How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

çok sabırsızım..

geçmiş olsun canım ya benim de çok aşırı sancım var bugün dediğin gibi pıhtılı falan hatta sabahtan beri yataktan tuvalete tuvaletten yatağa mekik dokuyorum çıkarıyorum da. saat 7 gibi dalmışım şimdi yeni uyandım daha iyiyim çok şükür. hayırlısı olsun hepimizin hakkında. hep hayırlısı hayırlısı diyorum tevekkül etmek isstiyorum ama kötü de bi huyum var bişeye taktım mı kafamı çok fena takıyorum. bisürü arkadaşımın hamile haberini alıyorum bu ara inat gibi. böyle düşündüğüm için de kızıyorum kendime kötü niyetimden de değil çok seviniyorum onlar için ama kendim için de sevinmiştim boş yere aptal gibi.. inşallah sen de sağ salim alırsın bebeğini en kısa zamanda kucaağına.
Amin canım amiinnnn

bi de 2 yıldır korundum hep şimdi yeni yeni düşünüyorum ya bi sorun varsa da 2 yılım boşa geçtiyse diye ya tedavi gerektirecek uzun sürecek bi durum varsa diye. şimdi de buna taktım kafayı.:5:
Olmayınca insan neden korundum diye sorguluyor ama geçen zamana değil önümüze bakmak lazım sanırım. Kendi adıma korunduğum dönem olsaydı bebek haberine çok sevinemeyecektim, tedirginlikler endişeler çok olacaktı. Her şeyin bir vakti var eminim. Bekleyip göreceğiz

soğansuyu sen kayınvaldesi sogan suyu ıc dıyen hatun değilmisin ? :)

bizde ilk korunmamaya karar verdiğimiz günü unutmam acaıp derecede heyecan yapmıştım kalbim gümbür gümbürdü :)) sanki hemen o anda hamile kalmışım gibi :)))))) onun uzerinden 5 ay gectı en son artık 6. ayda kalmazsam doktora gideriz diye düşünürken hamile kaldım hemde üzerine gorerek.. :) nasip kısmet işde Allah hayırlı zamanda hayırlı evlat versin inşallah onemli olan bu kafana takma olmazsa bi süre hemen cocuk olmayabiliyor genellikle... bakımını iyi yaptır muayneni şimdiden ol. bak benım rahmimde bir myom var malesef ve idrar iltihabım var kendımı korumam ve sureklı yatmam gerekıyor. cok sukur herşey ii gidiyor şimdilik inşallah boyle gider. sende kontrollerini ihmal etmeden hamile kalırsan çok ii olur.. sevgiler...

iki ay önceki topiğimi hatırladım da ben hala aynıyım şimdi de 13 ekimi bekliyorum sabırsızlıkla. uzun zamandır gebe kalmayı bekleyen hanımlar bana kızabilir daaha iki aydır deniyosun bu ne sabırsızlık diye. inanın ben de çok kızıyorum kendime ama boşveremiyorum bu sabırsızlık ve bu inat bana burcumun hediyesi sanırım (oğlak) . aslında kızlar kk ya üye olana kadar bebek istediğimin farkında bile değildim. temmuz ayında evlilik yıldönününüzde bi deneyelim bakalım ne olacak diye sadece 1 gün korunmadık bir şey olmadı ama ben içten içe istemişim demek ki. ağustosta hep korundum psikolojik problemlerim vardı. şimdi de adettten 1 hafta sonrası 2 hafta boyunca gün aşırı çalıtık. hayırlısı tabi ama sürekli internetten bişeyler okuyorum okuduklarım olumluysa daha da sabırsızlanıyorum olumsuzsa o gün ümidim kırılıyo ertesi gün yine sabırsız kalkyorum.

kızlar ne olacak bbenim bu halim?

