Adım atacağım zaman herşeyi mahveden kaynanam...

Bir çok insan tepki verince merak edip eski konularınıza bakayım dedim ama başlıklarıyla yetindim..Allah aşkına niye bu insanları bu kadar kafanızda sorun haline getiriyorsunuz yemeğe çağırmak bile sizin kafanızda dert haline gelmiş..Çağırırım yerler içerler giderler gözüyle bakın konu kapansın gitsin..Evet orta da sorunlu bir insan olabilir ama bunu problem haline getiren sizsiniz.Kafanizda o kadar çok büyütüyorsunuz ki ...Ne olacak boyle nereye kadar devam edecek bir iki uc bes on kavga gurultu saygi bitecek belki siddet baslayacak buseferde evliliginizde..Karsinizdaki de evliya değil bir vakit patlayacak bu sefer de siz ikiniz birbirinize düşmüş olacaksınız..Formülü bulun bir an önce ve bu kadar kafaniza takmayın artık

Konuyu 3-4 defa okudum ama hala neden agladiginizi anlamadim. Ne gerek var ki? Ortada bir sey yokken kendi kendinizi geriyorsunuz

Sen ne anlican saftirik ,kocaya boyle kıymet bildirilir :KK53:
Bi gunden bi gune dedin mi kocana ahirette bulusuruz diye anca engineer engineer dolas ortalarda :ukala:

Sen ne anlican saftirik ,kocaya boyle kıymet bildirilir :KK53:
Bi gunden bi gune dedin mi kocana ahirette bulusuruz diye anca engineer engineer dolas ortalarda :ukala:
Valla soylesem oyle kesin der ki "neyyy ahirette de mi sen? Yahu bari orda secenekler olaydi" :dua::KK70:

Ayol valla ben de ahirette ayni adama katlanamicam sanirim:KK70:

Ortası yok mu bunun? Bir annesi ailesi için gelini ezdirenler, bir de gelin kapris yaptı diye annesine çemkirenler..

Yalnız suçsuz yere annesine bağırıp kalbini kuran evlat da hem salak, hem de büyük vebal altında. Siz de bunu yaptırdığınız için.

heee tabi kesin ahirette bulusursun kendini cok akilli saniyorsun ama iki gunden kocan bulur bi hatun soz yüzüklerini takarken gorursun ohhhh icimin yaglari eridi valla yuzunu hayal ettimde olsun sen de ahirette bulusmayi bekle belki gelir :deli:

Derdi olmayınca insan böyle konular açabiliyormuş, eşini sevmeyince de sudan sebeplerle boşanmayı kastedip ahirette buluşuruz diye acıtasyon yapabiliyormuş demek...

Evlilik kurmuşsunuz ama evcilik oynar gibi bir haliniz var. Her şeyi böyle büyütüyorsanız bir terapiste görünün zira hayat güllük gülistanlık dizi filmlerdeki gibi değil. Sizin bu anlattıklarınıza benzer olaylar bir arkadaşımın başına geldi. Evlendiği kız eşinin ailesini problem etti kendi görüşmedi evine gelecek yüz vermedi problemler yaşandı bir sürü. Gel zaman git zaman 2 yılın sonunda boşandılar. Sizin evliliğiniz nereye gider bilmiyorum ama sudan sebeplerle ayrılığı ağzınıza almayın derim...

Neden korkudan kaçıyor o zaman söylediklerinde birşey yoksa konuşmaya devam etsin ben söylediklerini söyledim yine inkar etti madem böyle neden bu kadın benimle birebir konuşma peşinde?Eşimin ailesinin sürekli bizi huzursuz etmesinden sıkıldım bu sebepten boşanmak istiyorum.
Seyi merak ediyorum herkesin hayati gunluk gulistanlik mi saniyosunuz?
Ya da esinizle sorununuz olmasini kaynananizla olmasina tercih mi ederdiniz?
Kendi annenizle hic mi tartismiyorsunuz?
Esiniz sizin tarafinizda siz bir evsiniz kapatin kapinizi tikayin kulaklarinizi
Inanin dunya uzerinde kaynanasiyla sorunum yok diyenin bile ufak tefek puruzleri vardir
Biraz bosvermeyi ogrenin hayatta herseyi bu kadar kafaniza takarsaniz cok zor bir hayat sizi bekliyo demektir

Valla o anneye yazik adam karisi icin anasina bagiriyor vay be .. Allah serrinizden korusun . Not: "konularinizi biliyorum baya baya "

Dert yokkken hangi buluttan nem kapsam da dert edinsem diyen bir canı sıkılmış kişi gibi geldiniz. Yahu eften püften şeyler saçma sapan triplere girmissiniz fonda da müslüm baba var yani. Şımarıkca geldi hareketleriniz bana bomboş konuda eşi doldurup annesinin üstüne salmak nedir? Boş geçen vaktiniz çok sanırım bence bir uğraş bulun kendinize

Kayınvalideniz kapınızı çalıp evinize girmek istediği için bu kadar ağlama krizleri ve boşanalım demeler cidden çok fazla.

