- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.651
- 598
yok ben komple saçımı açık kahveye boyadım üstler iyice kahve oldu alttaki sarılıklar duruyor tabi. Ama burda amacım açıcının turunculaştırdığı diplerimi kapatmaktı. Bir ay geçsin de koyu kahve boyayayım diyorum ama emin değilim siyaha mı boyasam ki ya çok kömür gibi olursa bu seferde :/ kuaför saçıma çok koyu kahve demişti tam siyah demiyorlar yani. Bu arada boyayı aldığım yerdeki satan kız dedi koyu çıkar diye internette de öyle okudum birkaç sitede.
Ben de sarıdan döndüm güzelim bi kaç yıl önce. Geçen bi arkadaşa daha yazdım. Baya açık platine yakın saçlarım vardı. Benim saçım da koyu kestanedir orjinalde. Gittim aldım koyu kestane 3 kutu boya( saçım çok ve uzundu o zaman.) bi hafta sonra aktı, özellikle uçlar yeşile dönük tuhaf bi renk oldu. Sonra hadi bi daha bu kez iki kutu boyayla yine koyu kestaneye boyadım. Alttan çıkan saçlarımla aynı renk oldu. Bi süre daha hafif hafif akmaya devam etti ayda bir boyadım bi kaç ay üstüste.
Şimdi kahve tonlarında hafif kızıllık vardır. Ben onu pek sevmediğim için bi de saçımın orjinal rengi çokçok koyu olduğu için kestane tercih ettim. Koyu kestane benim işimi gördü. Siyah yapma ama bence biraz çiğ duruyor, boya olduğu çok belli oluyor. Anlattığına göre koyu kestane sana da gider gibi geldi bana.
Merhaba bayanlar... Size yaptığım hatayı anlatacağım kısaca. Cok heves ettim bikaç kişide de gördüm beğendim ve gittim güzelim siyah saclarımı sarıya boyattım.Aslında sadece uçlarında istemiştim ama renk siyaha uyum saglamadı çünkü çok açık oldu kuaförde sacımın geri kalanını açıcıyla açtı. Malum doğal saçım siyah olduğundan oldu tepelerim turuncumsu bişey. Tamam uyum sağlaması için gerekliydi ama... Bir de ilk defa saçım boya gördü kendimi çok kötü hissettim o andan itibaren hayatım zehir sonra gittim kahve rengi aldım boyadım ama tabi kendi saçım gibi olmadı gene en azından üstler kahve altlar sarı oldu. Turunculuk gittiği için memnunum da ama çok pişmanım çok kaç gündür uyku girmiyo gözüme sürekli midem bulanıyo yemek de yiyemiyorum kokular bile çok kötü geliyo. Gelecek hafta da final haftam. O kadar kötü durumdayım ki... Aslında herkes bu renk gitmiş sana yakışmış diyo ama gelinde bana anlatın onu. Sürekli ağlıyorum gizli köşelere çekilip. Altı üstü saç biliyorum ölüm yok ucunda ama hayatım rezil oldu bildiğiniz, o kadar duygusal kırılgan bir yapım var ki malesef Şimdi bana aranızdan belki kızanlar çıkacak ama lütfen bu yöndeki yorumlarınızı kendinize saklayın, çünkü çok ama çok kötü durumda psikolojim. Geri dönüş yok biliyorum, üzülmek de istemiyorum ama elimde değil kendime engel olamıyorum söyleyin ne yaparsam iyi olurum sizce. Herşeyi yaparım iyi olmak için...
Merhaba bayanlar... Size yaptığım hatayı anlatacağım kısaca. Cok heves ettim bikaç kişide de gördüm beğendim ve gittim güzelim siyah saclarımı sarıya boyattım.Aslında sadece uçlarında istemiştim ama renk siyaha uyum saglamadı çünkü çok açık oldu kuaförde sacımın geri kalanını açıcıyla açtı. Malum doğal saçım siyah olduğundan oldu tepelerim turuncumsu bişey. Tamam uyum sağlaması için gerekliydi ama... Bir de ilk defa saçım boya gördü kendimi çok kötü hissettim o andan itibaren hayatım zehir sonra gittim kahve rengi aldım boyadım ama tabi kendi saçım gibi olmadı gene en azından üstler kahve altlar sarı oldu. Turunculuk gittiği için memnunum da ama çok pişmanım çok kaç gündür uyku girmiyo gözüme sürekli midem bulanıyo yemek de yiyemiyorum kokular bile çok kötü geliyo. Gelecek hafta da final haftam. O kadar kötü durumdayım ki... Aslında herkes bu renk gitmiş sana yakışmış diyo ama gelinde bana anlatın onu. Sürekli ağlıyorum gizli köşelere çekilip. Altı üstü saç biliyorum ölüm yok ucunda ama hayatım rezil oldu bildiğiniz, o kadar duygusal kırılgan bir yapım var ki malesef Şimdi bana aranızdan belki kızanlar çıkacak ama lütfen bu yöndeki yorumlarınızı kendinize saklayın, çünkü çok ama çok kötü durumda psikolojim. Geri dönüş yok biliyorum, üzülmek de istemiyorum ama elimde değil kendime engel olamıyorum söyleyin ne yaparsam iyi olurum sizce. Herşeyi yaparım iyi olmak için...
