ben vallahi hesap yapmiycam artik. Korunmadan yasiycam ne zaman olursa. Boyle cok yipraniyo insan.. En azindan bir sure zaman taniycam kendime.
Bu konuda herkes sabırsızlanıyor sanırım. Benim de üçüncü ayım ve sabırsızlığı bıraktım bu ay. Belirtilere çok takılmamak gerektiğini öğrendim. Regl gecikince heyecanlanmaya başlanabilir
Soğansuyu ne oldu son durum?
canım dün gebelik testinde tek çizgiyi görünce geldi adetim nasıl oluyosa. öyle işte. sinirlerimi bozuyorum kendi kendime. ilk ayda bu kadar kafama taktım stres yaptım diye de kızdım kendime. oturdum ağladım valla o kadar ümitlendirmişim ki kendimi geçen gün eşim kola çekti canı diye kola almış bana verme sakın diyorum bana böyle zararlı şeyler verme artık diyorum düşün nasıl inandırmışım kendimi ortada fol yok yumurta yok. nasip
Üzülme canım. Ben de ilk ay çok ümitliydim tüm belirtiler vardı. BAT a bir hafta kala test yaptım negatifti. Sonra belirtiler artınca doktora danıştım ama o bunlar psikolojiktir dedi. Reglim başlayınca ben de ağlamıştım. O ay aşırı sancılı ve pıhtılı kanama geçirdim. Ne acı ki düşük yapmışımcanım dün gebelik testinde tek çizgiyi görünce geldi adetim nasıl oluyosa. öyle işte. sinirlerimi bozuyorum kendi kendime. ilk ayda bu kadar kafama taktım stres yaptım diye de kızdım kendime. oturdum ağladım valla o kadar ümitlendirmişim ki kendimi geçen gün eşim kola çekti canı diye kola almış bana verme sakın diyorum bana böyle zararlı şeyler verme artık diyorum düşün nasıl inandırmışım kendimi ortada fol yok yumurta yok. nasip
Bu moral bozukluğu tur mu atıyor ne, sıra sana geldi? Ne oldu?Kızlar günaydın nasılsınız ? Benim biraz moralim bozuktuda yine düzeldi moralim bakalım bat a son 12 gün
bu moral bozukluğu tur mu atıyor ne, sıra sana geldi? Ne oldu?
Olur böyle şeyler. Ertesi güne unutuyor insan.eşimle dün yemeği dışarıda yiyecektik , buluştuk iş çıkışı oruçtan dolayı sinirliydi ve patladı tartıştık yemeğimizi de yemedik ayrı ayrı eve döndükşimdi biraz daha iyiyim hem iyi olmam lazım kardeşimin askerliği bitti 1 seneden sonra ilk görüşüüm bugün yada yarın olacak çok mutluyum bu durumdan hayırlısı ile bitti
Olur böyle şeyler. Ertesi güne unutuyor insan.
Kardeşin gelecekmiş gözün aydın. Buna sevin işte gönlünce
eşimle dün yemeği dışarıda yiyecektik , buluştuk iş çıkışı oruçtan dolayı sinirliydi ve patladı tartıştık yemeğimizi de yemedik ayrı ayrı eve döndükşimdi biraz daha iyiyim hem iyi olmam lazım kardeşimin askerliği bitti 1 seneden sonra ilk görüşüüm bugün yada yarın olacak çok mutluyum bu durumdan hayırlısı ile bitti
Ayrı ayrı eve gittik diyince aklıma ne geldi.
Nişanlılıkta evliliğin ilk zamanlarında eşime yolda yürürken kızdım diyelim.Bir anda durur geri dönüp yürürdüm.Sonra eşim peşimden koşardı..
Hatta evlendiğimiz ilk yıl akşam yemek yedik dışarda kızdım eşime.Eşim hesabı öderken ben çıktım gittim.Arıyor açmıyorum..Eve gidecem minübüslerin oraya direk gelecek biliyorum.Saklanmıştım.Eşim minübüsün oralarda aradı beni. sonra gitti başka yerde aramaya bende hemen bindim minübüse.Tam araç hareket edecek kapıda eşim
Ama ertesi günü bırak gece sarılarak uyurduk..
Şimdide öyle tartışma anında derdsinki bunlar kesin boşanır.Ama en geç ertesi gün hiçbirşey yoktur..
Ben de bazen eşimi boğacak kadar sinirleniyorum ya da ciddi bir tartışma anında dünya başıma yıkılıyor, biter bu evlilik diyorum. Bi bakıyorum eşim sırnaşıyor bana yada ben gidip dürtüyorum onu.
Ben de öğrenmeye çalışıyorum. Eşim kızıyor mesela bana olmadık yerde olmadık şeye. Küsüyorum ben. Tamam diyorum aşk flan bitti. İki saat sonra bakıyorum hiçbişi olmamış gibihep böyle oluyor o yüzden kafaya takmamak erkekler gıbı raht olmak lazım fakat becerebılen varsa bılemem de ben rahat davranmayı beceremiyorum malesef
ben de öğrenmeye çalışıyorum. Eşim kızıyor mesela bana olmadık yerde olmadık şeye. Küsüyorum ben. Tamam diyorum aşk flan bitti. Iki saat sonra bakıyorum hiçbişi olmamış gibi"kızmam ayrı evlilik ayrı.kızarım geçer, abartma" diyor bana
Üzülme canım. Ben de ilk ay çok ümitliydim tüm belirtiler vardı. BAT a bir hafta kala test yaptım negatifti. Sonra belirtiler artınca doktora danıştım ama o bunlar psikolojiktir dedi. Reglim başlayınca ben de ağlamıştım. O ay aşırı sancılı ve pıhtılı kanama geçirdim. Ne acı ki düşük yapmışım
Şimdi de beklemedeyim. Negatif sonuç görmek çok yıpratıyor insanı. Oluruna bıraktım bu ay.
Ne olursa olsun umutları hep taze tutmak gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?