iki ay önceki topiğimi hatırladım da ben hala aynıyım şimdi de 13 ekimi bekliyorum sabırsızlıkla. uzun zamandır gebe kalmayı bekleyen hanımlar bana kızabilir daaha iki aydır deniyosun bu ne sabırsızlık diye. inanın ben de çok kızıyorum kendime ama boşveremiyorum bu sabırsızlık ve bu inat bana burcumun hediyesi sanırım (oğlak) . aslında kızlar kk ya üye olana kadar bebek istediğimin farkında bile değildim. temmuz ayında evlilik yıldönününüzde bi deneyelim bakalım ne olacak diye sadece 1 gün korunmadık bir şey olmadı ama ben içten içe istemişim demek ki. ağustosta hep korundum psikolojik problemlerim vardı. şimdi de adettten 1 hafta sonrası 2 hafta boyunca gün aşırı çalıtık. hayırlısı tabi ama sürekli internetten bişeyler okuyorum okuduklarım olumluysa daha da sabırsızlanıyorum olumsuzsa o gün ümidim kırılıyo ertesi gün yine sabırsız kalkyorum.

hamılemısın cok merak ettım baslıqını okudum da :) bende 8 aydor korunmuyoruz her ay bebek sevıncı basıyo benıde bakalım bu ay ne olucak adetıme 3 gun var :S

soğansuyu sanırım ben de senin gibiyim aslında kafaya takmamak gerektiğini çok iyi biliyorum bir de stresten uzak durmanın gerektiğini... ama işte elde değil hep aklımda acabalar var. benim de bat ım 15 ekim daha çok var ama acaba belirti olur mu diye dinliyorum kendimi:) ne acayip bişey bu ya çok farklı bizim de ilk ayımız şüpheli 3ilişki oldu daha da devam etmeyi düşünüyorum ama acaba yumutlama gününü tutturdum mu diye durmadan sorguluyorum... satım 21eylüldü. 27sinde 30unda ve 2ekimde şüpheli ilişki olduacaba tutar mı 2gündür acayip karın ağrım var ama üşüttüm galiba diye de düşünüyorum çok sık idrara çıkıyorum akıntım var tutmamış da olabilir yani:(

hamılemısın cok merak ettım baslıqını okudum da :) bende 8 aydor korunmuyoruz her ay bebek sevıncı basıyo benıde bakalım bu ay ne olucak adetıme 3 gun var :S

yok tatlım beklemedeyim:18: bu ay ümitliyim bakalım..

soğansuyu sanırım ben de senin gibiyim aslında kafaya takmamak gerektiğini çok iyi biliyorum bir de stresten uzak durmanın gerektiğini... ama işte elde değil hep aklımda acabalar var. benim de bat ım 15 ekim daha çok var ama acaba belirti olur mu diye dinliyorum kendimi:) ne acayip bişey bu ya çok farklı bizim de ilk ayımız şüpheli 3ilişki oldu daha da devam etmeyi düşünüyorum ama acaba yumutlama gününü tutturdum mu diye durmadan sorguluyorum... satım 21eylüldü. 27sinde 30unda ve 2ekimde şüpheli ilişki olduacaba tutar mı 2gündür acayip karın ağrım var ama üşüttüm galiba diye de düşünüyorum çok sık idrara çıkıyorum akıntım var tutmamış da olabilir yani:(

aynıyız gerçekten bile bile lades diyorum az önce dayanamadım bi test daha yaptım silik de olsa belki çıkar diye yok nerdeeeee benbeyaz apak çıkıyo . benim bat 13 ekim bakalım kısmet ama zaman geçmiyo ben öyle bir iki seferle bırakmadım bu kez çok çalıştım:51:

aynıyız gerçekten bile bile lades diyorum az önce dayanamadım bi test daha yaptım silik de olsa belki çıkar diye yok nerdeeeee benbeyaz apak çıkıyo . benim bat 13 ekim bakalım kısmet ama zaman geçmiyo ben öyle bir iki seferle bırakmadım bu kez çok çalıştım:51:[/QUOTE]

hemen hemen aynı zamanlar için bekliyoruz o zaman... sanırım yumurtlama günüm dündü vaya bugün bu sıralarki ilişkilerde tutma olasılığı yüksek diye düşünüyorum ama bakalım beklicez mecbur.
bu arada test için erken değil mi şimdiden yapılan testte çıkmaz herhalde yanılıyor muyum?

