• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok önemlı yarımlarınızı beklıyorum

Sana katılıyorum canım. Benim de ilk üç gün sütüm gelmedi bol bol Esma ül Hüsna dan Allah'in Ya Rezzak ismini zikrettim çok şükür sütüm geldi :)
Evet bende çok dua ettiğim için çok sukir Rabbim kabul eyledi.umudumu hiç bir zaman kesmem.ne kadar bağlı olarak okadar dünya hayatı rahat geçer

Silikon göğüs ucu denedin mi?

Yani sana şöyle anlatsam anlar mısın bilmiyorum ama açıklamam lazım. Bizim çocuk doktorumuzun ozellikle üstünde durduğu mesele her annenin sütünün kendi bebeğine özel olduğu idi..

Yani diyelim ki bebek hasta olmak üzere bebeğin salyasından salgılanan madde annenin hormonlarını uyararak antikor geliştiriyormuş.
Veya vücudunda ihtiyacı olan bir vitamin mineral yine SÜREKLİ etkileşim halinde olduğu meme vasıtasıyla faydalanılıyor.
O yüzden doktorlar hastayken, gazlıyken bol bol emzirin derler.
Sen sadece anne sütü olsun kimden olursa olsun yeter sanıyorsun ama öyle değil malesef..

Evet şu anda çok zor geliyor sütün ama sağmayı hiç bırakma. Ve stres yaşatma kendine.
Normal göğüs ucum vardı ama ben bile 20- 25 dakika sağardım.

Göğüs ucu olmayıp emziren çok kadın var. Sen sağdıkça ve emzirdikçe sütün gelecek. Vazgeçme ve olumsuz düşünme. Sütüm yok az deme. Çoğalıyor var de..

Brewer's yeast with b12 al, kullan. Mutlaka arttığını görürsün. Yanında da bol bol süt arttıran çaylardan iç. Ben humana still tee içiyordum, günde 6 kupa kadar bazen, baya sütüm vardı, sürekli göğüslerim sızlardı, dolu dolu olurdu. Şindi oğlum 9.5 aylık, ara ara günde bir iki bardak içiyorum, adet dönemlerimde de brewer's yeast kullanıyorum, çünkü adet döneminde sütüm azalıyor baya.

Emzirme sanatı grubuna üye ol facebooktan sana yardımcı olurlar inşallah bebeğin emer emzirme danışmanları var grupta yardımcı oluyorlar

awent ve baby plus sagma makınam var yemedıgım ıcmedıgım sey kalmadı butunn gunum gogsumde gecıyor 40dk dan fazla sagdım cok zmaan ama gelmıyor sut
denemeıgım sey kalmadı zaten son care böyle bısey yapıyorum gosus ucuda aldım su an hersey var sut yok bebek emmıyor emse bıle uc yok
40 gun cok zorlandim ben de. Bebegim susuz kaldi mama vermek zorunda kaldim. Tomrisin emzirme notlari hayatimi kurtardi resmen. Emzirme kampinin linki buhttps://bebekyapimbakimonarim.blogspot.com.tr/2013/02/tomrisin-emzirme-notlar-3-peki-sutu.html?m=1 digerlerini de okumani oneririm. Ama her seyden once sakin ol.

elektirikli ve serum gibi hortumlu bir sut sagma makinasi oldukca kuvvetli sagiyor. gogus ucu olmayan cok arkadasimi gorsum ama bir sure sonra illa ki cikiyor. gomulu vaziyette cunku su anda. sık sık kisa araliklaa sagmalisiniz bol su icip moralinizi yüksek tutmalisiniz. inanin ve sütünüzü sağın

merhhaba kk bayanları 45 gunluk bebegım var ve anne sutu veremıyorum sutum yok gogus ucum yok denemedıgım sey kalmadı sut gelmıyor gunde 10 cc cıkıyor mama vermek zorunda kalıyorum lutfen sut bagısında bulunabıcek bebegıme sutunden verebılecek varmı bebegım mama yemesın artık satılık anne sutude olabılır bebegımın cok ıhtıyacı var
10 cc de ciksa emzirin benimde gogus ucum yoktu ama cocuk eme eme buyutuyo pes etmeyin inanin kendi sutunuz daha onemli doktorum bana cocuk hastalandiginda anne sutu antipiyotik kadar etkili sut uretiyomus bebegine o donemde yani baskasinin sutu sizin kendi sutunuz kadar degerli degil bebeginiz acisindan siz emzirin emdikce cogalacak gelecek

Back
X