Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sadece bir tane kaldı arkadaşlar isteyene çap ölçüsünü gönderebilirim vaktim olmadığından şimdilik sadece resmini ekleyebiliyorum sizden başka kimsede olmayacak.. son kaldığı için 70 lira kargo dahil fiyatı
sadece bir tane kaldı arkadaşlar isteyene çap ölçüsünü gönderebilirim vaktim olmadığından şimdilik sadece resmini ekleyebiliyorum sizden başka kimsede olmayacak.. son kaldığı için 70 lira kargo dahil fiyatı
çok güzel olmuş elinize sağlık
almak isterim ama bizim burada kapıya yapıştırdığımız nazar boncuklarını bile çalıyorlarki bu güzel süsü hayatta bırakmazlar
Esra bu kapı süsünü ben yapmadım hiç yetenekli değilimdir böyle konularda daha doğrusu sabırsızımdır bitirene kadar afakanlar basar beni :) oda kapısı için bu süs bu arada, dış kapıya asılanlardan değil.