- 29 Mart 2012
- 1.768
- 1.823
- 333
- Konu Sahibi Camille_claudel
-
En başında rahatsızlığını gösterince olay daha çabuk çözülüyor ama başta bişey soylemeyip sonradan ugrasinca çözüm suresi uzuyorSu an isteyim, patron izinde o yuzden mail yazip anlattim durumu.
saka gibi resmen, whatsapp grubuna boyle olmaz bir plan dahilinde izin almamiz lazim dedim hanimefendi plana gerek duymuyomus?!
Gercekten cok sinsi bir kiz, inanilmaz bencil. Is kendine geldigi zaman sorun yok baskalarina geldiginde aman olmaz.
ayy ben ne safim yaa bu kiz icin ne iyi diyodum
En başında rahatsızlığını gösterince olay daha çabuk çözülüyor ama başta bişey soylemeyip sonradan ugrasinca çözüm suresi uzuyor
Ben de senin gibiydim. Şu an dünyalılardan tiksiniyorum. Asosyallik çok güzel, gelsene.
O zaman vermeliydin bu kızın notunu ama sen iyi düşünmeye devam etmişsin. Ben olsam bu durumu kötü niyetli olarak değerlendirir bu kıza karşı temkinli olurdum. Her yüzüne guleni iyi sanma çok zarar gorursunBir de baska seyler de var ama soylemek yerine yutmayi tercih ettim tabiiki.
zamaninda bir toplantiya katilmadim(cunku ogun bos gunumde ve sorumlu kisiye haber verdim) bu geldi patronun onunde hani sen gecenki toplantiya katilmadin ya, ben sana neler konusuldugunu anlatmak istiyorum dedi. Ozaman birsey demedim ama ne alaka? Resmen beni patronun onunde rezil etti. Sana mi kaldi bana olanlari anlatmak?
ozaman bir rahatsiz oldum ama sonra ya iyi niyetiyle soylemistir dedim? Siz olsaniz nasil anlardiniz?
Ben okyanusun ortasında bir adada tek kalsam sıkılmam artık. O hale geldim. Misssss.zaten asosyalimbir de boyle yapinca kimse kalmiyor hos bunlar kalinca daha cok sorun cikariyor ama
Asarsin bu durumu emin ol sadece ilk adımı atmak zordur bir kere rahatsızlığını ifade ettiğinde o olay cozulmese bile içindeki o rahatlama hissi için değer. Diğer türlü niye söylemedim niye kendimi savunmadim diye kendi kendini yiyorsun. Soylerkenki üslubuna dikkat etmen yeterli. Suçlayıcı değil de kendi rahatsizligini anlatmak üzerine konusevet. Icimde o an rahatsizlik hissediyorum ama onu dinlemiyordum artik onu dinlicem. Insallah ben de sizin gibi bu durumu asabilirim
olaylar yasanirken aklima hic bir sey gelmiyor. Mesela ilk izin olayinda bana ben izin almistim dediginde icimde bir rahatsizlik hissettim ama aa oyle mi ben o zaman geri cekiyim dedim. Simdi simdi diyorum ki ne alaka, ben iznimi ayarlayip basvurmusum asil o cekilmeliydi?
yani ben olay aninda soka giriyor gibi oluyorum
Fesat ol fesat. Kendin değil ama düşüncen fesat olsun. 40 kere bak, bir tane adım at insanlara. Ben böyle hayatta kalıyorum. Yoksa yerler.Resmen kendime acidim.
benim insanlara ilk goruste bayilip, guvenme sevme huyumu birakmam lazim.
Merhaba kizlar,
benim sorunum tam baslikta yazdigim gibi: sanirim cok safim, kullanilmaktan biktim. Kendi hakkimi savunamiyorum bile ve bu durumdan kurtulmak istiyorum.
en son yasadigim olay uzerinden anlatmak isterim:
Ben parttime ogrenci olarak bir firmada calisiyorum. Benimle birlikte 2 kisi daha ayni konumda calisiyor. Olay diger kizla aramda geciyor.
ben ramazan oncesi izin almak istedim, 3 hafta. Patronumla konustum, digerleriyle anlas ben onaylarim dedi. Bir kisi izinliyse diger ikisi orda olmak zorunda. Ben soyledim bunlara kiz aradi ve ben senden once konusmustum sinavim var ve ben izine cikiyorum dedi. Yazili birsey yok. Ben 1 hafta erken dondum ise sirf o izin almis diye?! Halbuki simdi dusunuyorum izin alan insan yazili bir sekilde verir onaylar iznini alir, ben izin alirken mi aklina geldi?
bugun ayni seyi yapti, patronla konusmus cuma gunu(bize sormadan!) iznini almis?Patron bana dedigi gibi ona da soylemis sen yokken burda 2 kisi olmali diye ve kiz geldi bize tenezzul edip teblig etti! Benim gibi sormadi bile. resmen ben izinliyim, patronla hallettim siz ben yokken burda olun Dedi.
