- 29 Mart 2012
- 1.768
- 1.823
- 333
- Konu Sahibi Camille_claudel
-
Böyle bir durumda; bir tamam, iki tamam Ama sürekli hakkımı gaspetseler bende kavga ederdim artık.
Biriktirme zamanında savun haklarını.ben de artik biriktirip patliyorym ve buyuk bir kavga cikiyor ama ondan sonra bir bakiyorum etrafimda kimse kalmamis. yalniz kaliyorum bir de ustune
Biriktirme zamanında savun haklarını.
Bende iyi oluyorum,aman ortam gerilmesin diyorum.insanların sorunlarını çözmeye çalışınca,onları dinleyince ve yol göstermeye çalışınca ,hatta sorunlarını çözünce maalesef sana salak muamelesi yapıyorlar.her istediklerini yaptırabileceklerini düşünüyorlar.hatta sorunlarını dinlediğim,arada ufak maddi manevi yardımcı olduğum arkadaş benden 6 yıl önce 7500 tl kredi çekmemi istedi.
4 yıl eltimin 30 tl lik banyo menfezi yakmasını bekledim.en son dün ben banyo fanını kullanacam haberin olsun dedim.kullanamazsın bence yok diyor.ne zaman alacağı belli değilmiş.sanki atla deve..kullanacam dedim.banane yaa 4 yıl bekledim.
Sende emrivaki yap ve sen izin istediğinde hayır derlerse sende onlar istediğinde hayır de.
O anda Ne hissediyorsan onu söyle rahatsızlık hissediyorsan ben şuan biraz rahatsız oldum bu durumdan de .karşı taraf neden diye sorar sen de kısa net birkaç cümle ile aciklarsin.. rahatsızlıklarını söylemeyi bir kere olsun kendini zorlayıp dene sonra ikinci ve üçüncü soylemelerde zorlanmadan söylemeye başlayacaksın zamanla..Mesela ilk izin olayinda bana ben izin almistim dediginde icimde bir rahatsizlik hissettim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?