• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok önemli birşey değil ama bileniniz var mı?

Nkrcklr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2016
381
141
103
bu fotoğraftaki çok basit bir şey plastik boncuklardan yapılmış gibi duruyor. 5 tl maliyetle aynısını yaparsınız kendinize.

bu fotoğraftaki çok basit bir şey plastik boncuklardan yapılmış gibi duruyor. 5 tl maliyetle aynısını yaparsınız kendinize.

sadece bu değil bir sürü küpe de var. küpelere özellikle bayıldım zaten. butik küpe üzerine daha çok. ve bir küpe 60-70 tl. benzerlerini yapan ve uyguna satanlar varmış ama bulamıyorum. ayrıca hiç bu konularda yeteneğim yok :/

ilgi alanıma girmiyor maalesef :110:

eger cok güzel şeylerse kısmetse olur melisin küpeleri pazara bile gelir yakında :KK49:

bence çok güzeller baya da talep var instagram da. ay inşallah gelir. böyle kafama koyduğumu almam gerekiyor :p bi de bir sürü beğendim :/
60 -70 tl verilir mi küpeye ayol iyice araştır 15 20 tlye bulursan alırsın bir iki tane sonra da hevesin geçer zaten

Kafasindakiyle dalga geciyolardi instagramda niye tanga geciriyo diye bu kizdi sanirim :)

evet ben beğendim ya. asıl küpelerine vuruldum o ayrı bir de bi bandanası çok hoşuma gitmişti. herşeyin fiyatı 60-70 tl epey pahalı. benzerlerini uyguna yapan varmış yorumlarda yazıyor ama butik olarak bulamadım bir türlü :/

Orda adnan varya ceydanın sevgilisi onun mağazasından alıyorlar diye biliyorum. Hani sürekli sponsorumuz dedikleri yer adnanın mağazası. İnstgramlarına bakarsanız zaten bujiterinin ismini paylaşıyor her yarışmacı(benim gözümde oyuncu) ayrı ayrı.

Orda adnan varya ceydanın sevgilisi onun mağazasından alıyorlar diye biliyorum. Hani sürekli sponsorumuz dedikleri yer adnanın mağazası. İnstgramlarına bakarsanız zaten bujiterinin ismini paylaşıyor her yarışmacı(benim gözümde oyuncu) ayrı ayrı.

aa adnanın mağazası olduğunu bilmiyodum bak. zaten instagram dan buldum bijuteriyi ama çok pahalı takılar :/ yorumlarda daha uyguna yapan butiklerde var diyorlar ama butiğin adı yazmıyodu bende onu arıyorum ama bulamadım bir türlü :(

sadece bu değil bir sürü küpe de var. küpelere özellikle bayıldım zaten. butik küpe üzerine daha çok. ve bir küpe 60-70 tl. benzerlerini yapan ve uyguna satanlar varmış ama bulamıyorum. ayrıca hiç bu konularda yeteneğim yok :/
En son bu tarz sac ve el aksesuarlarina morhipoda rastladim bir bak istersen

En son bu tarz sac ve el aksesuarlarina morhipoda rastladim bir bak istersen

morhipo ya da baktım. ama benim sadece bu aksesuar değil taktığı diğer küpelere de bayıldım. ve instagram da başka butiklerde yapıyormuş ama bulamadım :/ asıl butiğinde de çok pahalı

aa adnanın mağazası olduğunu bilmiyodum bak. zaten instagram dan buldum bijuteriyi ama çok pahalı takılar :/ yorumlarda daha uyguna yapan butiklerde var diyorlar ama butiğin adı yazmıyodu bende onu arıyorum ama bulamadım bir türlü :KK43:

İsim vermek doğru mudur bilmiyorum ama şu üsttekini tagda gördüm alttakide Adnan'ın canım melisin o kafasındaki şeylerdende var adnanın butikte
fashionbytutkuseyma

bujiteri_cem

morhipo ya da baktım. ama benim sadece bu aksesuar değil taktığı diğer küpelere de bayıldım. ve instagram da başka butiklerde yapıyormuş ama bulamadım :/ asıl butiğinde de çok pahalı
İnstagrama guven olmaz canim, o kadar para vermeye de deger mi bilemedim
Ben bu aralar ince zincirli sac aksesuarlari ve sahmeranlara merakim basladi ama boyle olanlar degil ,kendin yapamaz misin canim?

Ay tam bi kısmetse olur hayraniyim hiç dikkatimi çekmedi melisin küpeleri falan bn ayça&emre favorim:KK16:

İsim vermek doğru mudur bilmiyorum ama şu üsttekini tagda gördüm alttakide Adnan'ın canım melisin o kafasındaki şeylerdende var adnanın butikte
fashionbytutkuseyma

bujiteri_cem

üsttekini bende buldum o butikte çok pahalı daha uygununu arıyorum. alttakide güzel değil beenmedim onu pek :/

İnstagrama guven olmaz canim, o kadar para vermeye de deger mi bilemedim
Ben bu aralar ince zincirli sac aksesuarlari ve sahmeranlara merakim basladi ama boyle olanlar degil ,kendin yapamaz misin canim?

bende taktım şahmeranlarda çok hoşuma gidiyor. kendim yapamam ya :/

Kupeler nurella kupesi diye pazara dustu bile :KK53: bes liraya satiliyor her yerde yahu 60-70 ne

Back
X