Ben onun yuzunden iznimden feragat ederken o gelip teblig edip gidiyor. Ben bu durumdan nasil kurtulucam?
diger isimde calistigim kadin sen hastayken laptopunu eve gotur ordan calis mi demedi, bu ay cok bayram vardi, bayramlarin yerine bos gunlerinde gel calis mi demedi?
benim aklim hep gec geliyor basima!
psikiyatrist arayisindayim ama kendim de bir seyleri duzeltmek istiyorum. Aranizda boyle olup degisen var mi?
benim sorunum korku. Cok korkuyorum. Hakkimi savununca da direkt kavga etmeyebasliyorum, ozamana kadar biriktirdigim icin.Kendimi sevmedigimden diye mi dusunuyorum. Kendimi nasil severim ?
simdiden tesekkurler
Yenicem insallah.
Ilk alistirmami yaptim cikmadan acil is geldi, yapmaya basladim sonra planladigim saat gelince yapabildigim kadariyla gonderdim:) yani bir nevi hayir diyebildim
Merhaba kizlar,
benim sorunum tam baslikta yazdigim gibi: sanirim cok safim, kullanilmaktan biktim. Kendi hakkimi savunamiyorum bile ve bu durumdan kurtulmak istiyorum.
en son yasadigim olay uzerinden anlatmak isterim:
Ben parttime ogrenci olarak bir firmada calisiyorum. Benimle birlikte 2 kisi daha ayni konumda calisiyor. Olay diger kizla aramda geciyor.
ben ramazan oncesi izin almak istedim, 3 hafta. Patronumla konustum, digerleriyle anlas ben onaylarim dedi. Bir kisi izinliyse diger ikisi orda olmak zorunda. Ben soyledim bunlara kiz aradi ve ben senden once konusmustum sinavim var ve ben izine cikiyorum dedi. Yazili birsey yok. Ben 1 hafta erken dondum ise sirf o izin almis diye?! Halbuki simdi dusunuyorum izin alan insan yazili bir sekilde verir onaylar iznini alir, ben izin alirken mi aklina geldi?
bugun ayni seyi yapti, patronla konusmus cuma gunu(bize sormadan!) iznini almis?Patron bana dedigi gibi ona da soylemis sen yokken burda 2 kisi olmali diye ve kiz geldi bize tenezzul edip teblig etti! Benim gibi sormadi bile. resmen ben izinliyim, patronla hallettim siz ben yokken burda olun Dedi.
Ben onun yuzunden iznimden feragat ederken o gelip teblig edip gidiyor. Ben bu durumdan nasil kurtulucam?
diger isimde calistigim kadin sen hastayken laptopunu eve gotur ordan calis mi demedi, bu ay cok bayram vardi, bayramlarin yerine bos gunlerinde gel calis mi demedi?
benim aklim hep gec geliyor basima!
psikiyatrist arayisindayim ama kendim de bir seyleri duzeltmek istiyorum. Aranizda boyle olup degisen var mi?
benim sorunum korku. Cok korkuyorum. Hakkimi savununca da direkt kavga etmeyebasliyorum, ozamana kadar biriktirdigim icin.Kendimi sevmedigimden diye mi dusunuyorum. Kendimi nasil severim ?
simdiden tesekkurler
Ayyy kizlar yeni haberler var: ben whatsappte yazdim iste plan yapmamiz lazim boyle olmaz diye bu kizla diger cocuk karsi cikti. Ben de patronla konusucam dedim simdi duygu somurusune bagladi ben sorun cikarmak istemem gerekirse izinimi geri cekebilirim falan diye ayyy resmen ustume oynuyo ya tam seytan simdi napiyim ben aradim cikmadi mesaj yazdim ara diye Hani yapip edip uste cikanlar olur ya kimisi aglar kimisi duygu somurusu yapar bu onlardan
Geri adım atma, çeksin iznini. Emrivaki yaparken iyiydi.Ayyy kizlar yeni haberler var: ben whatsappte yazdim iste plan yapmamiz lazim boyle olmaz diye bu kizla diger cocuk karsi cikti. Ben de patronla konusucam dedim simdi duygu somurusune bagladi ben sorun cikarmak istemem gerekirse izinimi geri cekebilirim falan diye ayyy resmen ustume oynuyo ya tam seytan simdi napiyim ben aradim cikmadi mesaj yazdim ara diye
Gercekten inanilmaz bi de alttan alttan tehdit ediyo yarin birgun izin almamiz gerekirse birbirmize ihtiyacimiz olur falan diye hayret bir sey. Ki arta kalan ufak tefekGeri adım atma, çeksin iznini. Emrivaki yaparken iyiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?