çok sabırsızım..

Bende sabırsızım bir sürü plan yapmıstım hatta planlarıma göre su an 4 aylık hamıleydım ama demek oluyorkı planlarımıza göre hiç bir şey olmuyor hala deniyorum bakalım bu ay ne olcak kısmet ama bu ramazanda çok yoruldum olmazsada üzülmicem anlayacagınız eylule artık kısmet ama bende merak etmıyor degılım acaba tutundumu

ben vallahi hesap yapmiycam artik. korunmadan yasiycam ne zaman olursa. boyle cok yipraniyo insan.. en azindan bir sure zaman taniycam kendime.

ben vallahi hesap yapmiycam artik. Korunmadan yasiycam ne zaman olursa. Boyle cok yipraniyo insan.. En azindan bir sure zaman taniycam kendime.

evet haklısın çok yıprandım malesef bende akısına bıraktım canım ne zaman isterse ilişki olsun istiyorum artık her gün her gün bayıyor bir de ramazanda eşimle birbirimize bebek oldugu için mecburen dıyoruz yoksa biz cok meraklı degılız her gun gun asırı ilişkiye girmeye ne bilim ya yoruldum allaha dua edıyorum o kadar eylül ayında bu kadar kasmıcam bu saatten sonra da kasmıyorum zaten

Bu konuda herkes sabırsızlanıyor sanırım. Benim de üçüncü ayım ve sabırsızlığı bıraktım bu ay. Belirtilere çok takılmamak gerektiğini öğrendim. Regl gecikince heyecanlanmaya başlanabilir

Soğansuyu ne oldu son durum?

canım dün gebelik testinde tek çizgiyi görünce geldi adetim nasıl oluyosa. öyle işte. sinirlerimi bozuyorum kendi kendime. ilk ayda bu kadar kafama taktım stres yaptım diye de kızdım kendime. oturdum ağladım valla o kadar ümitlendirmişim ki kendimi geçen gün eşim kola çekti canı diye kola almış bana verme sakın diyorum bana böyle zararlı şeyler verme artık diyorum düşün nasıl inandırmışım kendimi ortada fol yok yumurta yok. nasip

Kızlar günaydın nasılsınız ? Benim biraz moralim bozuktuda yine düzeldi moralim bakalım bat a son 12 gün

Benimde ikinci ayım bu ay.Geçen ay bende çok umutlandım.Belirtiler vardı sanki ama sonuç belli..Bu ay hiç bir his yok içimde belirtide yok.BAT 18 Ağustos

Üzülme canım. Ben de ilk ay çok ümitliydim tüm belirtiler vardı. BAT a bir hafta kala test yaptım negatifti. Sonra belirtiler artınca doktora danıştım ama o bunlar psikolojiktir dedi. Reglim başlayınca ben de ağlamıştım. O ay aşırı sancılı ve pıhtılı kanama geçirdim. Ne acı ki düşük yapmışım

Şimdi de beklemedeyim. Negatif sonuç görmek çok yıpratıyor insanı. Oluruna bıraktım bu ay.

Ne olursa olsun umutları hep taze tutmak gerek.

bu moral bozukluğu tur mu atıyor ne, sıra sana geldi? Ne oldu?

eşimle dün yemeği dışarıda yiyecektik , buluştuk iş çıkışı oruçtan dolayı sinirliydi ve patladı tartıştık yemeğimizi de yemedik ayrı ayrı eve döndük şimdi biraz daha iyiyim hem iyi olmam lazım kardeşimin askerliği bitti 1 seneden sonra ilk görüşüüm bugün yada yarın olacak çok mutluyum bu durumdan hayırlısı ile bitti

Olur böyle şeyler. Ertesi güne unutuyor insan.

Kardeşin gelecekmiş gözün aydın. Buna sevin işte gönlünce

Olur böyle şeyler. Ertesi güne unutuyor insan.

