Çok pişman oldum

Evet bende öyle düşünüyorum cünkü benim vicdan azabı çekerim yoksa çok mahcup olurum derslerinde utanırım ama onun odası çok oluyo başkaları gelirse elimde çaylarla ortada kalırım
Stres yapma bir şey olmaz. Biraz kollarsin müsait olunca hemen girersin özür diler verir çıkarsın. Oldu bitti.

Stres yapma bir şey olmaz. Biraz kollarsin müsait olunca hemen girersin özür diler verir çıkarsın. Oldu bitti.
Çay o zamana kadar soğur dşye diyorum ama muhtelemen sabah gidicem 10 gibi önce hocam merhaba derim bunları sizin için aldım derim çaylarını servis ederim sonra karsısına oturup özür dilerim

yani savcılığa vs vermez de iyi korkutmuş sizi ama iyi de olmuş. ayrica tabiki yaptığınızı unutmayacak onu bi geçin de siz. daha derli toplu ve iyi huylu olarak olayı toparlamaya çalışın ve fırsat buldukça özür dilemeye çalışın bence

Kuru pasta ve çay alıp odasına götürüp ona ve odasına çaylarını servis edip özür dilemeyi düşünüyorum

Çay o zamana kadar soğur dşye diyorum ama muhtelemen sabah gidicem 10 gibi önce hocam merhaba derim bunları sizin için aldım derim çaylarını servis ederim sonra karsısına oturup özür dilerim
Çayı sen mi getireceksin? Ben orayı anlayamamişım tatlım kusura bakma. Sen galnizca kuru pastayı al git yanına özür dile ve çık. Kendi ister çay alır yanında içer ister dağıtır ona kendi karar versin

Ay inşallah beni affeder şey desemmi diye düşünüyorum istersenşz beni derslerinisden bırakın ceza vermek istiyosanız ya da derslerde en arka sırada oturabilirim desem olur mu
Bu işin yasal prosedürü var tutanak tutmadıysa işlem yapmayacaktır. Savcılık meselesi sizi korkutmak için, idari bir mesele bu konuda tutanak tutulmuşsa fakülte disiplin kurulu karar verir. İtiraz vs olursa da üniv. Kurulu devreye girer. Yani savcılığa müracaat olmaz. Fakültede en fazla kopya yakalayan ve işlem yapan biri olarak daha hapse düşen olmadı . Bu Arada yakaladığım ve hatta ceza alan öğrencilerle sonradan aramız bayağı iyi oluyor

Ay inşallah beni affeder şey desemmi diye düşünüyorum istersenşz beni derslerinisden bırakın ceza vermek istiyosanız ya da derslerde en arka sırada oturabilirim desem olur mu
bence çok çok canını siksaydiniz zaten sadece uyarı ile kalmaz okul yönetimine tutanak ile durumu bildirirdi. ayrica okul hayatında hiç kopya çekmeyen mi var Allah aşkına? baksan kendisi de zamanında kopya çekmiştir ama şimdi sizi görüp susup göz yummasi da elbette olmazdı. bence mahcubuyetini bildir hoca zaten anlayacaktır. pişman olduğunu da anlar mutlaka

Hayır o benden böyle bi şeyi beklemedi cünkü brn hep dersi dinleyip katılıp not alan biriydim arkadasıma yardım edicem diye böyle oldu sadece hayal kırıklığına uğradı bunu telafi etmem gerek vicdanen ben rahatsız olurum derste onun yüzüne bile bakamam

En azından bi cozum yolu söyleyebilirsiniz söyle yapun falan diye tavsiye verebilirsiniz ben hatalıyım zaten
Tamam da hocanin huyunu suyunu bilmiyoruz ki ? Mesela bizim hocaya kuru pasta alıp götürsen o kapı açılmazdi muhtemelen. Bazı hocalar da unutmuş gibi yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…