Cok Özel..

Cekirdek1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2014
76
33
34
Benim oykum aslinda belkide biras daha farkli digerlerinden.. Ben hamileligimin basindan itibaren herseyi dogal yollarla isteyen bir anne adayiydim.. cok mutlu keyifli bir hamilelik gecirdim esimle birlikde gezdik hic evde oturmadim desem yeridir. 53 kiloyla hamile kaldim ve hic bir zaman kisitlamadim kendimi en cok aci ve eksi yedim. Haftalar hatta aylar oncesinden cantami hazirladim herseyimiz o kadar hazirdiki gerekli gereksiz ne varsa herseyi aldik ilk bebegimizdi sonucta birgun sabah 5 bucuk gibi uyandim ayaga kalkar kalmaz biras suyum geldi ben biras tecrubesizlik idrardir diye dusundum yeniden geldi ve bu sefer esimi uyandirdim aslinda aylardir kendimizi hazirlamamiza ragmen cok saskindik doktorumu aradik kendisi oglen gibi geldi kontrol etti ve sancilarimin gelmesini beklememi soyledi benim sancilarim oglen gibi geldi tabi araliklarla ben evde baya baya sanci cekmeye basladim 15 den dustu 10.. 7..5.. dakikaya boylece ben butun sancimi evde esimle birlikde cektim ama ne cekmek basima ne geldigini anlamiyordum oyle hastanede falan deil aksam 9 da doktorum geldi kontrol etti ve ben 8 cm acilmistim hemen gitmemiz gerekdi cantalar hakgetire arabaya bindik doktor onde biz arkada giderken arabada sancilarim 2 dkkaya dusmustu nerdeyse arabada dogurucakdim. hastaneden girmemle istifra etmem bir oldu cunku bebek nerdeyse gelmisti odam zaten hazirdi esimle birlikde doktorum doguma basladi aldigim geceliklerimi falan giyemedim bile bir tarafimda esim bir tarafimda doktorum. odamda o kadar hazirlik yapmis olmalarina ragmen gozum gormedi yurtdisinda yaptm dogumumu (yanan mumlar falan) :) yatmamla bebegin kafasi hafif gozukmustu kalbini dinlediklerinde yavasladigini hissettiler ve ikinmam gerekiyordu 1 kere ikindim daha 2 ciye cikinmamla oglumun sesini duyduk.. direk kucagima verilmesini istemistim dogum planimda o anki kucagimdaki sicakligi hatirladikca gozlerim doluyor yaklastik 10 dkka durdu ve esim gobek bagini kesti oglumuzun. inanamiyordum aylardir konustugum bir cok seyi paylastigim hergun kalbini duymak icin angelsound dopleri kulagimdan cikarmadigimiz bebegim kucagimdaydi. cok aci cektim ama inanin hepsini bir anda unuttum ben 1 esim 2 dogurdu sanki oda benimle cekti sancilari hala hatirladikca yine cekerim diyorum iyiki dogurmusum diyorum dogumdan 2 saat sonra dus alip evimize geldik. allahim herkeze bu duyguyu yasatsin bebegim uyandigi icin yazima son veriyorum. :) hepinize kolay dogum nasip etsin allah.

Allah analı babalı büyütsün Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.

cnm gerçekten çok özel bir yazı olmuş, gözlerim dolu dolu oldu, darısı bizlere inşallah :KK68:

X