• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok önemlı yarımlarınızı beklıyorum

alice1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2016
550
86
103
merhhaba kk bayanları 45 gunluk bebegım var ve anne sutu veremıyorum sutum yok gogus ucum yok denemedıgım sey kalmadı sut gelmıyor gunde 10 cc cıkıyor mama vermek zorunda kalıyorum lutfen sut bagısında bulunabıcek bebegıme sutunden verebılecek varmı bebegım mama yemesın artık satılık anne sutude olabılır bebegımın cok ıhtıyacı var

gögsümün ucu yoktu ... sutumu hergun en az 4 kere ve en az 45 dk sağdım olmayan sutu açığa çıkardım sonra fışkırdı bebeğim emmedi ama sütümü sağdm verdim ... lütfen iyi bir marka sut sağma makinesiyle en az tek gogsu 40 dk sağ ... herşeyi dene sıcak uygula dereotu ye ... rezene iç mutlaka denemişsindir ama yılma ...

Eczanede göğüs ucu satiliyor denedin mi
Ben 4 ay sut verebildim zaten 2 ayi.kuvezde geçti sütüm cok olmadi ememedi de ama.sagmayi birakmadim 10 20 30 cc olarak geliyordu ... emdikçe ucu cikar sütün de çoğalır stres yapma yeter ki

awent ve baby plus sagma makınam var yemedıgım ıcmedıgım sey kalmadı butunn gunum gogsumde gecıyor 40dk dan fazla sagdım cok zmaan ama gelmıyor sut

sıcak tut , bol bol kimyon cayı kaynat iç ama baharatcıdan al kaynat iç ,
dere otu bol bol ye , allahın ıznıyle artar sutun ,

kimyon süt arttırımı için garanti zaten

Öncelikle sakin ol. İnternette Tomris in emzirme notları var onları bul ve hepsini oku.

Eczanede göğüs ucu satiliyor denedin mi
Ben 4 ay sut verebildim zaten 2 ayi.kuvezde geçti sütüm cok olmadi ememedi de ama.sagmayi birakmadim 10 20 30 cc olarak geliyordu ... emdikçe ucu cikar sütün de çoğalır stres yapma yeter ki
denemeıgım sey kalmadı zaten son care böyle bısey yapıyorum gosus ucuda aldım su an hersey var sut yok bebek emmıyor emse bıle uc yok

bence bu ilanınız çok saçma olmuş. hiç tanımadığınız bir kadının sütünü vermek çılgınlık.
ya uyuşturucu kullanıyorsa, ya alkolü sigarası varsa ya hastalığı varsa ya kötü niyetli bir psikopata denk gelseniz??
yakınınızda varsa süt verebilecek ne ala. yoksa da mama daha güvenilir.

biraz sakin olun.
tanımadığınız birinin sütündense formül mama vermeniz daha mantıklı.

Vaktinde doğmuş bebek.
Anne yanında ve sağ.
Bebeğin ciddi bir sağlık sorunu yok.

Böyle durumlarda anne sütü bağışını veya satışını etik bulmuyorum. Neden bilmiyorum. Garip geliyor. Senin durumunda olsam kendi sütüm için elimden geldiğince çabalar, olmuyorsa da mama verirdim. Tanımadığım bir kadının sütüne mamayı tercih ederim.

bence bu ilanınız çok saçma olmuş. hiç tanımadığınız bir kadının sütünü vermek çılgınlık.
ya uyuşturucu kullanıyorsa, ya alkolü sigarası varsa ya hastalığı varsa ya kötü niyetli bir psikopata denk gelseniz??
haklısıız tabı dusubdum bunlarıda ama cıldırmak uzerıyı banada hak verın butun gunum sut sagak emzırmeye ugrasmakla gecıyo mamalar kabızlaık yapıyor bebegımın poposu catlak anne sutunden yararlanımıyyor ve bır suru sıkıntı cıkıyor sureklı

Kesinlikle katılıyorum

haklısıız tabı dusubdum bunlarıda ama cıldırmak uzerıyı banada hak verın butun gunum sut sagak emzırmeye ugrasmakla gecıyo mamalar kabızlaık yapıyor bebegımın poposu catlak anne sutunden yararlanımıyyor ve bır suru sıkıntı cıkıyor sureklı

annesütü alan bebeklerde de var bu sıkıntı. benim oğlum haftada bir yapardı. hep pişikti. annesütü alırdı genel olarak.
böyle böyle bir rutin oluşacaktır. çok da sıkmayın canınızı.
mesela benim kardeşlerim ikizlerdi hep süt vermiş annem. o da ineksütü!
maşallah sağlıklılar fitler.

ben annesütü almışım sadece ve çocukluğum obez geçti!
maşallah sağlıklılar da . ben hergün hastanelerde. isyan da etmiyorum çok şükür.
yani annesütü diye diye kendinizi heba etmeyin. hele hergün sağmaya strese girmeyin. aldığı kadarını alsın. ben oğlumda sadece şunu fark ettim çok sık hasta olmazdı.

