Cok safim, kullanilmaktan biktim

Bir de baska seyler de var ama soylemek yerine yutmayi tercih ettim tabiiki.

zamaninda bir toplantiya katilmadim(cunku ogun bos gunumde ve sorumlu kisiye haber verdim) bu geldi patronun onunde hani sen gecenki toplantiya katilmadin ya, ben sana neler konusuldugunu anlatmak istiyorum dedi. Ozaman birsey demedim ama ne alaka? Resmen beni patronun onunde rezil etti. Sana mi kaldi bana olanlari anlatmak?

ozaman bir rahatsiz oldum ama sonra ya iyi niyetiyle soylemistir dedim? Siz olsaniz nasil anlardiniz?

En başında rahatsızlığını gösterince olay daha çabuk çözülüyor ama başta bişey soylemeyip sonradan ugrasinca çözüm suresi uzuyor

O zaman vermeliydin bu kızın notunu ama sen iyi düşünmeye devam etmişsin. Ben olsam bu durumu kötü niyetli olarak değerlendirir bu kıza karşı temkinli olurdum. Her yüzüne guleni iyi sanma çok zarar gorursun

evet. Icimde o an rahatsizlik hissediyorum ama onu dinlemiyordum artik onu dinlicem. Insallah ben de sizin gibi bu durumu asabilirim
Asarsin bu durumu emin ol sadece ilk adımı atmak zordur bir kere rahatsızlığını ifade ettiğinde o olay cozulmese bile içindeki o rahatlama hissi için değer. Diğer türlü niye söylemedim niye kendimi savunmadim diye kendi kendini yiyorsun. Soylerkenki üslubuna dikkat etmen yeterli. Suçlayıcı değil de kendi rahatsizligini anlatmak üzerine konus

Bu birazda aileden kazanılması gereken, sonra kişilik ve karaktere sirayet eden kazanımlar bence. Bu durumu babanızla, annenizle konuşun. Onların size asilayacagi özgüven sizi daha olgun yapar. Benim düşüncem

Siz sesinizi çıkarmazsanız daha çok böyle yaparlar. Ben patronla hallettim dediğinde hemen karşılık verecekseniz “bize sormadın? kabuş etmiyorum” diye. Patrona gidip söyleyeceksiniz. Korkmayacaksınız. Korkarsanız bu şekilde size emrivaki yapılır. Aaa geri çekeyim falan demeyeceksiniz? Önce patronla ben konuştum, benden sonra alırsın sen izninin. Size nasıl yapılıyorsa aynısını yapacaksınız. Sormayacaksınız. siz de gidip ben patrondan izin aldım, ikiniz gelecekmişsiniz diyeceksiniz. Olmaz böyle...

Resmen kendime acidim.
benim insanlara ilk goruste bayilip, guvenme sevme huyumu birakmam lazim.
Fesat ol fesat. Kendin değil ama düşüncen fesat olsun. 40 kere bak, bir tane adım at insanlara. Ben böyle hayatta kalıyorum. Yoksa yerler.

Zamanla öğreneceksin :) Psikologluk bir durum yok hepimiz bu yollardan geçtik.

Yenicem insallah.
Ilk alistirmami yaptim cikmadan acil is geldi, yapmaya basladim sonra planladigim saat gelince yapabildigim kadariyla gonderdim:) yani bir nevi hayir diyebildim

Çalıştığım işte o zamanlar ki yöneticimden efsane kazık yiyene kadar ben de çok zorlanmıştım. Abla yerine koyup sevdim ama meğer arkamdan yapmadığı kalmamış. O, işten ayrıldığında öğrenmiştim.

Simdi ben persembe gunu birlikte calisicam ve kendimi kavga etmeye ayarladim. Yani bu sinsiligini, seytanligini yuzune vurmak istiyorum. Zaten kavga etmesem de surat asarim.

burda 3 ay daha calisicam gibi gorunuyor o yuzden annemler sorun cikarma diyo ama ben daha fazla yutmak istemiyorum. Sizce nasil davranmaliyim? Yani illaki isim duser diyorum ama onun da bana dusuyor niye gebe oluyum ki?

Ayyy kizlar yeni haberler var: ben whatsappte yazdim iste plan yapmamiz lazim boyle olmaz diye bu kizla diger cocuk karsi cikti. Ben de patronla konusucam dedim simdi duygu somurusune bagladi ben sorun cikarmak istemem gerekirse izinimi geri cekebilirim falan diye ayyy resmen ustume oynuyo ya tam seytan simdi napiyim ben aradim cikmadi mesaj yazdim ara diye

Geri adım atma, çeksin iznini. Emrivaki yaparken iyiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…