How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

çok sabırsızım..

inşallah hamilesindri canım benim de ilk seferde olmuştu hem de yatmadım bile 5 dk falan hemen kalkmıştım sağ kasığımda ağrı olmuştu şimdi koca dana oğlum kucağımda emiyo bi yandan da ben yazıyorum

allah bağışlasın canım uzun ömürlü olsun. yarım saat kadar yattım valla bekledim öyle patlıyodum sıkıntıdan..:) aradım bugün sağlık ocağını gelmemiş yarın akşam üzeri diyolar. yarın akşam olmazz şimdi bana. negatif çıkmasın nolur ya dua edin..:)))

sat im 8 temmuzdu bat da 5-6 ağt falan heralde.. inşallah gelmez ya istemiyorum bu kez normalde yolunu beklerdim stresten ve şişkinlikten:) hayırlısı hepimiz için rabbim yüzümüzü güldürsün şu mübarek ay hürmetine..

allah bağışlasın canım uzun ömürlü olsun. yarım saat kadar yattım valla bekledim öyle patlıyodum sıkıntıdan..:) aradım bugün sağlık ocağını gelmemiş yarın akşam üzeri diyolar. yarın akşam olmazz şimdi bana. negatif çıkmasın nolur ya dua edin..:)))

sağol darısı başına inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz

canım inşallah hamilesindir Rabbim herkesin gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin
amaaaa kendini bu kadarda şartlama olurda negatif alırsan çokkkk yıkılırsın
hayırlısı olsun inşallah

canım inşallah hamilesindir Rabbim herkesin gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin
amaaaa kendini bu kadarda şartlama olurda negatif alırsan çokkkk yıkılırsın
hayırlısı olsun inşallah

katılıyorum sana ama elimde değil ki. bi deneyelim diye korunmadık bu ay. öyle aman aman da istemiyodum ama ne olduysa şu 2 günde oldu. kasık bel ağrısı falan olunca internetten baktım belirtilere böyle kendi kendimi heveslendirdim. yine de hayırlısını versin allah herkese.. demek ki istiyomuşum bebiş. herkes başımın etini yiyodu yap diye istemiyorum diyodum bu kadar istediğimin farkında değildim..

kızlar < 2 çıktı negatifmiş yani..:S

üzülme olur elbet,ilk denemede tutturan kaç çift var ki?
doktorlar sağlıklı çiftler için ilk altı ay hatta ilk bir yıl normal diyorlar

kızlar < 2 çıktı negatifmiş yani..:S

hayırlısı olsun.Allahtan bişey isterken o şeyi isteme, sadece hayırlısını dile.. pozitif çıksaydı çok sevinecektin ve birkaç hafta sonra düşseydi ya da başka bir sorun çıksaydı??? hayırlısı buymuş...

haklısınız hayırlısı böyleymiş demek ki. kasık ağrılarım da geçti bu arada psikolojikmiş yani heralde. neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz artık. teşekkürler destekleriniz için..

kızlar 01.08 de beta hcg <2 çıktı gebelik yok dedi doktor ama bat im 06.08 di son adetim 8 temmuz. sizce kan testini erken mi yaptırdım neden hala adet olmuyorum? bi de kaç gündür adet sancısı gibi sancılarım oluyo.. yardıımmm..:26::50:

cANIM adete 7 gün kala kan testi sonuç veriyor diye biliyorum... idrar testi yapmadın mı?

yok idrar testi yapmadım canım ama ne bileyim adetim hep düzenliydi şimdiye kadar 2 aydır ya sapıttı ya da bu gidişle ben bebekle kafayı bozucam..:50: bu akşam yapayım bari idrar testi.. bu dda negatif çıksın da sussun şu içimdeki gıcık ses..:26:

o gıcık ses bende de var. gebelik testlerini zengin edicem. benim de adetim hep duzenliydi. gün şaşmazdi. 2 aydir duzensiz. gecen ay da gecikmisti sonra da 3 gun az az surdu bitti. bu ay da tam 8 gun gecikti. ben de yarin alicam test sonuclarini. deli gibiyim. hic bi ise bakamiyorm. surekli bi ipucu yakalamaya calisiyorum internetten hamile miyim degil miyim diye. şüphe cok sinirbozucu bir duyguuu .

of ya... şartlandiriyoruz kendimizi belki ondan mi gecikiyo acaba? bebek yoksa ben de adetim niye duzensiz onu ogrenmeye calisicam. umarim kist ya da baska bir rahatsizligim yoktur. yarin sabah alacakmisim kan testi sonucumu.. bakalim.. degerler kaç olursa gebelik oluyordu? 5 in uzerinde mi?

Valla ben 6 ay denedim 6 ay için her adet tarihim geldiğinde acaba mı dedim idrar testi yaptım kan tahlili yaptım hem negatif..En sonunda dedim ki kendi kendime çalışmaya devam ama allah hayırlısı ise versin dedim..hiç kafama takmadım acaba bu ay hastalanıcam mı acaba hastalanmıcan mı diye..En sonunda 6. aydan sonra hamile oldugumu öğrendim..

O yuzden sizlerde öyle yapın derim allah hayırlısını versin..Doğru zamanda verir siz hiç merak etmeyin :))

inşallah tüm dualarınız da gerçekleşir..

daha ilk denemen canm hemen ümitlenmemn zaten garip biz 3 ay denedik ki yumurtlama tarihi şunu bunu takp ederek sabret Allah uygun zamanı biliyo en kısa zamanda mutlu haberler alman dileğiyle...

Back