Kardeşin gelecekmiş gözün aydın. Buna sevin işte gönlünce

Evet unutuyoruz sabahlara öyle uyansaydık durum farklı olurdu zaten çok sevıyorum eşimi, bugun bayram erken geldı bana anlayacagınız kardesım gelıyor cunku saatler sonra

Ayrı ayrı eve gittik diyince aklıma ne geldi.

Nişanlılıkta evliliğin ilk zamanlarında eşime yolda yürürken kızdım diyelim.Bir anda durur geri dönüp yürürdüm.Sonra eşim peşimden koşardı..

Hatta evlendiğimiz ilk yıl akşam yemek yedik dışarda kızdım eşime.Eşim hesabı öderken ben çıktım gittim.Arıyor açmıyorum..Eve gidecem minübüslerin oraya direk gelecek biliyorum.Saklanmıştım.Eşim minübüsün oralarda aradı beni. sonra gitti başka yerde aramaya bende hemen bindim minübüse.Tam araç hareket edecek kapıda eşim

Ama ertesi günü bırak gece sarılarak uyurduk..

Şimdide öyle tartışma anında derdsinki bunlar kesin boşanır.Ama en geç ertesi gün hiçbirşey yoktur..

Son düzenleme:

evet aynen ben evlılıgımın 2.haftasında böyle bır sey yasadım aynısına benzer caddenın ortasında tartıstık resmen :) ama sonra yıne evıme gıttım ıkna ettı benı uyuz konu cok onemlıydı ama yınede sarılarak uyuduk askımla

Ben de bazen eşimi boğacak kadar sinirleniyorum ya da ciddi bir tartışma anında dünya başıma yıkılıyor, biter bu evlilik diyorum. Bi bakıyorum eşim sırnaşıyor bana yada ben gidip dürtüyorum onu.

Ben de bazen eşimi boğacak kadar sinirleniyorum ya da ciddi bir tartışma anında dünya başıma yıkılıyor, biter bu evlilik diyorum. Bi bakıyorum eşim sırnaşıyor bana yada ben gidip dürtüyorum onu.

hep böyle oluyor o yüzden kafaya takmamak erkekler gıbı raht olmak lazım fakat becerebılen varsa bılemem de ben rahat davranmayı beceremiyorum malesef

hep böyle oluyor o yüzden kafaya takmamak erkekler gıbı raht olmak lazım fakat becerebılen varsa bılemem de ben rahat davranmayı beceremiyorum malesef
Ben de öğrenmeye çalışıyorum. Eşim kızıyor mesela bana olmadık yerde olmadık şeye. Küsüyorum ben. Tamam diyorum aşk flan bitti. İki saat sonra bakıyorum hiçbişi olmamış gibi "Kızmam ayrı evlilik ayrı.Kızarım geçer, abartma" diyor bana

oo ben oyle bır huysuzum ki cocuk gıbıyım diyebılırım sımarıgım napım :) bende cok küsüyorum yapcak bısı yok

geçmiş olsun canım ya benim de çok aşırı sancım var bugün dediğin gibi pıhtılı falan hatta sabahtan beri yataktan tuvalete tuvaletten yatağa mekik dokuyorum çıkarıyorum da. saat 7 gibi dalmışım şimdi yeni uyandım daha iyiyim çok şükür. hayırlısı olsun hepimizin hakkında. hep hayırlısı hayırlısı diyorum tevekkül etmek isstiyorum ama kötü de bi huyum var bişeye taktım mı kafamı çok fena takıyorum. bisürü arkadaşımın hamile haberini alıyorum bu ara inat gibi. böyle düşündüğüm için de kızıyorum kendime kötü niyetimden de değil çok seviniyorum onlar için ama kendim için de sevinmiştim boş yere aptal gibi.. inşallah sen de sağ salim alırsın bebeğini en kısa zamanda kucaağına.

bi de 2 yıldır korundum hep şimdi yeni yeni düşünüyorum ya bi sorun varsa da 2 yılım boşa geçtiyse diye ya tedavi gerektirecek uzun sürecek bi durum varsa diye. şimdi de buna taktım kafayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…