• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok pişmanım

akli_karisik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2008
851
4
96
Adana
BİZİM HİKAYEMİZ ÇOK UZUN...
(16 yaşındayım)ben sevdiğim bi kişiye teklif ettim.bi kaç haftadır üzülüyodum.çünkü sevdiğim kişi beni sevmiyomuş.O sordu sen niye üzgünsün dedi.bende söylememiştim.tekrar tekrar sordu.söyledim.ogünden 1 gün sonra (15 tatile girmiştik)bana beni sevdiğini söyledi.inanamadım,ağlamıştım.çünkü ben onu değil,başkasını seviyodum.okullar açılınca yani 2 hafta sonra cevap verecem dedim.aradan 1 hafta geçti.cevap verdim.evet dedim kalbimin sesini dinledim evet de diyordu..dedim..ama pişman oldum.1 saat sonra ayrılmak istedim basit bir sebepten dolayı..bi hafta sonra biz senle sevgili olabilirmiyiz dedi yok dedim bari sevgili gibi olalım dedi yine yok dedim.1 kaçhafta sonra aşık oluyor gibi oldum.söylecektim tekrar birlikte olalım mı diye ben söylemeden o söyledi tekrar sevgili olalım mı dedi.düşünim dedim.karar verdim msj atmasını bekledim.msj atmıştı.cevabımı söyledim.ne çabuk karar verdin dedi.sevindi.evet demiştim.1 hafta sonra ayrılmak istedi çok soğuk davranıyosun bana dedi.kendide soğuk davranıyodu..kendisi sıcak davranmadıki ben sıcak davranim benneyaptımki 1 kaç gün sonra birini bulmuş.sinirlenmiştim.1 hafta içinde ayırdım onları bulduğu kişi iyi birisi değildi.o kızın ne mal olduğunu söyledim ona.yeniden sevgili olduk çook mutluyduk hihoyyyt ikimizde sıcak davranıyorduk birbirimize.ama nedense ayrılmak istedi yinee..yok dedim.ayrılmadık ama 1 gün sonra bitti herşey.bu sefer ben birini buldum.öğrendi bunu ve çok kıskandı,üzüldü ve kızdı...ayrıl ondan birlikte olalım dedi.düşünmem lazım hemen karar veremem dedim.yine 1 hafta sonra ayrılırmısın dedim cevapta evet belki yazıodu ama yanlış msj gelmiş.bende öyle diyince olmaz dedim.ayrılmadım.şimdi ayrıldık biz o bulduğum kişiyle.ona geri dönmek istedim sevdiğime.yok dedi.çok kırmışım onu....rüyalar görüyorum.rüya tabirlerine bakınca bütün hepsi muradıma ereceğimi,mutlu olacağımı falan gösteriyormuş.herşey tersine döndü.onun yeniden bana dönmesini naısl sağlayabilirim ???

16 yaş en güzel ve saf duygular bu yaşta yaşanır...

sevgilinle köşe kapmaca oynuyorsunuz yani...

sana dönmesini nasıl sağlayacağını diğer topiğine yazdım canım kardeşim.

of offffff 16 yaş ve aşk yada aşık olduğunu sanıyorsun.güzelim okulunu bitir,üniversite oku bir mesleğini eline al öyle düşün aşkı.sonra kafanı duvarlara vurursun ama hiç bir faydası olmaz..bende 19 yaşında evlendim şimdi çok erken olduğunu anlıyorum ve her zaman keşke okusaydım diyorum..banada oku diyen çok oldu komik geliyordu o zamanlar.oysaki çok doğruymuş ama ben bilememişim.o yüzden böyle aşklar gelip geçicidir.arkana baktığında güleceğin nasıl aptalmışım diyeceksin..

tatlım daha 16yaşındasın..bunlarla üzme kendini..daha olgun düşünen insanlarla birlikte olmayı dene..ayrıl barış ayrıl barış..başkasını bul..bu ne yani çocuk oyunu gibi

Çünkü aradaki yaş farkı ve deneyim...
Hani hep işimize geldiği gibi davranmak deyimi vardır yaa,herşeyin hayal ettiğimiz gibi olmasını bekleriz hayattan
Ancak hayat hiçte bizim düşündüğümüz kadar adil olmayabiliyor.
Yolun açık olsun canım benim a.s.

canım şlu an aşık olduğunu sanıyorsun sadece zaman gelecek bu yaşadıklarına gülüp geçeceksin tekrar kazanmak için uğraşma zaten olacaksa olur daha fazala zorlama kendini bu yaşında erkekler iöin bu kadar yıpranırsan ilerleyen yaşlarında bunların acısı çok daha fena bir biçimde çıkar senden. üzülme derim gerçekten olacaksa hiç bir şey önüne geçemiyor çünkü...

Diyosunuz ya güleceksin gelecekte bu yazdıklarına diye,evet zaten o gün geldi bunları yazdığım günü hatırlıyorumda kendimi yıpratmışım ama iyiki yıllarca değil,sadece 2 ay sürdü bu can sıkıntısı ama yinede hep şu gün geliyor aklıma:"Öğretmenim vardı 1 tane o günü iyi hatırlıyorum 19 mart günüydü.bize:"şu 19 mart gününü bir daha yaşayamicaksınız..."diye.o laf etkilemişti beni ogün bir olay oldu bende o lafı hiç düşünmeden yaptım yapacağımı ve şimdi diyorumda keşke 19 mart gününü geri getirebilsem belki herşey daha güzel olurdu..."

öss sorusu gibi.. hiç bişii anlamadım..
istikrar yok artık ilişkilerde.. saygı ve tahammül gösteremiyoruz... kimsenin suçu değil bu.. toplum dejenere düzeyde.. ilişkiden beklenen nedir önce onu sorgulamak gerek.. sonra da zamana bırakmak..

Son düzenleme:
bu yaşta böyle şeylerle uğraşma derslerine çalış bence önünde bunları yaşayacağın çok yıllar var henüz çok erken.

EVETT biliyoruum ve bende bunları düşündüm ve çıktım işin içinden hepimiz ara sıra bu duygulara kapılırız ve birgün geçer giderr

canım sana simdi cok cok büyük gibi bi sorun geliyor ama zamanla unutacaksın.derslerine agırlık ver gönül islerini cok sonraya ertele..bu yaslar gercekten tehlikeli dönemler.kötü arkadaslıklar kötü cevreler olabilir ve hepsinden uzak kalmak için mantıgını kullan canım..simdi hissettigin duygular ask degil sadece hoslanmak..sen ben ne yasadıgımı biliyorum diyebilirsin ama hepimiz o yaslardan gectik ve ben seni cok cok iyi anlıyorum..

canım sana simdi cok cok büyük gibi bi sorun geliyor ama zamanla unutacaksın.derslerine agırlık ver gönül islerini cok sonraya ertele..bu yaslar gercekten tehlikeli dönemler.kötü arkadaslıklar kötü cevreler olabilir ve hepsinden uzak kalmak için mantıgını kullan canım..simdi hissettigin duygular ask degil sadece hoslanmak..sen ben ne yasadıgımı biliyorum diyebilirsin ama hepimiz o yaslardan gectik ve ben seni cok cok iyi anlıyorum..

İYİ YAA BENİ ANLAYANLAR VARMIŞ BU HAYATTA :1rolleyes: EVET O İŞLER SONRAYA ERTELENMELİ BENDE ERTELEDİM ARTIK UĞRAŞMIYORUM ÖNCE İŞİMİ BULİM,EŞ SONRA GELİR ZATENN

Back
X