Resmen ağlayarak eşinizi annesine karşı kışkırtmışsınız, pasif agresif bir davranış biçiminiz var.

Önceki konularınızı okumuştum, biliyorum ama cidden sizin tepkileriniz abartılı ve yersiz.

KK da sizi hiç tanımayan kadınlar bile yanlış davranış sergilediğinizi dillendiriyorsa bir özeleştiri yapmanız gerekir.

İnsanın kendini hep haklı ve mağdur görmesi içgörüsünü kaybetmesine neden olur. Kendinizi, eşinizi, eşinizin ailesini mutsuzluğa mahkum ediyorsunuz.

Siz de boşanırsanız ben de bir şey bilmiyorum. Güzel tezgah, güzel blöf, bunu yiyen saf bir adam.. Bakalım nereye kadar size sabredilecek. Sonra başınızı taşlara vurmayın ama

Ay ben çok korkarım böyle insanlardan ya. Neye ağladın acaba? Nasıl bir rol kesmek bu, seni seviyorum ama ahirette kavuşalım falan. Sen annesine karşı dolduruyorsun oda annesine çemkirip duruyor. Muhtemelen kavuşursunuz zaten, korkmayın.

Tüm samimiyetimle söylüyorum; inşallah canına tak etmiştir kayınvalidenizin. Bir daha görüşmezsiniz. Eşiniz gibi evlat olmaz zaten.

Biliyorsunuz birkaç kez niyet ettim bu kez kararlıydım bitsin dedim ya dünya kaç günlük sanki hatta buradan biriyle konuşmuştum onunda eşinin ailesi için adım atma niyeti vardı benim gibi o kendini biliyor herneyse...
Önce asıl olaydan bir iki saat evvel yaşadığım şeyi anlatayım...Eşimin rahmetlik anneannesinin komşusuna bir ortamda rastladım.Bu kişi eşimin adını bile bilmeyen biri.Beni bir tanır bir tanımaz yine sordu sen ... eşi misin diye düzelterek evet dedim çünkü yine yanlış söyledi.Daha sonra eşimin annesinin teyzesini (bu teyze bizi düğünden önce ayırmaya çalışan teyze oluyor) neden o ortama çağırmadığımı sordu.İlk başta adını söylediğinde o kim dedim komşuları sandım(aynı isimle komşuları var çünkü) teyzesi deyince kaynanamın teyzesi olduğunu anladım.Herkes duydu oda duymuştur gelsin dedim.Eşinin ailesiyle alakası olmadığı için tanımıyor dedi güldü tek amacın burada beni küçük düşürmek olduğunu kimse inkar etmesin lütfen.Şükür o ortamda başka boş boğaz olmadığından herkes duymamazlıktan gelip başka şey konuştu.Bende sessiz kaldım hem o ortamdaki saydığım sevdiğim insanlara saygımdan hemde üç katım yaşımdaki insanla ağız dalaşının gereksiz olduğundan.Bu komşuyu eşim tanımıyor açıkçası tanımamasına şaşırmadım çünkü eşim ailesinin çevresini sevmez ilgilenmez hatta eşim kenara çekip sorsaydın o densize onu ne ilgilendirirmiş dedi.Olay böyle bitti sandım...
Kısa bir süre önce bir geziye gitmiştim. Oradan eşimin ailesine yiyecek birşeyler aldım niyetim onları beraber götürmekti. Eşim ben akşam üstü bırakacağım dedi bende tamam dedim yaşadığım olay hala gerginlik yaşatıyordu bana daha sonra giderim diye düşündüm.Sonra eşim markete uğradı birşeyler almak için ne olduysa o yarım saatte oldu... Kaynanam yine alt katımda olan kankasından çıkıp mutfak camıma vurmaya başladı alacaklı gibi.Durmadan eşime seslendi üç beş kez gittim açtım kapıyı evde yok dedim nasılsın iyiyim falan neden gelmiyorsun dede seni özledin vs. diye anlatmaya başladı. İnşallah gelirim dedim sorgulamaya devam etti böyle davranmaya devam mı edeceksin dedi evet çünkü kırgınım düğün zamanı olanlar yenilir yutulur şeyler değildi dedim.Özür dilerim ya dedi ama cidden aşırı samimiyetsiz dalga geçer şekilde yüzü hali bunun göstergesiydi.Oda benim anneme kırgınmış(her bayram kandil annemi arar hiçbirşey olmamış gibi hal hatır beni sorar halbuki kendisi). istenmiyorsam böyleyim dedim lafı ben seni istedim bulduma getirdi sanki beni bulup oğluna kabul ettirmiş gibi oysa ki hayır derim diye ağlayıp acıtasyon yapanda kendisiydi.Yaşadığım olayı anlattım lütfen dedim ne tuhaf ki komşuyu oda çıkaramadı adını sanını bildiğim halde çıkaramadım dedi aaah o suratı görseydiniz insan hiç mi utanmaz derdiniz ve bu olayın üstüne eşim geldi...Hemen konuşmayı kesip kapıyı kapattı eşimle selamlaşıp on saniyede ortadan kayboldu...Eşim içeri geldiğinde ben ağlıyordum ve artık pes ettim bu dünya kaç sene sanki ahirette kavuşuruz dua edelim ayrılalım,ben olmayınca ben diye bir dertleri kalmaz istedikleri bu biz huzurlu olamayız dedim.Eşim suç bende onları bile bile evlenen bendim,iki senedir hayatını mahvettim üzdüm seni dedi.Telefonu alıp dışarı çıktı annesine bağırmaya başladı bu kaçıncı dedi bu kaçıncı son artık rahat bırak dedi annesi artık o eve adım atmam demiş...Benim istediğim bu değil ve pes etmeye artık razıyım birkaç gün içinde aileme gidip ayrılmak istediğimi söyleyeceğim biliyorum ki sonsuz destek çıkacaklar eşime kızmayacaklar çünkü onun gerçekten bir suçu yok bende kızmıyorum ona böyle olması gerekiyor demek ki beraberken huzur vermeyeceklerse sevgimiz ahirete kaldı...

