Çok mutsuzum

Yok öylesine gelmişti zaten burda öğrendi hamile olduğumu
Doktorum bi sakıncası yok dedi cinsellik icin

Evet alışamadım ya da beklediğimi bulamadım sanırım
Kv tam bir bunalma sebebi zaten inşallah gider haftaya

Gerçekten mutsuzsaniz keşke cocuk icin bekleseydiniz ama tahminimce plansiz bi sekilde olmuştur.

Bunun dışında kaynananiz gittiğinde esinize bu sorunlarinizi anlatin beraber bir seyler yapmak istediginizi soyleyin hemen icraat olmaz belki ama inat ede ede zamanla kendi sevdiginiz seylere onu alıştırırsınîz. Bebek de geliyor zaten. Sabredin

Esimi seviyorum ama annesi gelince sanki kadın tüm Hayatımızın merkezinde olacak gibi hissediyorum Bide hormonlar devreye girince iyice umutsuzluğa kapıldım
Bebeğim plansız değil aslında çok da istedim ama şimdi bunalıma girdim

arkadsim sen hicc sikinti cektin mi hemen herseyde neden bosanmayi dusunuyorlar aklim almiyor benim.. ben 4 yillik evliyim siddette gordum ama sirf cocuk icin dayandim canim hersey gezmk tozmk degilki hayatta .. daha bismillah yeni baslamissin evlilige .. ne bosanmasi ustelik hamilesiniz ..kendinizi mutlu ddecek aktiviteler bulun ne bileyim kitap okumak flm izlemk cocugunuzun gelisimi icin neler yapilir insan isterse kendini mutlu edebilir ins kv de evine gider sen de esinle mutlu vakit gecirirsn . canim herseyi hor gormemek lazim esin spor seviyosa birak izlesin sende zamanini bulup degisik vakitte baska seyker yaparsin esine suprixler yap farkli beklemedigi .. kahve severse kahve ne bileyim etrafimda o kadr insan varki varini yogunu yuvasina veren mutlu olmk icin her yolu deneyen.. ben hamile iken bile esimden siddet gordum biraz sabirli olamaliyiz bence herseyde hooop bosanma bence gayet yanlis .. herkes bosaniyoo...

O zaman bu durum geçicidir emin olun. Kimseye bir sey hissettirmeden beklemeye çalışın, elbette gececek, bebeginiz doğduğu zaman hiç bu hissettiklerinizi hissetmeyeceksiniz

GeBesin normal bu Düşünceler :) bende sürekli boşanmayı düşünüyodm hatta planlıyordum .doğumla birlikte geçti hepsi.. Gebeliğin sonlarına doğru tavan yapıyor bu ve benzeri duygular.eşin umarım sabırlıdır. Ben resmen delirmiştim çünkü :)

Düşüncelerinize SAYGI duyuyorum ama hayat kalitesi diye de bir şey var mutlu değilsem o mutsuzluğa çocuğumu da dahil edip sabretmem
Sürekli düşüncelerim Değişiyor bu ruh halimi gebeliğe bağlıyorum çünkü esimi seviyorum kv gitsin düzelecek biliyorum

Aynen öyle bende sürekli her kızdığım da boşanmayı düşünüyorum
Hic sağlıklı değil zaten suan ki durumum psikoloğa gitmeyi düşünüyorum ama benim ilacım belli kv gidince normalleşeceğim

O zaman bu durum geçicidir emin olun. Kimseye bir sey hissettirmeden beklemeye çalışın, elbette gececek, bebeginiz doğduğu zaman hiç bu hissettiklerinizi hissetmeyeceksiniz
Inşallah öyle olur cok teşekkür ederim

Canım durumun zor tabii kesin ben evlensem ben de bu durumda olurdum dedim okuyunca Ama Allah ın sana bebek vermesi bir işaret ben ce cocuk sana umit versin ben ce her şey yoluna girecek

Canım durumun zor tabii kesin ben evlensem ben de bu durumda olurdum dedim okuyunca Ama Allah ın sana bebek vermesi bir işaret ben ce cocuk sana umit versin ben ce her şey yoluna girecek
Inşallah çok teşekkür ederim
Inşallah sen benim gibi olmazsın cok mutlu olmanı diliyorum

hamilelikten dolayı hormonların devreye girmiş olabilir, 8 ay daha çok yeni bir evlilik ben de çok sorunlar yaşadım evliliğimin ilk senesinde, evlenmeden eşimi iyi tanımadığım için kafamda oluşturduğum kişi değil de gerçek eşim çıkınca ortaya bu kim nerde benm eşim dedim resmen ben hamile bile değilken eşimi kabullenene kadar çok üzüldüm inş sen üzülmeden atlatırsın bu süreci.

çocuk için keşke acele etmeseymişsin evliliğini istediğin doğrultuya çevirene kadar ama inş yavrunu sağlıkla kucağına alırsın

kv bana da 20 günlük evliyken gelip 3 hafta kalmıştı , seninkinin gitmeye niyeti yoksa aynı memleketliyseniz eşinle bir bahane bul memlekete gitmem lazım diye kv de al götür bırak geri dön , ben öyle yapmıştım

ortada boşanılacak bir durum yok ama. herşey zamanla yerine oturur sakinleşip eşinle doğru iletişim yolunu bulman lazım. fikirleri sen üret kesinlikle eşinden bekleme kk dan öğrendiğim hayat felsefem edindiğim şeydir bu sen bekar olsan ne yapmak istiyorsan ayarla herşeyi ve eşine öyle söyle. bikaç defa senin önerinle yaptığınız aktivitelerden zevk alırsa sonrasında o da daha sıcak yaklaşacaktır benimki öyle oldu en azından. senn üstelik çocuğu bahene edip ikna etmen daha kolay olur çocuk olduktan sonra sinemaya gidemeyeceğiz zaten hadi gidelim, tatile çıkamayacağız hadi çıkalım gibi.

Kimin esiyle düsünce yapısı birebir aynıki?
Siz uzun süredir kv de sizde olunca bunalmıssınız..
Bu hisleriniz gelip gecicidir diye düsünüyorum..

Anneniz şehir dışında ise,sizi cagirsin telde yanına. Sizde blof yapın annecim kvdem burda belli olmaz nezaman geleceğim bakarım deyin.oda gider belki.tabii siz gitmezsiniz sonra bi bahane bulup. Yada anneniz rahatsizim gel falan diye cagirabilir numaradan. Tek çözüm kV gitmesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…