• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok önemli ve acil!!

cilhan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2007
210
0
296
Ankara
merhabalar arkadaşlar.yeğenimin bir arkadaşı çok zor durumda kalmış ve evden atılıyorlarmış.hiç eşyaları yok.özellikle ankaralı arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok çok iyi olur.ben tv verdim.lütfen acilen yardımlarınızı bekliyorum.isteyen arkadaşlar bu arkadaşı bizzat görebilirler.yani doğru.bazı arkadaşlar fazla şüpheciler de.
arkadaşlar lütfen herkes elinde kullanmadığı fazla,eski,vb ne kadar (koltuk,ocak,buzdolabı,halı....vb)varsa yazsın...

Geçmiş olsun canım...eşyalarımızı yenilemiştik ve verck insan aradık uzun zaman ...denk gelmedi kısmet değilmiş...İnşallah birileri çıkar....tekrar geçmiş oslun..

çok sağol canım.ben de verebildiklerimi verdim.mesela küçük ev aletleri,yani ufak şeyleri..öğrencilerin işi zor ya.kiralar da fena zaten.inşallah buluruz...

Canım,ben tam olarak anlayamadım.Eşyaya ihtiyaçları var ama ayrıca evden atılma sorunu yaşıyorlar.Sonuçta bi evde kaldıklarına göre,hiç eşyaları olmamış mı?Her ne şekilde olursa olsun,ne sıkıcı bi durum,Allah yardımcıları olsun a.s.

canım ilgin için teşekkürler.eşyalı evdeydiler ve en önemlisi eşyaları zaten hiç olmadı...

komşular sağolsunlar iki tane halı ve eski bir masa bulabildim.ancak setüstü ocak,buzdolabı,gibi önemli eşyaları hala arıyorum

ankarada yokmu yardım edecek arkadaşlar???
nakliye işine ben yardım ederim.hadi kızlar

ıkıncı el esya satan yerlerden ucuza bulabılırler ve de son sınıf ogrencılerden evden cıkacaklar yardımcı olabılır belkıde..umarım hallolur

ıkıncı el esya satan yerlerden ucuza bulabılırler ve de son sınıf ogrencılerden evden cıkacaklar yardımcı olabılır belkıde..umarım hallolur

tatlım,bunların hiç eşyası yoktu ve bir anda her şeyi almak zor.
başkalarının işine yaramayan eşyaları almak onlar için çok iyi.ben burdan duyuruyorum.
gönüllülük işi,isteyen ve bunun için müsait olan inş yardımcı olacaktır
.:1rolleyes:

tatlım,bunların hiç eşyası yoktu ve bir anda her şeyi almak zor.
başkalarının işine yaramayan eşyaları almak onlar için çok iyi.ben burdan duyuruyorum.
gönüllülük işi,isteyen ve bunun için müsait olan inş yardımcı olacaktır
.:1rolleyes:

anlıyorum hanı bulamazlarsa eger dıye aklınızda bulunsun dedım :)

Back