• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok safim, kullanilmaktan biktim

Gercekten inanilmaz bi de alttan alttan tehdit ediyo yarin birgun izin almamiz gerekirse birbirmize ihtiyacimiz olur falan diye hayret bir sey. Ki arta kalan ufak tefek
Isleri bile yapmayan bir insandan bahsediyoruz kaldi ki izin konusunda iyilik yapicak
Yardım edecekse şimdi etsin, ne malum sonra da aynı şeyi yapmayacağı?

Önceki mesajlarınızdan birinde tek çocuk oldugunuzu belirtmissiniz. Aileniz de naif insanlarsa bu sekilde yetismissinizdir. İş hayatında maalesef cadı olmak gerekiyor. Kurnaz, ağzın laf yaparsa senden iyisi yok. Ben de sizinle ayni yastayim. Deneyimlediklerim bunlar. Demek böyleler hep kazanıyormus hayatta dedigim cok oldu. Aman aram bozulmasın, dışlanmayayım diye bir sey söylemedikçe saf konumuna düsüyorsun.

Önceki mesajlarınızdan birinde tek çocuk oldugunuzu belirtmissiniz. Aileniz de naif insanlarsa bu sekilde yetismissinizdir. İş hayatında maalesef cadı olmak gerekiyor. Kurnaz, ağzın laf yaparsa senden iyisi yok. Ben de sizinle ayni yastayim. Deneyimlediklerim bunlar. Demek böyleler hep kazanıyormus hayatta dedigim cok oldu. Aman aram bozulmasın, dışlanmayayım diye bir sey söylemedikçe saf konumuna düsüyorsun.

annem oyle naiftir ama babam hic hakkini yedirmez. Dedigin gibi bazi disimi cikardiklarim hemen cark ettiler bana hic olmadigi kadar iyi davrandilar ama kimisi de bunun gibi seytan yani bu tur daha degisik

cekmesi icin bir sebebim yok ki:KK43: yani bu sefer buyuk patrona gidicek ve benim sorun cikardigimi soyleyecek
Sen izin talebini önceden vermişsin. O çıkmış sonradan yırtık çoraptan çıkan parmak gibi. Senin ağzın yok mu, büyük patronla sen de konuşamaz mısın? Bak o nasıl konuşuyor?

Sen izin talebini önceden vermişsin. O çıkmış sonradan yırtık çoraptan çıkan parmak gibi. Senin ağzın yok mu, büyük patronla sen de konuşamaz mısın? Bak o nasıl konuşuyor?

yok yok yanlis anladiniz. Mayis ayinda ben izin alirken bu atladi ben geri cekildim. O konu oylece kapandi ben onun yuzunden bir hafta vazgectim.

simdiki sorun ben izin alirken sordumbu ortada hic birsey yokken ben aliyorum patronla hallettim dedi cikti aradan, ama simdi kendisi izin alirken bize sormadi bile haberiniz olsun ben izinliyim dedi. Yani bize gelince bakiyim ben izin alicak miyim kendisine gelince haberiniz olsun. Gayet egoist yani

yani ben simdi izin almiyorum diyorumki biz izin alirken sen karisiyosun senin yuzunden iptal ediyoruz da sana gelince niye sen halledip sadece haber veriyosun?

yok yok yanlis anladiniz. Mayis ayinda ben izin alirken bu atladi ben geri cekildim. O konu oylece kapandi ben onun yuzunden bir hafta vazgectim.

simdiki sorun ben izin alirken sordumbu ortada hic birsey yokken ben aliyorum patronla hallettim dedi cikti aradan, ama simdi kendisi izin alirken bize sormadi bile haberiniz olsun ben izinliyim dedi. Yani bize gelince bakiyim ben izin alicak miyim kendisine gelince haberiniz olsun. Gayet egoist yani

yani ben simdi izin almiyorum diyorumki biz izin alirken sen karisiyosun senin yuzunden iptal ediyoruz da sana gelince niye sen halledip sadece haber veriyosun?
E hata sende. Zamanında alacaktın, çekilmeyecektin. Şimdi dengesizlikle suçlayacak. Madem girdin bir yola, dönme bari. O konuşuyorsa herkesle rahat rahat, sen de konuş anlat derdini.

Arkadaslar yeni gelismeler var.

Ben gectigimiz hafta iki hafta izin almak icin basvurdum. Sadece patronuma haber verdim. Patronum da onayladi. Bu arada bu hafta patrondan ogrendim ki bu akilli kiz da bizden habersiz yine izin istemis. Yani ayni seyi tekrar yapacakti!

ben bugun soguk bir maille bildirdim iznimi. Simdi bana patronu cc ye koyup cevap yazmis iyi tatiller ama keske bize daha erken soyleseydin diye. Sizce ne yaziyim? Yoksa hic umursamayip bir sey yazmayim mi?

ay cok heyecanli ve mutluyum bu isi kivirdigim icin😂😂😂

Back
X