Çok şaşırdım

17. gün sayıyosun hala demekki seninde isteğin geçmemiş. ben 2 haftada geçer diyodum umudumuz 3 haftaya kaldı görüyomusun. bebişine geçmiş olsun canım aynı şeytan banada dürtüyo sakız patlat suratına şakkıdı a.s.

Son düzenleme:
ya bende 2 gündür içmiyorum ama çoookk korkuyorumda başlıcam diye(şöle gözümü açsam kapasam 3 ay geçmiş olsa yaaaaaaaa

8 gün bitti hala aranıyorum :dilcikar: Sabrediyorum. Neyseki iştahım normala döndü 3 günde aldığım 1 kilo ile atlattım a.s nisan itibariyle spora ve egzersize başlıycam 4 kiloda verdimmi bitti gitti işte :dance:

öle böle derken 10 gün bitmiş hala inanamıyorum :teytey: dün arkadaşım yanımda içmesine rağmen okadar istemedi canım hatta bi ara kokusu çok pis geldi :dilcikar: 1 kilo ile kalmışım daha kiloda almamışım olcak sanki bu iş :dance:

OlmuŞ bİle cnm bu İŞ benİmde artık cnm hİÇ İstemİyor ve kokusu pİs gelİyor yanlızca bİ keyİf var onu ÖzlÜyosun o kdr. Oda zamanla geÇecektİr İŞallah.

Yok kız daha olmadı hala istiyo canım o istek geçene kadar olmuş sayılmaz sengözlerimebaksanab öle krizler gelmiyo artık iç iç diye ona seviniyorum sadece yada ben alıştım artık sallamıyorum hihoyyyt ama yinede özlüyorum ecelime kast etmiş eski sevgilimi bi kaç haftaya oda geçer inşallah geçer dimi :çok üzgünüm:

Geçer canımın içi geçer.Şöyle düşün,çoook cesur bir adım attın,senin iradeni yerle bir edebilir mi o hain çubukklava:
Tam iki sene oldu bırakalı ve hala içsem mi dediğim günler oluyor ama biliyorum ki şeytan dürtüyorkötükedihüso,tabii ki içmiycem ama demem o ki canının istemesi normal,sakın ha içme:mymeka:.Bir tane diye içip tekrar aynı filmi izlediğim çok günler olmuştukafamçokkarıştı,artık biliyor ve tenezzül bile etmiyorum:dilcikar:
Sana da içten tebriklerimia.s. ve yürekten desteklerimi:teselli:sunuyorum,bravoooooo:hooray:

benım mudırem ıkı sene once bırakıyorum dedı ve gerçekten hala içmıyor..........çok şaşırmıştık ama bırakbıldı azmıne hayran kaldım..............sıgara kokmamak çok guzel bazen yaklaşınca nefes almıyorum bıkaç sanıye ıcenlere sarılırken........inş herkes bırakır...........herşeyıyle rahatsızlık verıyo ama alışkanlık tabı...........inş başaracaksın...canım.....

sağol canım benim :1hug:

pares kolay gelsin tatlım
bende bıraktım sigarayı ama ben kaç gün olduğunu saymıyorum çünkü onu saymak bile sigarayı getiriyo aklıma
ama heralde ortalama 9-10 gün olmuştur
sen kocanla beraber bırakmışın bende sevgilimle beraber bıraktım daha sağlıklı bi çift olmak ilerde daha sağlıklı ebeveynler olmak ve sağlıklı bi çocuk dünyaya getirmek için şart

sende değişiklikleri gözlemliyormusun kendinde
ben mesela farkettimde yüzümünü sarı - yeşil hali gitti :)) normal sağlıklı bi cilt rengine büründü
ve benim göz altı morluklarım çok fazla onlar bile hafiflemeye başladı :))
ve ellerimde olumlu yönde bi değişiklik var pamuk gibi görünüyorlar :))cildim çok kuru normalde çok fazla krem sürünce böyle görünürlerdi
başlamak korkusunu taşıma o korkuyu sürekli taşırsan zaten başlarsın
sigara içen arkadaşlarınla görüşmemeye çalış hele bi şu 3-4 ayı atlatalım sonra sigara içen arkadaşlarla görüşcez
bende belki bu kadar iradeli olmazdım ama sevgilim çok fazla iradeli kii o bırakalı yaklaşık 1 ay olucak ve o da saymıyor kaç gün olduğunnu ortalama olarak söylüyorum zamanı :)
ve bide ne farkettim biliyomusun sitenin bu bölümüne gelince aklıma sigara geliyor normalde aklıma gelmezken bu bölüme gelince canım istiyor

sende farklılıkları gözle kendindeki bu kadar az süre olmasına rağmen bu kadar etkiyi beklemiyordum ben açıkçası tenimin kokusunu yıllar sonra yeniden hissettim nasılda iğrenç kültabağı kokarmışım meğer

neyse şimdi geldim yazdım paylaştım ama ben bi daha sitenin bu bölümüne gelmem :)))
sana tavsiyem sende gelme :)) sigara düşüncesi düşiyor insanın aklına
kahvenin yanında denmiş keyif denmiş böyle olunca tabi canınız ister
kilo alma meselesini de düşünme
han sigara altı diye tabir edilen yemek vardır yaa o çıktı en azından hayatımızdan ve benim çok iştahım kaçtı kilo verdim

Teşekkür ederim meltem çok güzel şeyler yazmışsın.:1hug: Katılmamam elde değil fakat bende yazdığım değişikliklerden başka ekstra bi değişiklik olmadı. Ama iyi bir gelişmem var onu farkettim. Bu sabah beni ağlatan bi konu okudum baya uzun sürdü ağlamam ve çok aradım sigarayı yada şöle söyliyeyim aranmış gibi yaptım niyeyse-tatlicadiarzu- son kalan paketi içmedik evde vardı yani ama içmedim içesim yoktu sadece diyet yapanlar derya hani "aç değilim ama iki kilo baklava olsa yerdim"diye. O hesap yanisengözlerimebaksanab

Kendimi çok takdir ettim bugün ve sigarasızda ağlanırmışı öğrendim yıllar sonra (sadec kahve çay içmeyi öğrendiğim gibi):jeyyar: yokluk duygum azaldığı için gerçekten sevinçliyim ne desem az bunları kendi kendime yazıyorum biliyorum dönmeyeceksin ama olsun. Ben bırakmak isteyenlere örnek olsun diye yazdım yazmayada devam edicem. (ayrıca bende tarih hesaplamıyorum yazmak için bölüme girdiğimde yazdıklarımla uyumlu olsun diye her defasında hesaplıyorum )

Son olarak kilo konusuna gelirsek ilk 4 gün sanırım almıştım 1.5 kg yakın fazlasıyla geri gitti bunun için endişe edenler etmesin lütfen hihoyyyt

benimde bugn 8.günüm.ve sanki iyi gidiyorum sanırım bu sefer başarıcam hihoyyytkaydirigubbakcemile2delikafaduldenkaydirigubbakcemile5

meltemin demek istediği şey üstünde düşünmememk düşündükçe tabi umutamazsın demek istedi hayatım. Oda onun yöntemi teşekkürler ilgin için a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…