Saçınızı kendi rengine yakın bir renge boyatın ve kendini toparlaması için bakım yapın bence..
Ayrıca açıcı boyaya uygun zemini hazırlamak için kullanılmıyor muydu? Saçın renginin açılıp, boyanmaksızın öylece bırakıldığını ilk defa duydum ve iyi bir fikir gibi gelmedi bana. Çok bilgili değilim bu konuda ama belki de farklı bir kuaföre gitmelisiniz.
bu hatayı bende yaptm cok ıyı anlyrm koyu kestane rengı sacmı hevesle sarı yaptm gözlerimde mavi yakısır dedim ama hc alısamadım 1ay kullandm ama hc istemedm cok yapay geldi snra kahve rengi aldam boyadm tamam guzel iki yıkamadan snra renk acıldı sarya donuyor en snda kendi rengme donmek kestane rengne boyadm ve hc boyamadm snra dipten sacım uzadı zaten uclarmda tabi boya aktıkca sarardı ama seviyorum boyle kendı rengne don bırak uzasın dipten uclarnda begenmessen azar azar kestrırsn ben bdaha beyazlayana kadar boya surmuycemMerhaba bayanlar... Size yaptığım hatayı anlatacağım kısaca. Cok heves ettim bikaç kişide de gördüm beğendim ve gittim güzelim siyah saclarımı sarıya boyattım.Aslında sadece uçlarında istemiştim ama renk siyaha uyum saglamadı çünkü çok açık oldu kuaförde sacımın geri kalanını açıcıyla açtı. Malum doğal saçım siyah olduğundan oldu tepelerim turuncumsu bişey. Tamam uyum sağlaması için gerekliydi ama... Bir de ilk defa saçım boya gördü kendimi çok kötü hissettim o andan itibaren hayatım zehir sonra gittim kahve rengi aldım boyadım ama tabi kendi saçım gibi olmadı gene en azından üstler kahve altlar sarı oldu. Turunculuk gittiği için memnunum da ama çok pişmanım çok kaç gündür uyku girmiyo gözüme sürekli midem bulanıyo yemek de yiyemiyorum kokular bile çok kötü geliyo. Gelecek hafta da final haftam. O kadar kötü durumdayım ki... Aslında herkes bu renk gitmiş sana yakışmış diyo ama gelinde bana anlatın onu. Sürekli ağlıyorum gizli köşelere çekilip. Altı üstü saç biliyorum ölüm yok ucunda ama hayatım rezil oldu bildiğiniz, o kadar duygusal kırılgan bir yapım var ki malesef Şimdi bana aranızdan belki kızanlar çıkacak ama lütfen bu yöndeki yorumlarınızı kendinize saklayın, çünkü çok ama çok kötü durumda psikolojim. Geri dönüş yok biliyorum, üzülmek de istemiyorum ama elimde değil kendime engel olamıyorum söyleyin ne yaparsam iyi olurum sizce. Herşeyi yaparım iyi olmak için...
bu hatayı bende yaptm cok ıyı anlyrm koyu kestane rengı sacmı hevesle sarı yaptm gözlerimde mavi yakısır dedim ama hc alısamadım 1ay kullandm ama hc istemedm cok yapay geldi snra kahve rengi aldam boyadm tamam guzel iki yıkamadan snra renk acıldı sarya donuyor en snda kendi rengme donmek kestane rengne boyadm ve hc boyamadm snra dipten sacım uzadı zaten uclarmda tabi boya aktıkca sarardı ama seviyorum boyle kendı rengne don bırak uzasın dipten uclarnda begenmessen azar azar kestrırsn ben bdaha beyazlayana kadar boya surmuycem
kendi rengime dönücem de guneşe çıkınca kızıl kızıl parlamayan bir koyu kahve istiyorum ben o ne olucak yok mu böyle bir seçeneğim acabaaao konuda hemfikiriz beyazlayana kadar aslaa artık :)
zaten sacın acık oldugundan koyu renge boyadgnda bır ton daha koyu durcak koyu kahveye boyarsan tam kapanır dipten uzadıkca kendı sacını gordukce inan mutlu olup uclarna takılmycksın bi kac aynı alcak tabi hemen boya kurtuldul
bende güzelim gür ipeksi siyah saçlarımı mahvettim boyayarak yıprandılar dökülme başladı önceden hiç dökülmezdi inceldi sertleşti çok pişmanım saçımı boyattığım için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?