman çekmekten :1closedeyes: Bende bırakmayı düşündükçe daha çok içiyordum demekki herkeste oluyo aynı tepki.kaydirigubbakcemile2
Azaltarak bırakmayı denemiştim geçen defa süründürüyo sizi arkadaşlar lütfen denemeyin. Birhafta ağlamaklı sinirli gezmiştim. Kesin kararınızı verip bırakın 2 gün sıkıntı çekersiniz kabul ama hepsi okadar. Yumurta kırmak için bile 5dk vakit gerek sigarayı bırakmak için 48 saat çok değil. Hatta yoğun bi döneminize denk getirisiniz daha kolay geçer uğraşınız olur. Ben hep pc başındaydım daha yoğun hissettim ama şimdi düşünüyorum niye eziyet etmişim kendime diye

bu videoyu izleyince sigarayı hayatıma hiç sokmadığım için çok mutlu oldumdelikafadulden.önceden zararının bu denli büyük olduğunu bilmezken özenirdim ama hiç denemdim iyiki denememişim.allah'tan eşimde içmiyor buda bi şans.sigaranın kökten tamamen yasaklanmasını istiyorum ama binlerce kişin bu kriz ortamında işsiz kalacağını düşününüp nasıl olacağını bilemiyorum ve kördüğüm oldum:uhm: neyse bu konu beni aşarfisfisfis.umarım içenlerin hepsi bir an önce kurtulur bu illetten zehirden en başta da abilerim,yengem,ve tüm sevdiklerim:Saruboceq::çok üzgünüm:.(şöyle bi çevreme bakınca bu kadar sigara içen insan içinde sigara içmediğim için kendimi çok şanslı olduğumu farkettim):smiley-cool:

gerçektende çok şanslısın canım. keşke ben ve tanıdığım diğer içicilerde hiç tanışmamış olsaydı bu yasal uyuşturucuyla:1no2: Ama zararın neresinden dönsek kar dedik işte bakalım şimdilik iyiyim bir ayı geçti içmedim hiç :lepi: artık sadece arada esiyor bazen bi sohbette yada keyifsizken kahve içerken, çok yemek yediysem. Ama düşünmüyorum üstüne açıkçası gece üçte senin canın mantıda istiyo kalkıp yapıyomusunki diyorum kaydirigubbakcemile3
İsteyince sahiden oluyormuş darısı bırakmak isteyen diyer arkadaşlarımın başına:Saruboceq: ayrıca artık evim misssler gibi kokuyor cam 24 saat açıktı yinede çıkmıyordu o pisss koku şimdi sadece evi havalandırmak için açıyorum pencereyi hihoyyyt İçen arkadaşlarımın evine gidince benim evimdemi böyle kokuyordu diyorum, onları öpünce bendemi böyle kokuyordum diyorum :1shok: Ne kafasızmışım yıllarca nekadar hırpalamışım kötü muamele etmişim kendime. İnşallah o günlere birdaha geri dönmiycem :Saruboceq::1closedeyes:

BIRAKIN BIRAKIN ARKADASLAR..

Ben 20 sene tutunculuk yaptım ve aılem hala ekıyor dıkıyor ve toplayıp satıyor..ıcıne koyulan ılacları anlatamam..bızzat tutune atılan ılaclardan bı kız bır cay kasıgının yarısı kadar ıcmıstı felc oldu..o kadar etkılı zehır atılıyorkı bılemezsınız..benım sulalemde kımse sıgara ıcmez (cok sukur)..ıcen kısının aklına sasarım..ayrıca satana kadar ıcınde fareler yasıyor..wallahı anlattıklarım dogru..haberınız olsun..yerınızde olsam hemen bırakırdım..

şaka gibi beş ay olmuş hiç aramıyorum valla artık, insanlara söyleniyorum hatta kokuyosunuz falan diye kaydirigubbakcemile3 bikaçgün sıkıntı çekiyosunuz arkadaşlar ama valla deyer bugün yarın şundan sonra demeyin bırakın gitsin vereliniortak

tebrikler canım...darısı bizim başımıza..
benim korkum alışkanlık ..uzun süredir içtiğim için sigara olmayınca boşluğa düşeceğimi düşünüyorum...sigarasız hayat sanki anlamsız gelir içenlere...
çayın yanında,yemekten sonra ve her işe başlayınca bitirince arasında vs ..
yani her daim bizimledir...

insanın kötü bi alışkanlığından kurtulması kadar güzel bişey yok bu dünyada.
ben on küsür sene kullandım hayatta bırakamam diyordum sonra bununlamı doğdum ne bu ya dedim. isteyince oluyo sen onu hayatında tuttukça oda senin hayatını yönetmeye devam ediyo çayının yanına yemeğinin yanında sohbetinin yanında hatta hiçbişeyyapmazken. okim oluyo lmaz:
umarım bırakırsın insanın ağzının tadı gözünün rengi değişiyo nasıl bukadar zaman okadar para ve zaman tükettiğine hayret ediyosun en azından cüzdanım rahatladı sigara saymalarım yetermi yetmezmi şurdada içilmiyo napçam derdim bitti içenler düşünsün banane :roflol:

kontrol panelimde geçmişe bakarken farkettim 4 sene olmuş ve gerçekten istediğim gibi tiksinmeler vs herşey var şuan. yazık yıllarca verdiğim paraya o strese sıkıntıya dilerim isteyen, istemeyen herkes bir an önce bırakır. dilerim gün gelir satışı yasaklanır ekimi durdurulur.

hiç sigara içmeyen biri olarak buaralar canımın nikotin çekmesiii ne şaşırıyorummm..vücüdumdaa demekki bir şeyler eksik ama bu sigara olmamalı..fakat ne onuda merak ediyorummm kendimle resmen inatlaşıyorum..içmemek içinnn cebelleşiyorum yavvv

kanınız yada demiriniz eksik olabilirmi? hiç kontrol ettirdinizmi? belki bu eksikliği gidermek için sigaraya sığınıyorsunuzdur. sebep her ne olursa olsun sigara bir çözüm yada kurtuluş yolu değil.

arada böyle bırakanların günlüğünü okuyorum moral oluyor tebrikler...inşallah biz de başarırız sizin gibi...bu arada merak ettim eşiniz de bıraktı mı...

Harikasınız...darısı başıma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…