Merhaba bayanlar... Size yaptığım hatayı anlatacağım kısaca. Cok heves ettim bikaç kişide de gördüm beğendim ve gittim güzelim siyah saclarımı sarıya boyattım. Aslında sadece uçlarında istemiştim ama renk siyaha uyum saglamadı çünkü çok açık oldu kuaförde sacımın geri kalanını açıcıyla açtı. Malum doğal saçım siyah olduğundan oldu tepelerim turuncumsu bişey. Tamam uyum sağlaması için gerekliydi ama... Bir de ilk defa saçım boya gördü kendimi çok kötü hissettim o andan itibaren hayatım zehir sonra gittim kahve rengi aldım boyadım ama tabi kendi saçım gibi olmadı gene en azından üstler kahve altlar sarı oldu. Turunculuk gittiği için memnunum da ama çok pişmanım çok kaç gündür uyku girmiyo gözüme sürekli midem bulanıyo yemek de yiyemiyorum kokular bile çok kötü geliyo. Gelecek hafta da final haftam. O kadar kötü durumdayım ki... Aslında herkes bu renk gitmiş sana yakışmış diyo ama gelinde bana anlatın onu. Sürekli ağlıyorum gizli köşelere çekilip. Altı üstü saç biliyorum ölüm yok ucunda ama hayatım rezil oldu bildiğiniz, o kadar duygusal kırılgan bir yapım var ki malesef Şimdi bana aranızdan belki kızanlar çıkacak ama lütfen bu yöndeki yorumlarınızı kendinize saklayın, çünkü çok ama çok kötü durumda psikolojim. Geri dönüş yok biliyorum, üzülmek de istemiyorum ama elimde değil kendime engel olamıyorum söyleyin ne yaparsam iyi olurum sizce. Herşeyi yaparım iyi olmak için...