Sonra ne oldu?ben bi kere söyuled,m öyle birine şöyle açıldım
sen çok ahlaklı aklı başında beyfendi birisin aklı olan kız seni kaçırmaz..
bende seni fark etmeyen kılzardan olmak istemiyorum. sendeki iyliği ve güzelliği gördüğüm için kaçırmak istemiyorum seni dedim
sen sarışınsın açık giyiniyosun benim ailem köylü kapalı sana uygun değiliz ilerde sorun yaşarsın dedi olmazmışSonra ne oldu?
Çok tşk ederim :) güzel bi cvptıhic lafi uzatmadan ondan hoslandgni soyle zaten bu attgn mesajdan da anlamistir o niyetini . onun fikrini al eger oda bos deglse sana karsi ne ala. ama yok bn boyle bse düşünmüyorum derse de k.bakma soylemek istedm ve soyledim tercih sana kalmsti ve kes at. sakin üstüne gitme ille de olsun cikalim bilmem ne diye. pozisyonunu koru eminim bu halinden etkilenecektir. ayrica bulusmayi kabul ettigine gore ve kesin durumu anlatmıştır onnda bos oldgna inanmıyorum. sansin acik olsun :))
off süper bu :) işte böyle cvplardı beklediğimben bi kere söyuled,m öyle birine şöyle açıldım
sen çok ahlaklı aklı başında beyfendi birisin aklı olan kız seni kaçırmaz..
bende seni fark etmeyen kılzardan olmak istemiyorum. sendeki iyliği ve güzelliği gördüğüm için kaçırmak istemiyorum seni dedim
Neden böyle birşey dedin ki illaki erkekten mi beklemek lazım birinden hoşlanmak kadar masum ne olabilir. Ve gerçekten çok düzdün bir insan kaçırmak istemiyorumOldu olacak evlilik teklif edin daha direkt olur
Öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun, Bu hafta görüseceginize kim karar verdiArkadaşlar daha önceki konumda bahsetmiştim. Birinden hoşlanıyorum ve ona msj attım. Müsait olduğun gün seninle yüzyüze konuşmak istiyorum dedim. Olur görüşelim tabi dedi oda ve bu hafta görüşcez. Ben ondan hoşlandığımı söylicem ama hangi cümlelerle konuya nasıl gircem lütfen yardımcı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?