Çok mutsuzum

ben hamılelıgım ılk aylarında aynı senın gıbıydım ılk 3 ay resmen kabus gıbı gectı asıl bılımsel bır acıklamasıda var vucuttakı bhcg hormonunun 3 aya kadar tavan yapması ndan dolayı böyle dusuncelere gırebılıyorsun ben hamılelıgım ılk 3 ayına kadar hergun boşanıyordum ve bebegı aldırıyordum:)ne aptalcaydı 3 aydan sonra bhcg hormonu normal seviyelere ınınce senınde psikolojın normal sewıyeyey gelecektır hıc kayanananı esını bahane etme hersey düzelecek yasadıgın durum cok normal sadece bıraz zaman ve sabır

Bende bu gezmeyen esiyle ortak zaman paylasmayan erkegi anlamiyorum. Erkekler genelde gidilecek yer arastirmasi ve plan yapamazlar. Siz 2 gunluk tatiller geziler ayarlasaniz esiniz yine kabul etmiyor mu? Soylemek istediginiz seyi cok iyi anladim ben insanin ister istemez tek duzelikten monotonluktan cani sıkılıyor. Gunesli guzel bir gunde aksama kadar evde otursam bende bunalima girerim. Elden ayaktan dusmedikce genc yaslarda guzel vakit gecirmek lazim.

Hamileyken dahi sizi doven esinize karsi hic bir sogukluk hissetmiyor musunuz? Bosanmak ilk secenek olmamali cocugunuz yuvaniz önemli tabi. Kendi mutsuzlugunuzdan özsayginizdan vazgecip böyle bir hayati tercih etmenize üzüldüm.

Cok Haklısın zaten zordu şimdi birde hamilelik daha zor hale soktu o kadar alınganım ki herseye ağlıyorum
Kv haftaya gidecek inşallah ondan sonra daha iyi olacağına inanıyorum ama doğumda gelecek bebeğe bakmak icin vs daha kötü olacak o zaman hic istemiyorum ama bunu nasıl soyeleyebilirim bilmiyorum en cokta bu beni bunalıma sokan

Öyle bir şey ki onun isteksiz hali benimde istemememi sağlıyor

Iste burda beni anlayan sizlerin sayesinde öyle rahatlıyorum ki cok Sağolun keske kocama bunları okuyabilsem ama haberi yok üyeliğimden
Ben sadece bu donemde biraz SAYGI ve Özen istiyorum ama olmuyor iste o zamanda Kafayı yiyorum

bana kızacaksın konu sahibi ama arkadaş olmadan karı koca olmuşsunuz. arkadaş ortak paylaşımları olan, ortak şeyler hakkında konuşabilen, yakın hayat görüşü ve çizgisi olan kişidir. herkese tavsiyem bu oluyor.
genç kızlar:
aşk bittiğinde- bitmeyedebilir- ancak eğer biterse elinizde sohbet edebileceğiniz bir dostunuz kalsın...

Cok Haklısın ama bizim durum biraz farklıydı o yuzden erken oldu evliliğimiz esimi cok seviyorum sadece bazı huyları beni deli ediyor önceden takmiyordum ama hamileliğin etkisiyle dayanamaz hale geldi

Cok Haklısın ama bizim durum biraz farklıydı o yuzden erken oldu evliliğimiz esimi cok seviyorum sadece bazı huyları beni deli ediyor önceden takmiyordum ama hamileliğin etkisiyle dayanamaz hale geldi
demek ki geçici bir durum o zaman. bunun seni üzmemesi için dikkatini başka şeylere yöneltmen lazım belki de.

demek ki geçici bir durum o zaman. bunun seni üzmemesi için dikkatini başka şeylere yöneltmen lazım belki de.
Ah canım öyle birsey ki gitmek bilmiyor bi iyiyim bir kötü yavruma zararı olacak diye cok korkuyorum sinirlenince basım ağrıyor bişey yiyemiyorum su iki ayda üç kilo verdim almam gerekirken

Ah canım öyle birsey ki gitmek bilmiyor bi iyiyim bir kötü yavruma zararı olacak diye cok korkuyorum sinirlenince basım ağrıyor bişey yiyemiyorum su iki ayda üç kilo verdim almam gerekirken
benim bir arkadaşım da hamileliğin ilk 2 ayında 5 kilo verdi. böyle şeyler olabiliyor. sen kilo versen de bebeğin etkilenmez. kalsiyumunu eksik etme yeter. kendini doğuma kadar oyalayacak bişeyler edinmen lazım. içine ata ata şişersin

Aynen arkadasım inşallah biseyler bulurum kendime zaten çalışıyorum o zaman kafam dağılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…