aynıyız gerçekten bile bile lades diyorum az önce dayanamadım bi test daha yaptım silik de olsa belki çıkar diye yok nerdeeeee benbeyaz apak çıkıyo . benim bat 13 ekim bakalım kısmet ama zaman geçmiyo ben öyle bir iki seferle bırakmadım bu kez çok çalıştım:51:

hemen hemen aynı zamanlar için bekliyoruz o zaman... sanırım yumurtlama günüm dündü vaya bugün bu sıralarki ilişkilerde tutma olasılığı yüksek diye düşünüyorum ama bakalım beklicez mecbur.
bu arada test için erken değil mi şimdiden yapılan testte çıkmaz herhalde yanılıyor muyum?[/QUOTE]

çıkmadı zaten ama ne bileyim bazen diyolar ya 1 hafta kala yaptım silik çıktı diye öyle bi ümit yaptım ben de ama keşke yapmasaydım ümidim kırılıyo ikinci çizgi çıkmayınca.

çıkmadı zaten ama ne bileyim bazen diyolar ya 1 hafta kala yaptım silik çıktı diye öyle bi ümit yaptım ben de ama keşke yapmasaydım ümidim kırılıyo ikinci çizgi çıkmayınca.[/QUOTE]

canım sanırım biz 10ekimden sonra yapsak testi daha iyi olur ki o bile çıkmayabilir en sağlıklısı adet gecikince yapılanmış. kafamıza çok takıyoruz ya off... aklımızdan atsak iyi olcak da işte beynime söz geçiremiyorum ben:(

bi de 2 yıldır korundum hep şimdi yeni yeni düşünüyorum ya bi sorun varsa da 2 yılım boşa geçtiyse diye ya tedavi gerektirecek uzun sürecek bi durum varsa diye. şimdi de buna taktım kafayı.:5:

içini ferah tut lütfennnn..bak sana bişey diyim de haline şükret..ben 5 yıl 3 ay sonra bıraktım korunmayı..iki aydır da tık yok:50:
ama içim ferah..evladımın geliş tarihini sadece Rabbim biliyor ve demekki daha zamanı değil..ve yine şükür ki bebek yapmaya yeni karar vermişiz..eger 4 yıl önce buna karar verseydik te hala elimiz boş olacaktı..bu bana Rabbimin bir lutfu belki de..belki de şu an daha büyük sıkıntılar içinde olacaktım..o yüzden sende olumlu düşün cnm..herşeye bir de iyi yönünden bak..stres yapmayalım ki bebişlerimiz olsunnn:emir_bebek::emir_bebek:

içini ferah tut lütfennnn..bak sana bişey diyim de haline şükret..ben 5 yıl 3 ay sonra bıraktım korunmayı..iki aydır da tık yok:50:
ama içim ferah..evladımın geliş tarihini sadece Rabbim biliyor ve demekki daha zamanı değil..ve yine şükür ki bebek yapmaya yeni karar vermişiz..eger 4 yıl önce buna karar verseydik te hala elimiz boş olacaktı..bu bana Rabbimin bir lutfu belki de..belki de şu an daha büyük sıkıntılar içinde olacaktım..o yüzden sende olumlu düşün cnm..herşeye bir de iyi yönünden bak..stres yapmayalım ki bebişlerimiz olsunnn:emir_bebek::emir_bebek:

haklısın. rabbim sana da bana da hasretini çeken herkese hayırlısıyla koklatsın yavrusunuu. stres yok çalışmalara devam..:)

Back