Cocugum tanımadıgım cocuklarla niye süt kardeşi olsun ki ? Aman diyim dikkat edin mamayla büyüyen bir sürü cocuk var

sakın ol stresten uzak ol sutum gelmıyor dıye dusunme.sureklı pozıtıf olmak zorundasın uyku frsatını hiç kaçırma.dere otu, bol su ,kımyonlu bulgur .kısır ,bol yeşillik(maydanoz,limon,nane fazla tuketme)gunluk bır bardak rezene çayı.kafeınlerden uzak dur evladın için.illa çay içeceksen ya sabah ya akşam.tomrısın emzırme notlarınıda bol bol oku.face gruplarında emzırme kampı var onlara uye ol.pes etme başıma geldı aynısı ve 30 aylık olduk daha yenı bıraktı.bırde bol bol dua ve evladın için rızık iste.ayrıca sut sağmak sutunu azaltır ve zamanla kesılır.göğsüne bebeğini ver onu cekecek kuvvetı var biiznillah.elinle destek ol ucunu tam alması için.bebek emdikçe tukuruk salgısından sut kanallarını uyarır.en buyuk yanlış sağmak zaten.fıtrata aykırı gelen şeylerı yapmazsak hersey daha kolay ve cekılır olur.tum bunları denedıysenız bıle umudut kesmeyın.evladı veren Allah rızkını da elbette verecektır.rahatlayın.yorumları okudukça yazıyorum uç yok demeyın emdıkçe cıkacak bıraz azım ve istek olsun anneyız butun zorluklara katlancaz tabiki.ağlaya ağlaya emzırdım damaralrım çekılıyodu omuzlarımdan.osahte uçlara alışan bebek normal möemeyı kabul etmıyor sonra

Son düzenleme:
Mama zehir değil ya canım benim bu kadar stres yapma kendine. Onun beslenmekten daha çok anne sevgisine sevkatine sağlıklı ve mutlu bir anneye ihtiyacı var.
Ben de sana emzirme kampını denemeni onerecegim

awent ve baby plus sagma makınam var yemedıgım ıcmedıgım sey kalmadı butunn gunum gogsumde gecıyor 40dk dan fazla sagdım cok zmaan ama gelmıyor sut
Facebook’ta emzirme sanatı grubu var oraya üye olun mutlaka
Ayrıca uyarı için 40 dk sağmak yanlış.
Sütü artırmak için saat başı her iki Memeyi de 10 dk sağın
Çıkanları biberonla vermeyin kaşık ya da enjektörle verin
Biberon meme reddi yapıyor
Emzik de öyle
Mamayı bir anda bırakamazsınız zaten şu anda
Süt artınca azaltarak kesilir
Mamayı emzirme destekleyici sistem ile verin
Bir yandan da emmiş olur

sakın ol stresten uzak ol sutum gelmıyor dıye dusunme.sureklı pozıtıf olmak zorundasın uyku frsatını hiç kaçırma.dere otu, bol su ,kımyonlu bulgur .kısır ,bol yeşillik(maydanoz,limon,nane fazla tuketme)gunluk bır bardak rezene çayı.kafeınlerden uzak dur evladın için.illa çay içeceksen ya sabah ya akşam.tomrısın emzırme notlarınıda bol bol oku.face gruplarında emzırme kampı var onlara uye ol.pes etme başıma geldı aynısı ve 30 aylık olduk daha yenı bıraktı.bırde bol bol dua ve evladın için rızık iste.ayrıca sut sağmak sutunu azaltır ve zamanla kesılır.göğsüne bebeğini ver onu cekecek kuvvetı var biiznillah.elinle destek ol ucunu tam alması için.bebek emdikçe tukuruk salgısından sut kanallarını uyarır.en buyuk yanlış sağmak zaten.fıtrata aykırı gelen şeylerı yapmazsak hersey daha kolay ve cekılır olur.tum bunları denedıysenız bıle umudut kesmeyın.evladı veren Allah rızkını da elbette verecektır.rahatlayın

Sana katılıyorum canım. Benim de ilk üç gün sütüm gelmedi bol bol Esma ül Hüsna dan Allah'in Ya Rezzak ismini zikrettim çok şükür sütüm geldi :)

Hastane tipi süt sağma makinası kiralayın

Back
X