Beklediğim gibi yine "nerden anlamak istiyorsa anlayan" kulübü burada...Ama size kızmıyorum çünkü birbirimizin hayatı için ifade etmiyoruz...Ben anlaşamadığım insanlarla görüşmemeyi tercih eden biriyim sanırım dünyada bunu yapan tek insan benim çoğu kişi hır gür tartışmayı seçiyor.Konularım çoğu kişinin yanında devede kulak olabilir ama şunu unutmayın ki ben hiçbir zaman onlarla tartışmayı seçmeyip uzak durmayı seçtim bunu yapmasaydım belki yaşadıklarınızın daha beterini ben yaşayacaktım.Bunu eşim için yaptım çünkü o ortası olmayan bir insan kimseye kötü söz etmedim ki sende bunu dedin olmasın.Kusura bakmayın çoğu insanın aksine eşinin ailesinden tiksinip rol yapacak bir karakterde değilim hatta asgari düzeyde görüşmek bunu yapmak isterken eşim engel olmuştur içinden gelmiyorsa görüşme demiştir.Kimsenin ne yaşadığını hiçkimse bilemez o kadar kolu komşum akrabam tanıdık vs. herşeye şahit olmuş biri bile birgün yapma bunu hatalı sensin dememişler kusura bakmayın buradaki kötü sözler hakaretler beddualar benim için bir önem arzetmiyor.Bu sebepten bu kafadakiler boşuna yorum yapmayın vaktinize yazık herkese iyi günler.
Allah eşinize, ailesine hatta tüm çevrenize sabır versin.Sizin gibi insanlar bulunduğu, girdiği her ortamın enerjisini sömürür.

Hayatınız gerçekten çok zor en ufak şeyi takip ,ağlayıp ortam geriyorsunuz. Yazık 3 günlük dünya,ahiret diyip durmuşsunuz peki siz hiç onları düşünüyor musunuz?

Yazdıklarınızdan anladığım o aile ve çevre sizi aralarına aldıkları için acayip pişman olacaklar buna Eşiniz de dahil !!!

Back