Çok özledim ama arayamam..

• Konu Sahibi Konu Sahibi nunnu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
N

nunnu

Ziyaretçi
:1no2:senağlamadaha önce sevgim ve mutluluğum seklınde bi topik acmıştım.. ayrıldık dıyee.. ama simdi çok özlüyorum. ne yapacam ben ya rabbim.. onu hala seviyorum 4 ay oldu ayrılalı.. hala aklımda çıkaramıorum aramasını bekliorum ama gururlu aramaz bende aramam arayamam o zamn bu yenilmek olur. o hatalıydı o arasın. baska bırını sokmak istedım hayatıma ama olmadı yapamadım.. halada yapamıorum. ya ..ya ben hayatıma bırını sokunca o benı ararsa o zaman ne yaparım ben :( yardım edin bana.. nolur. çok çaresizim.. arkadasıyla konustum hiç benden bahsetmiomuş en son ayrıldığımız zaman ben istemedim o istedi demiş o kadar aşkından ölsede anlatmazki öyle bi yapısı var ama dayanamıorum ne olur ya ne yapacağım ben.. aşkım çok özledim seni.. ya aklımdan tamamen çek git ya da ne olur dön bana :(:(

Son düzenleyen: Moderatör:
Seviyorsun sen onu unutmak istemeden,onu sevmeyi seviyorsun...................

içimde kalacaına sonu ne olursa olsun derdim ben
çok yanlış yapıosun tatlışım
bu zmanların bir daha gelmez!

Tamam da bunu yaşayamayan anlayamaz.Bu insanın içinden gelen birşey.....
Ve de çok kalıcı oluyor..................................

diğer konunu okudum çocugu baya surundurmuşsun :mymeka:
nasıl sevgi ki bu "ikimizde mutlu değildik bunu itiraf ediorduk birbirimize" seklinde konuşabiliyorsunuz aceba (diğer konunda geçiyor.)

ama önce sen gerçekten seviyor musun yoksa alışkanlık olmul da onun eksikliğini mi hissediyorsun onun kararına varman lazım. çocugu bir daha üzmeye hakkın yok eğer dönerse:1closedeyes:

:1no2:senağlamadaha önce sevgim ve mutluluğum seklınde bi topik acmıştım.. ayrıldık dıyee.. ama simdi çok özlüyorum. ne yapacam ben ya rabbim.. onu hala seviyorum 4 ay oldu ayrılalı.. hala aklımda çıkaramıorum aramasını bekliorum ama gururlu aramaz bende aramam arayamam o zamn bu yenilmek olur. o hatalıydı o arasın. baska bırını sokmak istedım hayatıma ama olmadı yapamadım.. halada yapamıorum. ya ..ya ben hayatıma bırını sokunca o benı ararsa o zaman ne yaparım ben :( yardım edin bana.. nolur. çok çaresizim.. arkadasıyla konustum hiç benden bahsetmiomuş en son ayrıldığımız zaman ben istemedim o istedi demiş o kadar aşkından ölsede anlatmazki öyle bi yapısı var ama dayanamıorum ne olur ya ne yapacağım ben.. aşkım çok özledim seni.. ya aklımdan tamamen çek git ya da ne olur dön bana :(:(
madem böyle demiş. o zaman çık karşısına niye böyle dedin de. ayrılık sebebi ne bilmiyorum ama ya yeniden başlarsınız ya da seni artık hiç istemediğini anlarsın ve ona göre yol belirlersin:teselli:

-ekleme-

icinde klacagina disinda olsun
git konus
yarin bir gun bisi olsa adama tamamen kaybetsen onu neden konusmadim diye yanarsin.

kaybedeceğin en büyük şey o olur, o da zaten şu anda yanında değil. konuşmalısın, güzel bir şey kazanabilirsin.

neyin gururu bu anlamadım belliki seviyorsun ara söyle aşkta nerde görülmüüş bu kadar severken gurur:oklava:

bnce hatalı davranıyordun canım .dogru kişiyi buldugunu düşünüyorsan gururunu bır kenara bırk derım.şimdi çektiğin o acı zamanla katlanacak ve keşkelere bogulacaksın.sen gerı dönmek ıstedıgındede o baska hayatlarda olabılır.o vakıt gerı dönüşünde olmaz.aşkta gurur olmazzzz .mutlu olmak varken acı cekmek neden????

ya bittiyse sakız gibi sündürme hiçbişi eskisi gibi olmaz zaten. sende numarası msni vs neyi varsa heryerden sil ki arayamayasın. eğer gerçekten aramaman gerekiyorsa.

içerik nedeniyle konunuz"sevgini haykır" bölümüne taşınmıştır bilginize

................................................................

benim de gözüm telefonda sürekli.. her çalan telefonda heyecanlanıorum ama sanırım aramicak :(

Back