- 8 Mayıs 2008
- 8.605
- 524
- 363
Amin canım amiinnnngeçmiş olsun canım ya benim de çok aşırı sancım var bugün dediğin gibi pıhtılı falan hatta sabahtan beri yataktan tuvalete tuvaletten yatağa mekik dokuyorum çıkarıyorum da. saat 7 gibi dalmışım şimdi yeni uyandım daha iyiyim çok şükür. hayırlısı olsun hepimizin hakkında. hep hayırlısı hayırlısı diyorum tevekkül etmek isstiyorum ama kötü de bi huyum var bişeye taktım mı kafamı çok fena takıyorum. bisürü arkadaşımın hamile haberini alıyorum bu ara inat gibi. böyle düşündüğüm için de kızıyorum kendime kötü niyetimden de değil çok seviniyorum onlar için ama kendim için de sevinmiştim boş yere aptal gibi.. inşallah sen de sağ salim alırsın bebeğini en kısa zamanda kucaağına.
Olmayınca insan neden korundum diye sorguluyor ama geçen zamana değil önümüze bakmak lazım sanırım. Kendi adıma korunduğum dönem olsaydı bebek haberine çok sevinemeyecektim, tedirginlikler endişeler çok olacaktı. Her şeyin bir vakti var eminim. Bekleyip göreceğizbi de 2 yıldır korundum hep şimdi yeni yeni düşünüyorum ya bi sorun varsa da 2 yılım boşa geçtiyse diye ya tedavi gerektirecek uzun sürecek bi durum varsa diye. şimdi de buna taktım kafayı.