Canim oncelikle sacına henuz alışamadınız icin boyle hissediyorsun. Sacının fotografini arsaydın en azindan oyle yorum yapabilirdim daha iyi olurdu bende bu cunartesi balyaj yaptiricam insalah iyi olur bende pisman olmam gercekten sac cok degistiriyor insani anlayabiliyorum seni ama bu kadar kafana takma bi kac hafta gecsin bakalim hala gozun alışmazsa git siyaha boyat kafan rahat olursun bi dahada boyatmazsin hem fenami olmus sariyida denemiş oldun cok fazla takma kafana olan finallerine olur
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allah baska dert vermesin canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba bayanlar... Size yaptığım hatayı anlatacağım kısaca. Cok heves ettim bikaç kişide de gördüm beğendim ve gittim güzelim siyah saclarımı sarıya boyattım.Aslında sadece uçlarında istemiştim ama renk siyaha uyum saglamadı çünkü çok açık oldu kuaförde sacımın geri kalanını açıcıyla açtı. Malum doğal saçım siyah olduğundan oldu tepelerim turuncumsu bişey. Tamam uyum sağlaması için gerekliydi ama... Bir de ilk defa saçım boya gördü kendimi çok kötü hissettim o andan itibaren hayatım zehir sonra gittim kahve rengi aldım boyadım ama tabi kendi saçım gibi olmadı gene en azından üstler kahve altlar sarı oldu. Turunculuk gittiği için memnunum da ama çok pişmanım çok kaç gündür uyku girmiyo gözüme sürekli midem bulanıyo yemek de yiyemiyorum kokular bile çok kötü geliyo. Gelecek hafta da final haftam. O kadar kötü durumdayım ki... Aslında herkes bu renk gitmiş sana yakışmış diyo ama gelinde bana anlatın onu. Sürekli ağlıyorum gizli köşelere çekilip. Altı üstü saç biliyorum ölüm yok ucunda ama hayatım rezil oldu bildiğiniz, o kadar duygusal kırılgan bir yapım var ki malesef Şimdi bana aranızdan belki kızanlar çıkacak ama lütfen bu yöndeki yorumlarınızı kendinize saklayın, çünkü çok ama çok kötü durumda psikolojim. Geri dönüş yok biliyorum, üzülmek de istemiyorum ama elimde değil kendime engel olamıyorum söyleyin ne yaparsam iyi olurum sizce. Herşeyi yaparım iyi olmak için...
Yıllardır ben de sarıya boyatmak istiyordum ama bundan korkumdan yapamıyordum.
Aslında kuaför, saçın düz, sana gider diyo ama cesaret edemiyordum.
Bu saatten sonra zaten hiç kalkışmam öyle bi şeye.
Eşimin eski sevgilisi platin saçlı bi pomakken ben öyle çakma sarışın olamam, kompleks yaparım
yeni saç renginizi mi beğenmediniz?
eğer öyleyse o halde tekrardan siyaha boyatın.
Oyy cavapları da sipariş ediyoruz artık, öyle yazın böyle yazmayın.
Ben psikolojini biraz daha bozayım. Boya saçı yıpratmaz, muhtemelen sevgili kuaförün saçlarını yakmış, uçların kopması o yüzden. Tek çaresi de yanan kısımları kesmek. Dua et sadece uçlardaymış. Kestir kendi rengine boyat olsun bitsin. DERT edecek bişey yok.
bencede önce git siyaha yakın bir renge boyat koyu kumral koyu kahve gibi. yada siyaha.... sonra kesme işlemini yaptır hem model değişmiş olur. çok kısaltmana gerek yok. yanık yerleri alsın yeter.
evet bu mantıklı çünkü tam siyah değil saçım çok koyu kahve o zaman koyu kahve ya da onun bi ton açığını alıyım çünkü boyalar genelde bir ton kapalı çıkıyormuş.
Saçın açık renk akacak yaptığın boya. Kim dedi sana bi ton koyu olur diye. Kahveye boyarsan açık kahve olacak, koyu kahveye boyarsan kahve olacak. Hatta ikinci kat boyayı da isteyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?